Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 sus amerika sempatizanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Eulogy said: yastık savaşı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 yasasin UAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 İldenizcim bölümleri mi karıştırdın sen yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 evet bazı bölümlerde patinin rengi değişsin falan bole olmıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 seni yerim sosis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 dahil anlamında -de, -da ayrı yazılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 çocuğumu fransız lisesine gönderecek olsam SJ'den başkasını düşünmezdim heralde. amerikan lisesi mi fransız lisesi mi diye düşünmek lazım aslında bi de çocuk 4-5 sene sora öss ile mi cebelleşecek yoksa yurtdışına kapak mı atacak diye karar vermek lazım. öss'ye ciddi girecek biriyse de okulun başarısını incelemek lazım. bazı yabancı liseler össyi pek takmıyorlarmış die duydum. izmirdeki amerikan lisesi 2.dönem dahi dev ingilizce makalelerle uğraştırıyorlarmış öğrencileri + öğretmenler de test dağıtacak olursa çocuklar direkt çöpe atıyorlarmış diye duyduydum =p avrupada okumak isteniyorsa da fransız lisesine gidip fransızca öğrenip fransada bir üni'ye girmesi eğer maddiyat yeterliyse çok kolay. amerikan kısmını bilemeyecem çok yabancıyım o kısma. ama amerikada okumak isteyen adamın da fransız lisesiyle, eblek fransızca diliyle falan uğraşması bildiğin zaman kaybıdır bi de ingilizceyi nasılsa öğrencem ulen lisede başka bi dil yapmak büyük avantaj diye düşünülebilir ki zaten fransız/alman/italyan vsvs liselerine giden çocuklar ve ebeveynleri %90 bu yüzden o okulları seçmişlerdir son olarak da ortam var önemli sayılabilecek çocuk için. izmirdeki fransız lisesi ortadirek üstü/zengin bir anadolu lisesi kıvamındayken amerikan lisesi amerikanların deyimiyle diyecek olursak oldukça snoobtur.(tabi içine girmeden yapılan önyargıdır bu aslında ama eh..) bunda okulların yıllık ücretleri ve burs olanaklarının da payı olsa gerek. istanbulu ise bilemeyecem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 KAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 kal ayrı olm zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 össye girecekse zaten fen lisesi falan. üsküdar amerikan lisesi ortada. yani normal lise müfredatını izliyor tabi artık yeni sistemde faydası olur çünkü türev integral gibi şeyleri aksatmadan işliyorlar. alman okulları ise biraz manyak abitur ve okul derslerinden össye vakit pek kalmıyor ama yine de yapan yapıyor orda da. ama ben olsam abitura girip almanyaya giderdim zaten o ayrı mesele. fransızlar nasıl bilmiyorum ama bu konudaki arkadaşların dediğine göre sevişiyosun orda da. neden anlamadım sonuçta oraya giden insan da türk insanı fransız değil sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bunun tartışıldığını görmek şaşırttı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 üaa açıkara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 brownie daye gidin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Gilean said: bunun tartışıldığını görmek şaşırttı baya bence de dame de sion kesinlikle - bir kere liseye gidion yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar