aente Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Kim yener? bir de Öte yandan, Manchester United'ın ''Sir'' unvanlı teknik direktörü Alex Ferguson, yaptığı açıklamada, Tevez'in bu maçta oynayıp oynamamasının önemli olmadığını ifade ederek, ligdeki asıl rakiplerinin Liverpool olduğunu söyledi. Arada Chelsea'yi harcamis ama chelsea onlari harcamasin aman diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Bu sene de şampiyon olamayız. Çok zor. Olursak da ayıp zaten 4 sene üstüste şampiyon olamaz her takım öyle (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 arsenal kutur kutur degil mi onu niye pas gecmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 bol gollü geçer tevezin oynaması bu maçta çok önemli bütün hırsını ortaya koyar maçta 1 kırmızı kart çıkar zaten m.utd tarafında. m.utd'a göre daha hızlı futbol oynayan m.city alır bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 yok arsenal fail blog gibi oynuyor su ana kadar. 6 puanlari var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Arsenal takım değil ya :D City Arsenal'den önde bitirir bu sene. Gençleri oynatmak lazım iyi güzel de tecrübesiz kadro sonunda kaybetmeye mahkumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 şampiyon liverpool. dağılabilirsiniz. west ham da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Ahahaha Hakan ya her sene.. azuahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Ligdeki asıl rakipleri Liverpool doğru,2-3 çekişirler. Chelsea'nin şampiyon olamaması çok zor bir ihtimal bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 nileppezdel said: Bu sene de şampiyon olamayız. Çok zor. Olursak da ayıp zaten 4 sene üstüste şampiyon olamaz her takım öyle (:P) OLAMAYIZ NEDIR... sen turksun, ingiliz degilsin... biz diye hitap edip durma baska bir ulkenin sehrinin takimina. maclarini statta izlemek istesen o imkanin da yok.. arkadasim yillardir yapiyorusn bunu, seni bulurum ve taoculara veririm... yapma artik adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Türk değilim desem? Kendini hisetmek önemli olan. Bülent Ersoy ne kadar erkekse ben de o kadar Türk'üm abicim. Gayet de biz yani. 3 tane takım tutuyorum 3 ayrı ligden. Deli gibi de severim, desteklerim, tutarım Manchester'ı. GS maçlarına çok gidiyorum sanki o zaman GS için de biz demeyeyim? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 azmo yu kızdırdın ege. patla. bak olursunuz şampiyon. biziz şampiyon ssh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 nileppezdel said: Türk değilim desem? Kendini hisetmek önemli olan. Bülent Ersoy ne kadar erkekse ben de o kadar Türk'üm abicim. Gayet de biz yani. 3 tane takım tutuyorum 3 ayrı ligden. Deli gibi de severim, desteklerim, tutarım Manchester'ı. GS maçlarına çok gidiyorum sanki o zaman GS için de biz demeyeyim? :D neden sevilmedigini daha iyi anladim bu postla. :/ hakatten cok antipatik bi adamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 emir sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Abi milliyetçi değilim ne var bunda? Keşke Avrupa'da ya da Amerika'da doğsaymışım diyorum. Manchester United taraftarıyım. Hakan da Liverpool taraftarı ona da laf sok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 olm sen normal diilsin. ben normalim. tuttuğun takım bile dünyanın en antipatik takımı anasını satiim ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Ya yürü git Manchester United en kral takım. En antipatik takım da Chelsea ayrıca. Bi de Inter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 bildiğin iğrenç bi takımsınız. iğrenç. taraftarınız holigan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 dünyanın en mükemmel takımı = AS Roma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Herkese kendi takımı güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Liverpoola büyük bi sempatim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 kız olsam ilk Romaya verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 olimpiyat stadının ortasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 komple romaya mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 hepsine sırayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar