bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Şimdi oyuna yeni başlıycam hangisinden almak lazım. Bu 3 ünün birbirinden farkı var mı? Ben ve benim durumda olan arkadaşlar için açıyorum bunu. Hem bi fiyatlara bakarsanız 3 paketi ben birbirinin aynısı gibi gördüm. Erken başlama şansı (şu an başlayabiliyoruz yani) 30+7 playtime, ve oyuna sahip olma hakkı. Bi eksik fazla var mıdır çünkü fiyat farkı yüksek.. http://www.dlgamer.eu/comprar-aion_pre_order-download-p-5177.html?affil=3525752032&typnews=Collector_page 10 euro x 2,1759 = 22 ytl + 39,99 * 2,1759 = 87 ytl =109 ytl total [hr] http://www.direct2drive.co.uk/8143/product/Buy-Aion-EU-Download 29.95 pound x 2,4074 = 72 ytl [hr] http://www.gamer-market.com/aion-the-tower-of-eternity-eu-cdkey-on-siparis-.html 84 ytl [hr] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 D&Rlarda satışa çıkmış olması lazım. Tiglon getiriyor Türkiye'ye. Headstart için bence NCsoft üzerinden al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Yok tr de kutulu 25 inde geliyo, dl yaptım zaten de. 3 acc alıcaz. 40 milyon da fark var, verdiğim fiyatlar arasında baya para edio 3x40 tan. neden ncsofttan alalım mesela. diğerlerinden yada benzer bi siteden alan var mı? yada şöle sorim NCsoft harici sitelerden alan ve problem yaşamayanlar hangi siteleri kullandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 peki aylık ödemeler nekadar olcak bir fikriniz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 15euro sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 prepaid ide olur herhalde di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 olmaz avrupada card seçeneği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 nc soft kartı varmış herhalde işe yarar bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 dlgamer ve gamer-market sorunsuz ama diger ingiliz sitesini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ne ara acildi len bu bolum ? :) neyse sorum su ki ; g2play ; ben buradan on siparis vermistim bundan sonrasi nasil devam ediyor bilen yapan varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 mail ile yollamaları lazım ama sakat biraz g2play. Satılmamış orjinal key leri çalıp satıyorlar, sonra o key satıldığında sen ban yiyorsun. Bizim bloodbowl da karşılaştığımız buydu en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 o olayi bende yasadim drea, sonra parami iade ettiler.. ben su preorder seysini alip betasina girmistim bir aralar. simdi o preorder miktarini dusmeleri gerekiyor gerekmiyorsa da 5 euro bi bok degil zaten onemsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Ben ncsofttan satın aldım bir problem yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 NcSoft Guild Wars gibi key i veriyor mu? İş yerinde giremedin. drea not : türlü türlü düzeltmeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Evet veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 2-3 gun once gittigimde capitol DnR Aion dan bi haberdi, Fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Astoria D&R da var, 89 tl idi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 dreagloth said: mail ile yollamaları lazım ama sakat biraz g2play. Satılmamış orjinal key leri çalıp satıyorlar, sonra o key satıldığında sen ban yiyorsun. Bizim bloodbowl da karşılaştığımız buydu en azından. abi bir oyunda olsa anlarimda o kadar oyunda nasıl caliyorlar ben onu anlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 d&r ın sitesinde var gözüküyor ama gittim yok nasıl iş anlamadım:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 d&r'a öğleden sonra gelecek dedi kasiyer zamanım olmadığı için mavi bilgisayardan aldım cevahir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Masticore said: dreagloth said: mail ile yollamaları lazım ama sakat biraz g2play. Satılmamış orjinal key leri çalıp satıyorlar, sonra o key satıldığında sen ban yiyorsun. Bizim bloodbowl da karşılaştığımız buydu en azından. abi bir oyunda olsa anlarimda o kadar oyunda nasıl caliyorlar ben onu anlamiyorum g2play den aldım bende. key gönderdiler. already in use hatası verdi. mail attım hemen. yeni key gönderdiler. onu kabul etti. g2play pek sağlam pabuç değil gibi. tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ee ben nasi eu keyi alicam simdi, bu siteler sadece avrupaya satiyoruz diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 proxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 sonra sorun cikmasin? gerce ne sorunu cikicak sadece alis yapicam, ama adresten filan da sikinti yaratabilirler. ne salak is ya, steamden veya nc storedan istedigim versiyonu alabilmem lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar