AthleT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Utandım, Sana sevda demeye utandım. Uzatma, Sen bir başkasına hibe ettin tüm hayallerini. Hiçbir gurursuzun yapmayacağını yaptın sen, Ve beni köpek gibi sevdiğini bilmeden. Uykusuza masallar artık. Uyut uyutabilirsen. Sen büyük bir yola girdin Küçücük hayallerin ve ufkunla. Bu zavallı dünyaya bir küçük daha doğurmaya. Biz yakışmadık bu dünyaya "aşk" neylesin? Ay'dan bakıldığında görülen en büyük kahpesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Fena içlenmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 said: Ay'dan bakıldığında görülen en büyük kahpesin! (tu) said: Pé Setti (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 said: uzunca zamandır görmeyeli seni bir başka kadın, bir hoş olmuşsun kollarıma alıp da sarmayalı seni beyaz peynir gibiydin, kaşar olmuşsun. aklıma bu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Yok intihar etmedi =) Vanille başlık konusunda sıkıntı yaşıyorum Help mi ay layk yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 vaniLLe said: said: Ay'dan bakıldığında görülen en büyük kahpesin! (tu) said: Pé Setti (td) beğendim ancak doğru söze ne denir :& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar