ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 selamlar, benim bilgisayarımda internal 320gb bir hdd vardı içine vista kurulu ve ben aynı serinin 500gb olanını aldım dün bağladım neyse initialize ettim formatladım vs. c: den d: ye 135gb lık dosya aktarıyorum film vs. ve aşırı yavalmış mı geldi. c: olan hdd sata1'in masterına d: olan hdd ise sata2'nin masterına bağlı acaba bundan mı kaynaklanıyor master slave falan mı yapmak lazım neticede 2 si de anakarta ayrı ayrı bağlı nasıl bir bağlantı yapmam lazım ya da bios da değiştirmem gereken ayarlar falan mı var fikri olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 valla pek anlamadım ama power supply ın yetersiz kalması yüzünden 2 external hdd yi aynı anda bağlayınca çok aşırı yavaşlama hatta bazen çalışmama oluyordu bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 yok benim derdim internallarla ve powerla alakalı değilmiş gibi sorun büyük ihtimal bu master slave olaylarıyla ilgisi var yok mu hiç fikri olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 sata hdd lerde öyle bi sorun yoq.belki hızı o kadardır.internette hdd ler için hız testi yapan programlar var indir dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 135gb da boru değil hani, biraz sürer tabi aktarması. Sana yavaş gelmiştir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ortalama bi sata hdd oldugunu düşünürsek okuma hızı 120mb/s aktarım hızı 250-300mb/s civarındadır. tam performans kullanamazsın işletim sistemi ve diğer çalışan programlardan dolayı. %30 kayıp desek 40dk yı bulur aktarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 aga benim diyen sata hdd nin aktarma hızı maksimum 120mb/s felandır. o da sıkıştırılmamış dosya için geçerli. boyle mp3 divx, bluray rip felan yemez yani, 30-40mb/s e düşebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Fistan said: ortalama bi sata hdd oldugunu düşünürsek okuma hızı 120mb/s aktarım hızı 250-300mb/s civarındadır. tam performans kullanamazsın işletim sistemi ve diğer çalışan programlardan dolayı. %30 kayıp desek 40dk yı bulur aktarım hımm yaklaşık böyle bir süreydi normal o zaman, yani ikisinin de master kalması hızla ilgili bir durum teşkil etmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar