mokoko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 takımım Learn To Play Noob. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. iyi olan kazansın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Sen geçen sene var mıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Drama Calcetta olarak geçen sene kaldığımız yerden devam edeceğiz.Herkese gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 geçen sene değilde ondan onceki sene vardım. hatta 3. olmustum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 arkadaşlar yavaştan girin lige draft yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makeitreal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Dylan benim takımım arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Herkes tamam, hazırız, 22 unutmayın, geçen seferki gibi 1 kişi kayıp olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 basit mi olay bilmemiz gereken bişey var mı sırayla oyuncu seçicez tamam da bi draft sırası kurası falan var mı ya da ne biliyim işte oyuncu adı mı yazıcaz yoksa orada güçlere göre sıralanacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Olay basti panik yapmayın yahoo draftın arayüzü falan da gayet kullanışlı zorlanmazsınız, draft sırası 30 dk önceden belli olacak drafttan otomatik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 eagle_dnz said: basit mi olay bilmemiz gereken bişey var mı sırayla oyuncu seçicez tamam da bi draft sırası kurası falan var mı ya da ne biliyim işte oyuncu adı mı yazıcaz yoksa orada güçlere göre sıralanacak mı Dostum ligin sayfasına girince "mock draft" diye bir link olacak, her dakika bir sürü mock draft yapıyor insanlar, en azından oradan arayüzü oyuncu menülerini görebilirsin.Ligden önce bir fikrin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Birde herkes 22 den önce sistemini kontrol etse iyi olur. Lig sayfasında girdiğinizde sistemi kontrol et diye bir link var, draft sırasında sorun yaşamayın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 şampiyonlar ligi müziğiyle draft order bekliyoruz bu drafta yürek dayanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 10 dk var girsin herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ahah lan nazliya bakarken drafti unuttum, iyi ki hatirlattin ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 eagle-dnz rahatsız olduğu için gelemicek. iletmemi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ya 2. kez işim çıktığı için online draft'a katılamadım çok özür dilerim. bugün olsa sabaha kadar dururdum ama şans işte. neyse ilk 25'i ayarlamıştım istemediğim adam gelmemiş ilk iki turdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Takip etsen yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 son haftaya kadar takip ediyorum ben zaten onun kaçarı yok (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bende oynayayım da napmam gerek 0 bilgim var bi araştırayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Önce 1 yıl beklemen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 basarım parayı aradan kaynarım afdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar