Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.2 Warlock


Torondor

Öne çıkan mesajlar

Bu aralar warlockumu kasıyorum.. Maini Lock yapmayı planlıyorum.. Daha önce 3 adet Plate karakter kastığım için lock hakkında fazla bi bilgim yok.. destruction postunu okudum fakat binbeşyüz sayfa olmuş :)

Burda sormak istediğim..

HC lerde affli mi destro mu daha iyi iş yapar? Dps için affli de yada destro da cycle nasıl gidiyorsunuz?

BG ve Arena için hangi talent daha iyidir?.. Cylce nasıl olmalı?

PvP ve PvE için master stat sıralaması nasıldır?

Hit ve Haste cap nedir ne olmalı?

gibi bi dünya sorum var :) şimdiden teşekkürler..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle tabi ki destro yönetiyor şu an. Buradaki talent ve glyphleri aynen kopyala. Talenttan %3 hit geleceği için 300 civari hit hemen hemen tüm hclerde işini görür, 10 ve 25m lerde ise shadowpriest veya moonkin olursa yine hit cap olursun ve bosslara misslemezsin böylece hitte yana sorunun kalmaz.

Rotasyona gelince, combata girmeden önce life tap(rank 1) at. 40 saniye boyunca spiritinin %20'u kadar spellpower veriyor sana. Daha sonra immolate+chaosbolt+conflag ve bir daha conflag cd sine kadar incinerate spam. Conflag cd si dolunca tekrar onu kullan zaten ve inc spam kullanmaya devam. Her chaosbolt cd si bitince at ama mobta immolate'in up olmasına dikkat et. Pet olarak imp kullanılıyor. Pve de haste cap var mı bilmiyorum ama bl+backdraft+kendi haste in eklendiğinde inc 1 sn altina düsüyorsa sorun oluyor biraz =p Silahına mutlaka grand firestone sür. En başlarda toc hc ve normal farmla zaten çoğu itemi direk döşersin sonra ulduar 10 vs puglarla düzeltirsin geari. Öncelikle ona odaklan daha ilerisinde hangi stata yönelmen gerektiğini buradan sorarsın o zamanki senin statlarına göre.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

aslında t9 set ve itemlar afli için sanki. dest eskisi kadar dominant değil


T9 2xset tamamen deep destro. Emp imp ile birlikte sahaneler yaratiyor. 4 set bonusun affliyi destronun önüne geçireceğini sanmıyorum ben açıkçası.

Mortis said:

bu arada oğuz immolate glyphi kullaniodu millet artık life tape mi geçtiler tekrar


Evet, 40 saniyeye buffladıkları için gayet yararlı oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Glyph of Immolate vs Glyph of Life tap topicini çok tartıştılar EJde, taaa ptrde 20 saniyeyi 40 saniyeye çıkardıları günden beri; en sonunda algoritmalarla ya da artık herneyse onlar ne olduğunu anlayamadığım matematiksel zımbırtılarla çözdüler olayı. Life tap burun farkıyla daha iyi, ama sonuçta encounterların nerdeyse tamamının tank & spankdan çok daha kompleks olduğu için hala life tapın immolate glyphe bariz bir üstünlüğü yok diyorlar.

Hit olarak düşükseniz, 3/x/y tarzı birşey kullanıyorsanız yani talentlerle %3 hit falan alıyorsanız life tapi kullanın, soul leech olmadan zaten 40 saniyede bir tapa basıyorsunuz hemen hemen. Ha yok yeterince hitiniz varsa zaten soul leechli 0/x/y varyasyonu kullanıyorsunuzdur, o zaman immolate kullanın. En azından öneriler bu şekilde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...