C:Windowssystem32 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Selam. Çok şekilli mesaj atıyorum. Bye. Evet 5 boşluk var her satırda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dismira Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Nix in anlamını öğren google amcan yardımcı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 sene 2009 hala uo draması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dismira Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 evet belli hala forumda saçma saçma takılan kim benmiyim neyse son postum hadi takılın kuyruk acınızı fazla düşünmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 miyim gibi soru ekleri ayrı yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 dismira said: forumda saçma saçma takılan kim ben miyim? evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Ana Nixniz, iyi noobdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ben cevapları görmemiştim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 eray sakin olsana sadfk niye kızdın bu kadar takılmak için açtım bunu ben.inan şu dünyada en çok sevdiğim adamlardan birisin valla yani.bide sidik yarışı gibi olcak ama ultimada ben daha iyiydim o bahsettiğin serverın en iyisi bendim zaten fazla detaya inmicem hiç asdfkas nixi tanımayanlar sakin olsun aslında gerçekten çok harika ötesi bi insan consun antalyalısı gibi düşünün mesela asdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 üğüüüüüüüüüüüüüüüeeeeyt thats the sparta i am talkin about nigga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sebastiano Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 eray, kimin ne söledigi benı baglamaz abicim. senı kaybetmısım umurumda deil bu bir gercek karsıma cıkarsan gene bıdı bıdı yaparsan gene üzerim seni bu sefer cidddii sakın numarama msj fılan karsıma cıkım deme kın beslermısssın nekadar beslersen bensle fıss kalır kımın ne yaptıgı benı baglamaz ben yoluma bakıyorum istersen 40 senelık arkadasım ol benım kıtabımda adamına göre muhamele wardir. oke. senı kaybetmısım umurumda deil baskalarını kazanıyorum. hayat bu ögren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dismira Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ben yazıcağımı yazdım sen git uo cu kankalarınla benim dedikodumu yap şaka gibi yaptığını 13 yaşındaki bebe yapmaz , ben ne yapıcağımı biliyorum bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 SOMEBODY CALL 911 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 googledan baktım su perisi diyo nix için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sebastiano Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 kimle ne dedikodunu yapmısım abim ne yapacakmısssın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dismira Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 neyse beyler buraya başka post yazmıcam murat senınde yazıcagın varsa msnden yada cepten yaz burda beni tüketme , siz tanımadığım bebelere gelince uoda kimsiniz nesiniz bilmiyorum dunkele bak serverın en iyisiyim falan yazmış bunu bizim seraphimler okusa heralde kopar gülmekten ALLAHIN LOOTCUSU sudhgsduhgsduhgsdugsd lootcu diye nickle 1 sene oynuyan adamdan ne beklersin yanımızda kestiğimiz adamları cöp gibi lootluyordun bana pvp dıyorsunda bırak allah aşkına kimin ne olduğunu herkez iyi biliyor nebula ve runuo serverlarında pvp de yenilğim yok bunuda sen biliyorsun hadi eyw bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 hadi bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dismira Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 olm bu mevzuyu dunkel elin 18 lik bebesi nerden biliyor sen söylemediysen kim söylücek ? ya harbi bak adamın huzurunu bozma kendi hayatına bak hadi eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sebastiano Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 eray sakamsın ben sölemedim diyorum bebe hgasta etme adamı hey alalhgım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 engeli kaldırsana eray msnden konuşalım daskf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bu buraya son mesajım hadi bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar