Slat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Herhangi bir oyunu oynarken bir süre sonra yavaşlamaya başlıyor hem singleda hem nette lagle alakası yok yani.. Yardımcı olursanız sevinirim..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ramlerinden kaynaklanıyor olabilir?[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Slat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 nasıl yani?[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 16ramse yavaslar .p[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bende 256 mb ram var bende de oluyor. Sunset Riders'ta bossla kapışırken ölüyom o yüzden habire:-)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Ayardır ayaaar dicemde ne ayarı ya zaten bikaç mhz ile çalışan oyun :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Slat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 aha sorunu çözdüm! Fps düşüomuş neden die kurcalarken baktım bi ctrl+alt+del çaktım aptal saptal isimli bi exe çok CPU kullanıyomuş.. Onu sonlandırınca geçti..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Lars Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 valla iyi olmuş buduğun bizde de öyle bi sorun vardı.[signature][hline]When a men lies, he murders some part of the world..
Öne çıkan mesajlar