fab Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 dom'un themelerini ben pazarlıyorum. Tanesi 10 dolar.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 http://img71.photobucket.com/albums/v216/Karadon/Diger/deskdop.jpg[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ [Bu mesaj Ferrero tarafından 14 Haziran 2004 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 http://www.gamerbug.net/koray/1.JPG[signature][hline]www.gamerbug.net [eşşek kadar resimleri link şeklinde koysak daha iyi olmaz mı acep? /ema] [Bu mesaj Emaleth tarafından 14 Haziran 2004 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ya herkez bukadar düzensizmiymiş yaf[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 duzenli sayilirim, normalde o dizinler bile bi shortcut da olurdu :)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ben de iddialıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ema hanım nedir o sansürlü dosya çabuk açıklayın :P buradada benim desktop var, pek kötü görünmüyor ama o kadar düzenli ki bence çok korkunç :) hatta öyle ki bakın shortcutları alanlarına göre ayırmışım...oha![signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 adım yazıyo, önemli bişey diil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 aha o bişey değil zaten biliyoruz ehe...Y****(sansür:bu salak şahsın bilinçaltı olarak, kesinlikle terlik yemek gibi bir isteğim olmadığı için araya girerek sansürlüyorum.tam salak ya!) nası ama :)[signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Zed, 13 Haziran 2004 15:23 tarihinde demiş ki: benimkisi benimkini koymama gerek yok. zed'in masaüstü aynı benimkisi. bitek bg değişik o kadar =][signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ee kim kazandı şimdi?[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Ben oyumu nedankoya veriyorum Öyle bi masaüstüm olsa bilgisayarı açamam be monitöre bakamam hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 emaleth ben beendim dekstopunu valla. karakter saibi. 666 nın altındaki edeb ya hû levhası galiba. ne alaka lan? :) bu da benimki son zamanlarda düzensizleşti biraz. sol taraftakiler o düzensizliğin sonucu.[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 valla horasçım nedir ne değildir ben de bilmiyorum. burada çok sevdiğim bi art direktör arkadaşım vardı, bana özel tasarlamıştı :) sen biliyorsan ne olduğunu bana da söyle :) teşekkür ederim, bence de şık, ama dağıttım son zamanlarda birazcık, her şeyi masaüstüne açı-açıverdiğim klasörlere atma huyum gelişti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Ema iki şey sorucam. (Özel değilse) yanıtlarsan sevinirim. Zuma DEluxe nedir ? Aşk isimli video nedir ? Not: Bu desktop özel hayat gibim bişi...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 zuma deluxe en güzel öğle molası oyunudur. aşk video yu bilemiyorum. o hattın edeb ya hû olduundan eminim. tasarlayan arkadaş bilmiyor olabilir :) 666 ile kontrast oluştursun die koymuştur muhtemelen.[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 çok iddialıyım. not: ss almak için hiçbir modifikasyon yapmadım. aksine 2-3 gün önce ne olduğunu hiçbir biçimde hatırlaamadığım şeyleri silmiştim :p[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bu arada ema senin dt güzelmiş hani:)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 aşk! isimli video eniştenizin masum masum neskafe içip elimdeki kamerayla ne yaptığımı anlamaya çalışırken tarafımdan çekilmiş 8-9 saniyelik videosudur. çalışırken özleyince tıklayıp hasret gideriyorum :))) zuma ise, horas'ın dediği gibi, bağımlılık filan yapıcı bir adet oyun işte. kaptırınca 4 saat filan oynanabiliyor, acayip göz yaşartıcı etkisi var yannız :P horasçım: tezat severim ben, bunu yapan art direktörüm de tezat sevdiğimi bilen ve beni tezatlarımla kabul eden (:P) bi arkadaşım olduğu için bilerek koymuş olabilir, bana bahsetmedi, ben de sormadım. nerden bilgi alabilirim daha, var mı link lünk? sufi: tenkyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 daha öncede yavrum die bi dosya vardı galiba:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 wallpaper tanidik.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 lol vardı evet yavrum diye, o da eniştenizin fotosuydu uyurken melek gibi :) *!aşıktır* dom: nerden tanıdık şekerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 e ben yaptim ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 hangisini ayol? sen özer misin? *!kafası karışır akşam akşam* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 dom sanırım benim wallpaper'dan bahsediyor. evet pati wp yarışmasındaki resimlerden biriydi, tonsürton grain'li oluşundan ve üstüne üstlük koyu renk oluşundan dolayı, ha bir de görünüşü iyice hoşlaştıran radial gradient'inden dolayı pek bi beğenmiştim. o günden beridir kullanırım. kimin hazırladığını unutmuştum :)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar