Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ne avantaji var is hayatinda bb'nin? ben is hayatindayim, iphone kullaniyorum, bir eksigini goremedim? ayrica ikisini de almanin cok mantiksiz bir davranis olacagini dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ikisini de almanın derken ikisini birden mi yoksa herhangi birini mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ikisini birden. spiegel alabiliyorsan ikisini de al demis ya, ona istinaden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Mum_Chamber said: ikisini birden. spiegel alabiliyorsan ikisini de al demis ya, ona istinaden.aman ben onu okumamıştım. korktum lan, ikisi birden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 3GS ağır basar, srry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 iş hayatında iphone kullanmanın hiçbi dezavantajı yok, pil süresi dışında. özel bi applicationa filan bağlanman gerekmiyorsa blackberry enterprise serverla filan tabi ha qwerty klavyenin yanında iphone kullanmak bana çok zor geliyor orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 cemad said: iş hayatında iphone kullanmanın hiçbi dezavantajı yok, pil süresi dışında. özel bi applicationa filan bağlanman gerekmiyorsa blackberry enterprise serverla filan tabi ha qwerty klavyenin yanında iphone kullanmak bana çok zor geliyor orası ayrıcep telefonumdan iş için mail yazma ihtiyacım hiç olmadı, gelen mailleri gorebileyim anında yeterli, sanırım iphone 3gs te ortak karara varıldı bu durumda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 eger laptopla kiyaslaniyorsa cep telefonundan dokuman okumanin ve mail yazmanin her turlusu zor. ben uzun sure qwerty kullandim, 10-11 aydir da iphone kullaniyorum. rahatlikla soyleyebilirim ki sanal klavyeye alistiktan sonra (3-4 ay) iphone'da yazmak cok daha kolay ve hizli. hele ki lanscape mode (yatay klavye) kullanan insanlar 1-2 ayda cok rahat mail yazarlar.. ama bence daha da onemlisi, uzun maillerde yaptigin kopyala/yapistir, metin duzeleme filan. o konularda dokunmatik ekran on plana cikiyor. bazen yazdigin bir bolumu editlemek icin geri gitmen gerekiyor, onu tek tikla yapmak var, ok tuslariyla bir saat ugrasmak var.. daha once hicbir blackberry'yi uzun sure kullanmadim, o yuzden kiyaslama yapamam. ama iphone'un fazlasiyla yeterli oldugunu soyleyebilirim. zaten mevcut trendden de goruyoruz, sanal klavyeler cok hizli bir sekilde fiziksel klavyelerin yerini aliyor. belki hemen degil ama, kisa bir sure sonra qwerty klavye kalmayacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 iphone iyi, artık gugıl push mail desteği de veriyor calendar contacts gmail üçlüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar