SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 abi 2 sayfa yazıdan sadece üstümdeki adamın mesajı ciddi ne troll memleketiz lan asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 3-5 ay önce Yağmurcu diye bir oyuna gitmiştim. Yunus Emre Kültür Merkezinde. Ragıp Savaş oynuyodu. Gayet de tavsiye ederim çok eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Herkes trollemiş harbiden de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 @GwindonSurion, geçen sezon birkaç tane venedik taciri duymuştum hangisinde oynadın? @paspatur, sitesinden baktım da bu sezon da devam ediyormuş. ilk fırsat bulduğumda gidicem,teşekkürler. tek kişilik mi oyun bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Bu arada Devlet Tiyatroları da programını açıklamış. burdan bakabilirsiniz. Devlet Tiyatroları Ekim Ayı Programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Tek kişilik değil. Kadro var bi 7-8 kişi. isimlerini hatırlayamadığım ama simaen tanıdığım 3-5 kişi de vardı, sanırım yönetmenide Müşfik Kenterdi. Gidilesi bi oyun hakktende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 geçen sene bi gazla 4 5 tane oyuna gitmiştim sonra sıkıldım hepsi kaliteli olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 kötüsü çekilmiyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 tiyatroda uzun süre forma giyenlerin tv'ye transferini yasaklayan bir karar almalı federasyon!! bakınz, önce de yazmıştım bunu.. said: 6.ferhunde hanımlar1998mi acep.. nasıl uzun sürdü bu varya bizimkileri geçmiştir) bunun oyuncuları iyiydi.. tiyatrodan hepsi. tabi her tiyatrocu gibi BAĞIRA BAĞIRA oyunuyorlardı.. "ablacım, canım 2gözüm bak biz mikrofonla çekim yapmıyoruz biz" diyen yok sanıyordum.. sonradan farkettimde tiyatrocular hep tiyatroda oynuyomuş gibi rol kesiyor.. yani; -Ayşe seninle birlikte olamam ben..(normal bi duruş ve ses tonu ile) +HAAAH (abartılı bi iç çekme bu) KEMAAL! BUNU BANA YAPAMAZSIN (bold yerde DAHA bi baarır ve abartılı bi şekilde üzülür) bravoo bravoo ayşe ve kemal, güzel oynadınız.. harikaydınız. farkettiğiniz üzre burada kemal yeteneksiz, kız arkadaşından ayrılacağını bile "ben salata istiyorum" sakinliğinde söyleyen bi şarkıcı ve ayşe ise kendisini hala seyircinin bulunduğu yerden 10ışık yılı uzakta bir sahne üstünde sanan ve bu yüzden diaframdan güç alıp bağıran ve mimikleri anlaşılsın diye göt kaslarını bile üzgün üzgün kasan bi tiyatro oyuncusu.. kasma be abla böyle (aç parantez. amerikan filmlerinin film arkalarını izlemişsinizdir DVDlerde. o kısa belgesellerde film çekiminde plan plan nası kısa çekimler yapıldığını vs görmüşsünüzdür.. işte o çekimlerde kimse kasmaz.. action... //cut.. amca tribe girmez 10sn de işini yapar. ve diper kısa çekime geçilir. budur..) ve ayrıcana said: örnek veriyorum aeschylus, sophocles, euripides vb. antik yunan(?) dönemine ait yazılmış eserler oynandığında yapılan aşırı abartılı oyunculuğu aşırı komik buluyorum. kahkayı basıcam! o derece. neyse ki artık çok fazla oynanmıyor.. tv'de de tiyatro kökenli oyuncuları çok rahat tanıyabiliriz (bunu başka bi başlığa daha yazmıştım sanki) adam kutuyu kaldırır ve konuşur.. -şu kutuyu kaldırdım ben.. (<-eski şarkıcı bu, işe yaramaz bi adam) +Olmağz oğulum! Dur; yapmaa.. Belini inciteceksin şimdi. (tiyatro kökenli abla inanılmaz abartılı mimiklerle rol keser. ama kamere 1m mesafeden surata zoomlu çekim yapmaktadır ve biz kadının neden bu kadar zorladığını anlayamaz, kanalı değiştiririz) tv.de bu abartıyı yenen oyuncular başarılı olmaktadır. keza tv oyunculuğu tiyatro oyunculuğundan çok farklı (aynı şekilde sinema oyunculuğu da tv oyunculuğunda çok farklı olsa gerek [gördüğümüz kadarı ile öle] tabii bu başka bi konu) yapmayın etmeyin.. tiyatro ormanında ayrılmayın siz.. yok ayrıldıysanız bırakın o mimikleri, abartıları dolapta. oldu mu be amca? çay içerken bile kaşların kalkıyor, dudakların 2metre uzuyor bardağa. bi kalk bakayım ayna karşında iç o çayı öyle de.. vallahi komiklikten çayı aynaya püskürtürsün.. zirzop federasyon, hoppidi hoppidi diziler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 sen bunu diyorsun akjascmas http://www.youtube.com/watch?v=KIoy0SB-9YI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 En son Tayyibin sinirli lambası'nı izlemeye gittim. Oyun güzel ama eleştirilerini zayıf buldum. Biraz da beklentim yüksekti çünkü Müjdat Gezen'in İstanbul Müzikalini oynamıştık, bu oyunu seçerken komedisinin yanı sıra cesur eleştirilerini beğenmiştik. Özellikle Bakırköy sahnesinde dinci yönetimleri yüksek dozda eleştiriyordu. Biz de önce üniversitede daha sonra denizli belediyesi amatör tiyatrolar festivalinde kapanış gecesinde akp'li belediye başkanı karşısında oynadık :) O gece bayağı bi tebrik aldık, söyleyemediklerimizi söylediniz diye ama artık memur atamalarında doğudan yer beğenmeye başladık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 yahu bu da derin yaradır bende bi kaç tiyatro oyunu seyretmekten öteye gidemedim(kastettiğim canlı olarak yoksa bu son dönem tiyatro tv ekranlarına gelmezden önce de araştırır eski oyunları, ustaları izlerdim bol bol).ki ben kendim de idris güllüce kültür merkezinde başrolde oyun sahnelemiş adamım çokta sevmiştim bayağı para kırmıştık mesela bu gösteride akşamında da yemiştik hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 müjdat gezene falan bak,kursları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Bir delinin hatıra defterine gidin cidden çok güzel bir oyundur zaten ankara dtnin iyidir. Bella ben bir yer olarak değil sınavlar için hazırlık parçamdı o üniversitede çalışıyoduk dedik bari ordakilere de oynayalım öyle gelişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Bella said: işte yıl 2009, öküzlüğe hala bi çözüm bulunamadı. aşkolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 haydari said: ya hatunlar kadar salak yaratıklar olamaz. tamamen şekil şemaller. bir insan yüzünü niye boyasın ? aynı sebepten tiyatrodan tiskiniyorum. ahah buna güldüm tiyatroyu bi sevemedim.belki sevecektim ama o sevginin oluşacagı dönemlerde yeterince götürülmedim herhalde tiyatroya 2-3 defa gittim.10 yaşına kadar tabi.10 yaşından sora hiç gitmedim belki de tiyatro üzerinden fakir edebiyatından sıkılmışımdır.hep birileri cıkar tiyatrodan para kzanmıyoruz destek yok şu yok bu yok ilgi yok diye.bu da otomatik olarak uzaklaştırmış olabilir.ha toplumda da bi tiyatro kültürü var diyemicem :).ha bide çok tiyatro yokki.insan gitmeye üşeniyor uzak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 iyi de tiyatroyu bi insana çocuk oyunları sevdiremez, en azından sevdirmemeli, ah çocuk oyunları ne adamsınız lan siz. Bella said: müjdat gezene falan bak,kursları var. ya kurslar iyi güzel de ben bu işte alaylı-mektepli olayına hiç inanmıyorum şöyle düzelteyim kişisel donanımı olan birinin öyle senelerce kursa gitmesini pek gerekli görmüyorum ha aynı zamanda referans oluyor buralar gerçi o ayrı.zaten tiyatrocu bi ruha sahibim ben, tiyatrocu ruh dediğim de öyle "hadi bakıyım bize şu taklidi yap" "hooop yapayım keh keh koptunuz dimi ibneler"den ziyade olayı özümsemiş kendi benliğinde sindirmiş bi hayat oyuncusuyum dsafksdak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 tiyatro çok eski bir spor dalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 tiyatroyu sevmeyen insanın hayat damarlarından biri kopmuş demektir. ..BELLA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bella olduğun için pek iplemedik ibni sina filan olaydı belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 veya shakespeare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 shake that spear beby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 çık git topiğimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 http://img42.imageshack.us/img42/6157/yrgit.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bunu heryere alakalı alakasız koycan dimi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar