Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

axis hakkında ve remote hakkında bılgı verıırmısınız

ocean

Öne çıkan mesajlar

arklarlar arasında actıgımız bı server var ondan axisten nasıl scrıp degıstıre bılırız ama baska yerden ana makınada deılken remote olayını su sekılde denedım makıneden calıstır dan telnet ıp ve por yazıp enterladım admınoster pasworrd ıstedı yazdım enterladım karıma ana makıneye kaydedıldı dedı ltın da tamam var dı tamamı tıkladım karsıma beyaz ekran geldı bombos bazı makınelerde sıyah bu ıslemın bnım mı yapmam lazım yoksa server makınasındakı olan yapıp benım sıfreyımı yazması lazım bıde axisten nerden şifre degiştirebilirim setting bolumu vardı orda var bı yer ama butun scrıpler gozukmuyo ayrı rıca etsem su sorumuda cevaplarmısınız

axisten nerden harıta yapıyoduk bulamadım

cevap vermek ıstemeyen lütfen yazı yazmasın sımdıden saolun[signature][hline]Her İyligin İçinde Bir Kötülük Her Kötülügün İçinde Bir İylik Vardır

Brightlance Lifespan
Sosyal ağlarda paylaş

remote admını ben denedım am su seklılde dogru server makınasnda de deıl gırmek ıstedıgım makıneden sunları yaptım:

Bilgisayarım calıstır telnet ip ip ip ip port enter ekrana bı bolum gelıyo bosluk tusu paswword admın yazıyom enterlıyom ana makıneya kaydedıldı dıyo bundan sonra napcam bu ıslemı benmı yapmam gerek yoksa serverdan mı yapmak gerek benım ıp yazıp _? yarıdmcı olurmuusnuz[signature][hline]Her İyligin İçinde Bir Kötülük Her Kötülügün İçinde Bir İylik Vardır

Brightlance Lifespan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...