athea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Eger su an orjinal kopya ile oynayan varsa bana bir kopya yazip gonderebilir mi acaba? Tum maliyeti karsilayacagim tabii ki. Benim kopyam yolda, pek merakla bekliyorum, CD key var ama install edecek CD yok =] Hani o gelene kadar ben baslasam oynamaya, ne hos olur =] Tesekkurler simdiden[hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 aha sen de mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 hi hi =] gordugum screenshotlara gore grafikleri cok amele swg'den sonra ama denemek lazim elf olsun, fiend olsun, bunlar sevdigimiz seylerdendir =p[hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 amazon dan order ettim :D bekliyorum erkenmi oldu bilmiyorum ama AO oldu dirilicek gibide gozukmuyo World of Warcraft cikana kadar idare edicez artik :D[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Athe, Roz ve ben gittigimizden beri olu tabi AO :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 shadowlandse umutla bakiyordumda yok kesmiyor artik citir ben onzac 1-2 kisi daha kaldi gerisi yok :D[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ben shadowlands cikinca bi girdim, kustum ciktim... ayni tas, ayni hamam, ayni bayik oyun oeh[hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bi WoW gelsinde :) gerisini pek dusumuyorum [Bu mesaj Invulon tarafından 17 December 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Zamaninda benim adami ebayleseydim koseydim resmen. Ama Athe izin vermezdi ki zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 eheh benimki cok iyi oldu o konuda ga1 fixer 60 totw icin 24 enginner var subway icin docuda azureleyip 200 yaptikdan sonra bayaa iyi paraya satarim snairim ebayden tabi oynayan kalirs a:D[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: Invulon, 17 December 2003 17:13 tarihinde demiş ki: bi WoW gelsinde :) gerisini pek dusumuyorum [Bu mesaj Invulon tarafından 17 December 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Hayal kırıklılığına uğrayacağınız kesin...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 hemen sebep göster alexi :) hayır daha geçen gün biten gencon da wow standına uğrayan tüm ign, gamespot, gamespy vb yazarları + oyuncular falan oyuna aşık olup çıkmışlar da standtan o yüzden dedim :) hayır oyunu görmüş/oynamış olsan bişi demicem ama :) horizonsu yapanlar, fake ssler falan koydular grafikleri iyileştirilmiş, üstünde oynanmış olarak, hatta sonra acayip tepki oldu direk silindi o resimler :)[hline][i]Wow - MM - SmS [Bu mesaj Norak tarafından 17 December 2003 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 azmodai "the gaz insan "[hline] heves edebilirim 18.13 aldim bile 18.40[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: Azmodai, 17 December 2003 18:40 tarihinde demiş ki: heves etmekle kalmadim biraz once satin aldim. 3-4 gune gelirmis. haydi bakalim. resim bilgi fln bize de göstersene nası bu kadar çabuk ikna oldun[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Horizons web sitesi WoW dan hayal kirikligi beklmiyorum blizzardin yaptigi oyunlardan hayal kirikligina ugramadim hic :) WoW un artisi diger tum oyunlarin iyi yonlerini anlayip barindirmis olmalari ama belli olmaz tabi ama Anarchy Online Daoc ve SWG Shadowbane hatta Eve online hepsini oynadim belirli bir sure hala AO oynuyorum ama iclerinden adam akilli tek AO var oda sapitti tabi su anda biton gelicek oyun var Matrix Online WoW etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 crafting sistemi ilginc Anarchy online a cok benziyor ama xp kaybi olayi yok sanirim o biraz feci olmus hos :)[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 madem pve oynıyacaksınız niye eq oynamıyorsunuz[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 bunun combati magici var olay sadece gidip bisiler craft emekle kalmiyor[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Ekiden neden Shadowbane olnamiyorsunuz derdi Mighty simdi EQ olmus :) Atmosfer er onemli sey bence. AO dan sonra teknik acidan cok daha iyi 2 mmorpg oynadim. Hele SWG mekanik acidan bir sahaser AO yaninda ama hic biri AO nun ustune gecemedi genel anlamda. Cunku o ruh ve atmosfer yoktu oyuna keyif katan. Horizons bildigim ve duydugum kadariylan bu atmosfere sahip bir oyunmus... Sansi hakediyor. Bir bakalim hele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 şayet pvp oyunu arıyor olsaydınız derdim ama bu pve ve eq tartışmasız en iyi pve oyunu,o dururken ucuz bir kopya ile uğraşmak gereksiz geldi bana[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 hehe her zamanki gibi ukalasin, her zamanki gibi buyuk konusuosun mighty =] biz cevap olarak Lion'in yaptigi sekilde adam gibi aciklama yapmak yerine 'sana ne?' diyelim sen de bizim ne oyunlar oynadigimiz / ucuz oyun secme konusundaki basarimiz / ne oynamamiz gerektigi konularinda yorum yapma, e mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 SWG ile kiyaslandiginda Horizons ucuz ama. Mighty bi acidan hakli en azindan :) Bu arada interface oldukca Shadowbane e benziyor. Cok daha iyisi ama gordugum kadariylan. *Atheaya bir de yangin sondurucusune bakar* :) [Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 18 December 2003 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 SWG teknik olarak mukemmel bunun tartisilir yani yok digerleriyle kiyaslandiginda. Ama AO daha bir "oyun" du nasil anlatiyim ki :) Athe bilir Temple of Threewinds de alt larimizla maceralarimizi. Hatta Roz post bile etmisti forumlara acaba hala duruyor mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 swg kadar basarili bir mmorpg bir daha gelirmi bilemem horizons u da denicem mrk ettim[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konus elfkin! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar