dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 SEBASTIAN INSANE NİX İ TEKME TOKAT DÖVDÜ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Kimse bilemicek belki hit alamicak topic ama olsun Eray'la o kadar pis iğrenç bazen de seviyesiz bi muhabbetimiz vardı ki o yüzden hemen açtım bunu sadfk ahaha bir şekilde şu topici görse falan bi yerlerde asdfewoskfdksaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Sebastian insane nix kaç kişi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 iyi olmuş. o dövmese ben döverdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 sebastian insane bi kişi nix de ayrı bi kişi nix harikualde bi insandı birlikte iyiydik dönem dönem ve şimdi tekme tokat dayak yedi ağız burun HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 paganda öncesinde veya sonrasında oynamışlar buraya gelip HAHAHAHHAHA yazsınlar sonra eray bi şekilde topici görsün uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C:Windowssystem32 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 dunkelzahn said: bir şekilde şu topici görse falan bi yerlerde Haber verdim. Gelir birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dismira Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Şimdi aptal cocuk sen kimsin hatırlamıyorum seni bile belliki yaşın 18 falan 23958923 sene öncesi uo dürtünü gelmiş burda saf salak msglar yazıyorsun antalyada beni tanıyan tanır silemiceğim adam yok sebasla ben 10 senedir arkadaşız evet kavga ettik o biraz kendini kaybetti senelerin dostluğu olduğu için aktif bi kavga olmadı sana kim söyledi kafa göz bilmiyorum ama eğer erkeksen sana bu mevzuyu kimin anlattığını söylersin , ve bunu unutma o mevzu benim için kapanmadı , umarım sana bunu sebastian murat bahsetmemiştir , - telefon numaram net bebeleri sorununuz varsa arıyabilirsiniz yerim yurdum belli , sana bu son postum hadi git mario oynamaya devam et.. Nix telefon numarasını harasslamasınlar diye sildim/Griswold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 eray noldu lan niye dayak yedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 dayak mı yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 yedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 azina azina vurmuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ginaly said: yedi mi? 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 kuru kuru yemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dismira Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 aptallara bak ya nick ını bilmediğim tanımadığım adamlar laf atıyor zamanında belli çok yargılamışım kuyruk acınıza veletler :) hadı eyw siz takılın uğraşamam uo bebeleriyle Nix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 burda noluyo yau? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 dismira said: aptallara bak ya nick ını bilmediğim tanımadığım adamlar laf atıyor zamanında belli çok yargılamışım kuyruk acınıza veletler :) hadı eyw siz takılın uğraşamam uo bebeleriyle Nix uo'da zamanında PK'ydım ben dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ben lorttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dismira Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 tamam kankalar takılın dediğim gibi cocuk cocuk msglar atmayın bu haberi doğruluyan herkezın ... anladı bu kim olursa olsun varsa kendine güvenen madem böyle birşey var telefon numaramı yazdım hodri meydan bye Nix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 atini keserim, parasini vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 newbied benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C:Windowssystem32 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 İşte böyle 2 dakikada ortalığı karıştırırım hit yapar site :D Uyanık eray avea vermiş birde "arayın ulen" tabi aran kazana üyesin demi çakal. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dismira Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 olm bebelerle uğraşıyoruz bu dunkel i hatırladım bizim runuoda seraphim diye guild vardı buda LOOTCU charla bizim kestiğimiz adamların potlarını falan lootlardı ahahaha , hatta dunkel hatırlarsan senınle takım arkadaşı olarak turnuvaya girmiştik sen yetersiz bebe 10 sanıyede ölmüştün hatta 5 saniye falan beni tek bırakmıştın bende 2 vs 1 adamları kesmiştim hatırladın demi ? ee onur görüyorsun sphereda pvp şampıyonu ben runuodada öyleydim ahaha bu yetoları sal bayıra gitsin takılın Nix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar