izmirrock Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Merhabalar.. 20 Haziran Pazar İzmir 'de WEBMASTER buluşması düzenleniyor. Sınırsız Eğlence ve Güzel Ortam. Hiç Bir ücret Ödemeden. Tanışma amaçlı toplanıyoruz. Ücretsiz KONSER cabası POPSTAR'dan Ve TÜRKSTAR'dan Bir Çok isim 20 Haziran Pazar Günü Buca - Gölet Piknik Alanında Olucak. Eğer Sizde Katılmak İstiyorsanız. http://www.sanalkeyif.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120 Genel Bölümünden Takip edebilirsiniz.. Sponsorlar : Sanalkeyif.com BedavaMelodi.com Paticik.com Tüm İzmirliler Davetlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Guzel Bı Aktıvıte :D Yas Sınırı Yoktur Isallah Gıcık edıcı Sorular da Sorabılıyoz Demı? Bıde Pıcnıc mı Yapacaz?[signature][hline]Cenabet imamlar Dernegi Ass Baskanı İmam Anakin ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmirrock Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hayır yaş sınırı yok. gelişmeleri yukarıdaki adrestende takip edebilirsiniz. Herkez davetlidir. güzel bir tanışma olacağına inanıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 popstar varsa o webmasterlar gün sonunda ölür ülkede webmaster kalmaz.yazık yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Sponsorlar : Paticik.com ? Ana sponsor mu olduk ?[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 webmaster falan da değilim de bi izmirli olarak popstarların ne alaka olduğunu merak ettim[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmirrock Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 webmaster olmasanızda olur her ne olursanız olun gelin.. MEVLANA gibi oldu bu amma olsun. herkez davetli şimdilik 5 kişi olduk... devamını diliyorumm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: AnakinSkyWalker, 14 Haziran 2004 11:42 tarihinde demiş ki: Bıde Pıcnıc mı Yapacaz? pıcnıc nedir abi ? Ben nece olduğunu anlıyamadım.. :) İngilizce yazmak istiyorsan,picnic yazıcaksın.(tam karşılığını bilmiyorum.Kullandığın harf açısından yazdım )[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 NE bılıyım yazdım ıste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 vayy paticik.com artık sponsorda oluyor :) kedi iddaa yı falan mı vurdu acaba :-)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Ya Ben Sıteye Gıremıyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 bildigim kadari ile paticik.com bu tur bir olaya sponsor degil.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar