Mertk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 son bikac yılda baya bi turk azalması yasanıyo argent da yok mu hic pati? sıkıldım yahu :D (ally yim bu arada isim Quakem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Türkler oyunu 1 kere birakip 5 kere başlar... nasıl oluor bende anlamadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 AD'deki Goldshire rp kadar lame bir rp görmedim hayatımda. Bir de bazı tipler var, daha birkaçıncı level tarz tarz dişiler hanın içinde öyle dikiliyorlar anlamıyorum ben adam karakterini bırakıp gidecekse neden oyuna girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bırakıp gittiğini nerden biliosun belki whisperleşiodur ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 dişi karakterler ise adam başka bişide yapıyo olabilir;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar