Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Herkese iyi akşamlar; Kettermoor serverında bağlı olduğum eski adı ile ile "Sith" SOE tarafından değiştirilmesinden sonra yeni adı ile "DARK" PA'sı geçenlerde Star Wars Fan Festivalinde gösterdikleri performans sonrasında New Ziost adlı şehrimize hediye edilen TIE fighter resmini sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle bu gelen mesaj; Burada da TIE fighter ve Kumadam; Ölümsüz kalın"Birde resim yüklemeyi becerebilsem"tamam ben el attım. çıkan sayfada "view this image anyway" e tıklasın herkes. /cold [signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy REDRed Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars GalaxiesEclipse - Combat Medic/CarbineerKettermoor - Doctor/Pistooler - DARK[Bu mesaj Kumadam tarafından 12 Haziran 2004 20:57 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj -coLdwind- tarafından 12 Haziran 2004 21:00 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Kumadam tarafından 12 Haziran 2004 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Kalcaz da göremiyoz[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 sanırım bende el attım daha da dağıttım[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=83401 http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=83402 Image dumpa yüklenen resimler sadece link seklinde verilebiliyor. Bu arada süpermis tie fighter, space expansion çikana kadar resimlerde idare edicez sanirim. :)[signature][hline]Even a Jedi could LD. [Bu mesaj Enginar tarafından 12 Haziran 2004 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 biraz küçük sanki kokpiti fln? ama güzelmiş yine de :)[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 12 Haziran 2004 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ula muho aylardir neo-rome da var bu haberin yok mu ,)[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Evet aylardır Neo Rome da var . Hatırlıyorsanız quest tarzı bir olay ile verilmisti bu tie-fighter , bu is icin belli wp leri bulmanız gerekiyordu. Bu wp leri bulanlar unguilded Turkler di. Neo Rome (vts) a sattılar hemde 10 kusur mil gibi ucuz bir fiyata . Trade foruma koymuslar bizden kimse gormemis onlarda bize soylememisler......................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 evet gecen guın onlarla konustum, biraz hasladim acikcasi ,)[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Arnaviscaa, 13 Haziran 2004 11:08 tarihinde demiş ki: Evet aylardır Neo Rome da var . Hatırlıyorsanız quest tarzı bir olay ile verilmisti bu tie-fighter , bu is icin belli wp leri bulmanız gerekiyordu. Bu wp leri bulanlar unguilded Turkler di. Neo Rome (vts) a sattılar hemde 10 kusur mil gibi ucuz bir fiyata . Trade foruma koymuslar bizden kimse gormemis onlarda bize soylememisler......................... Unguilded turkler degildi, yakin arkadas 6 ki$inin kurdugu pvp bazli HRS guildinden turklerdi. VTS guildine satmak istedikleri icin satmi$lardi, yoksa cok daha iyi teklifler gelmi$. Zaten hepsi artik Neo-Rome VTS uyesi. Acikcasi Neo-Rome gibi super bir $ehre de yaki$mi$ :) Tabii gonul ister ki turkler de oyle super bir sehir kursalardi orda gorseydik :) Rodeo - Master Fencer, Master Pistoleer. [Bu mesaj Rodeo tarafından 14 Haziran 2004 02:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Evet benim 2 arkadasim bulmustu biri 3 wp yi digeri ise son wp yi bulmustu. :) Valla hic bi guilde ozel olarak msg atmadik onun icin turklerede bu tarz bi ayricalik dusunmediler. 10 milyon + 9 krayt tissue e verdik. Belki bunun 3 4 kati ederdi kat kat fazlasi. vTs lerden istesek verirlerdide hatta 1 kisi bile karsilardi bu miktari. Oraya verilmesinin nedeni neo-rome sehrini ben dahil bu 2 arkadasim begendigi icindir. Hem guild uyeleri olsun hem eclipse in en organize guildi olmasindan dolayi bole bi yaklasim vardi. Bunu ne kim yadirgayabilir nede sorgulayabilir. Turk Guild leri cok ilgili olsalardi merak etmeyin muhakkak ulasirlardi. Oglen saatinde o wp lerin 4 u bulundu coronet in ortasinda ben bagirdim forumlarda onlar duyurdular ve 10 un ustunde sehir basvurdu. [Bu mesaj Dethatt tarafından 14 Haziran 2004 03:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 gittim gördüm bugün euheuhe.. yarindan gördüm aleti. etrafında bi ordu kovaladı beni euheuhe. neyse 300 fp'mi aldım öldürdüler sonunda :P[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Rodeo, 14 Haziran 2004 02:34 tarihinde demiş ki: Tabii gonul ister ki turkler de oyle super bir sehir kursalardi orda gorseydik :) Hilal'i bilmiyormusun?[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Kendi acimdan soliyim Dantooine e hic bi zaman kanim isinmadi. Ne zaman zorunlu olarak gitmek durumunda kalsam hep icimden soylenmisimdir. İnanilmaz Lag i ne biliyim havasi yagmuru bile nefret etmeme sebebtir. En sevdigim gezegen Naboo dur. Havasi sehirlerinin mimarisi orta seviyede kalabalikligi yesillik otlar bortu bocekler :) Neo Rome a gelince dumduz bi araziye kurulmus bi sehir. Arazisi yemyesil. Ne bileyim huzur veriyor insana. cok duzenli yerlesmisler. sokak lar evler sokak isimleri ev tipleri vs. Kısacasi bu zevk isi. Herkezin begenisi farklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: codmaster, 14 Haziran 2004 11:42 tarihinde demiş ki: said: Rodeo, 14 Haziran 2004 02:34 tarihinde demiş ki: Tabii gonul ister ki turkler de oyle super bir sehir kursalardi orda gorseydik :) Hilal'i bilmiyormusun? Biliyorum da Neo-Rome birazcik(!) daha guzel planlanmi$. Ku$ baki$i resmini gormenizi isterim mutlaka, ne demek istedigimi anlarsiniz. Mahallelerin, evlerin, sokaklarin falan bile isimleri var. [Bu mesaj Rodeo tarafından 14 Haziran 2004 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 İlginctir , o arkadaslardan biri ile aylar önce konusup neden bize gelmediniz bizde ayni parayi verirdik demistim. Sonucta hepimiz Türk'üz , sahsim olarak onun bir Turk sehrinde olmasini isterdim , Freedom City veya Hilal hic önemli değil, bu duygularimi aktarmistim kendisine o da o kadar forumlara cikardik bir tek VTS ler basvurdu demisti, olabilir 100 kusur Turk un gözünden kacmış olabilir demistim ,keşke gelseydiniz. Fakat karşılığında herkes Turkler hakkında senin gibi hissetmek yada dusunmek zorunda değil demisti kendisi, sonradan bunun kendi hisleri ve dusunceleri olmadigini soyledi ve guzel bir şekilde ayrilmistik..Yukarıda ki bahanelere gerek yok biz o sehri beğendigimiz icin verdik vesaire.. Kısacasi vts ye girme niyetimiz vardi yalanmamiz gerekiyordu denebilir. Turkiyemin hic bir sehri duzenleme ve sehirlesme acisindan Batılı örneklerinden iyi olmayabilir ama burda yasıyorsunuz. Kısaca herkesin kendim gibi azıcık olda hissetmesini dilerdim. Bu arada o HRS klaninda ki bir kisi RIP icin benim onu dinledigimi bilmeden bir kac laf etmisti. Belki kendi deyimleriye "lamer" ların o tie fighter i hakketmedigini dusunuyorlardır. buda ayri bir konu tabii. Sonucta herkes oyunu diledigi gibi oynar biz sadece biraz kiriliriz o kadar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Herkese İyi Akşamlar; Konu git gide farklı bir yöne kaymakta,öncelikle, benim bu resmleri paylaşırken amacım bir önce ben gördüm zaten bizdede vardıdan ziyade sadece paylaşmaktı. İkinci olarak da, orada iki resim var birisi tie fighter'ın resmi diğeri ise gelen mail'i bir arada koydum. Dikkat ederseniz waypoint dolaşarak kazanılmış bir tie figther değil, SOE'nin düzenlediği fanfest'de kazanılmış bir şey, işte bana ilginç geleni buydu bunu asıl vurgulamak istedim. Aslında bu işte türkler olarak en büyük dezavantajımız ülkesel uzaklığımız amerikaya, çünkü SOE başarılı bulduğu PA'ları E3 fuarına davet etti ve bildiğim kadarı ile DARK'da bu davet edilen 4 PA'dan biri. Bunuda hakettiklerini düşünüyorum, çünkü ciddi olarak oyunun dinamiklerini kullanıyorlar, düzenli asi şehirlerine baskın, düzenli quest tamamlama, düzenli (ki bu düzenden kastım en az 3 günde bir) aksiyon ve bunların yanı sıra imperial network'un kurulumundaki performanslarını bunu getirdi. Belkide Türkler tarafından kurulmuş PA'lar da bu noktada çaba gösterirlerse SOE tarafından bu tarz "eşantiyon" ların bizlerde de olabileceğini düşündüm ve paylaşmak istedim. Konunun sapmasını mantıklı bulmuyorum nede olsa bu bir yarış değil. Ölümsüz kalın --------------- Yeniden bir en baştan okuyunca aslında bazı şeyleri iyi ifade edemediği gördüm, belkide burada yazdıklarımı resmler ile bütünleştirebilseydim konunun bu noktaya kayması hiç gerçekleşmeyecekti, hayat uzun sürekli öğreniyoruz işte. ---------------- [signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK [Bu mesaj Kumadam tarafından 16 Haziran 2004 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: Kumadam, 16 Haziran 2004 17:05 tarihinde demiş ki: ... hayat uzun sürekli öğreniyoruz işte. ---------------- Kumadam sen 1 numarasın yaa... :D Saygılar abi...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 kumadam burda bi tartisma yapilmiyo zaten, seviyeli bi fikir alisverisi var, senin dedigin anlasildi, onun uzerine baska seyler eklendi konuyla alakali.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar