Bella Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 burda sana herhangi bi kızla tanışmak isticek 50 kişi bulabilirim sdklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ahahah ne bilim nerden öğrendim patide 2-3 tane cansın var muhabbetindendir. özel bir hayranlığım yok gizli gizli takip etmiyorum lol. ama inan bulurum resmini falan, o zaten yeter. sokağa çıkmaya korkarsın yeminle. of. kıza niye mi takığım? tanıman gerek onu başka bişey demiyorum ahah. onu tanıyan 15 kişiye de yazdığı için olabilir mi? kızlı erkekli lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ahah o 50 kişi de maksimum 120dk'dan sonra koşarak uzaklaşacaktır emin olabilirsin. bak hatta, hapisten yeni çıkmış, 36 yıldır kadını bırak, sakalsız surat görmemiş bünye bile kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 benle nıye tanıştırıyosun ya ahah delı mı ne ay çok güldüm akşam akşam cidden=) bu arada hangi fakülte ve bölümde bi öm atar mısın bana.merak ettm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 yer yurt olmadan ortada kalmak çok fena bişey.. of of.. neydi o ünverste günleri yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ben seve seve tanışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Ne Bella hatun diil miydi? Hep hayal kırıklığı hep hayal kırıklığı. Az kaldı yakında bırakıcam patide takılmayı herkes erkek çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 cinsiyete göre mi yardım ediyosunuz be vicdansızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 evet hatunsan herkes sapık kimliklerini gizleyip centilmen erkek olarak yardım ediyorlar . değilsen sapık kimliklerini gizlemeyip centilmen erkek olmuyarak mastürbasyon yapmaya devam ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 çok çaresiz olmak böyle bişiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bu işi msnler çözer özelden gönderin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 evet şimdi kermiti blokayınca bi kişilik kontenjan açılcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ya of şurda 2 kişi hariç kimse yardım etmediği gibi topiğim de çöpe gidicek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Abi ciddi konuşmak gerekirse yurt olayından hiç anlamam ama 40 m2 lik öğrenci evleri var düşünebilirsin bence. Kadir Has'a gidiyorum Balat'ta üniversitenin dibinde evler var dilersen pm le emlakçının telini falan vereyim bir konuş açıkta kalmaktan iyidir ve Beyazıt'a da yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 cansın bize taşın <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 taşınayım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Böjeek said: cansın bize taşın <3 bize derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 bize. bizim eve. hatta benim odama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 cansını istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 NE HAYIRSIZ Bİ ARKADAŞSIN SEN GÖKALP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 hmhmhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 gül naz gül tutma kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 gülnaz isim gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 AHAHAHAHA ALLAH RAZI OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar