Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Film&Download laptopu tavsiyesi isteği

Drall

Öne çıkan mesajlar

bütçem sınırlı, maksimum 800 lira falan verebilirim sanırım, nakit ödeyebilirim ama o fiyatı da indirimli olcaksa. download için açık bıraktığımda ertesi sabah hala girebileyim laptopa kavrulmasın, hatta iki gün falan bile açık bıraksam ölümden dönmesin kabul ederim =D hd film izletsin, lcdsi güzel olsun izlerken zevk aliyim, oyun oynamam oynatmasa da olur yani. nasıl bir tavsiye verirsiniz? bakındım biraz şöyle iki laptop buldum, bunlar hoş mudur daha da hoşu varmıdır tavsiye vereceğiniz? eğer bu ikisi iyiyse hangisi daha iyidir yeterlidir?
bi de bu birinci linkteki alette hdmi girişi mi var? yanında * yazıyo bu çarpı demek mi var demek mi anlamadım =D

http://www.istanbulbilisim.com.tr/Compaq-Presario_CQ60-220ET-HP-DUNYASI,7472.html

http://www.istanbulbilisim.com.tr/index.php?act=ShowProduct&productID=10269#urun_detay_div
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi arkadaşım 1-1,5 sene kadar önce bi laptop aldı.makine canavardı yani her oyunu çalıştırıyordu o zaman.ama adam oyun oynamıyor sadece nete giriyor o kadar para verdiği aletle ve deli ısınıyor dizüstünde kullanılmıyor yani bacağın yanar çıplak tene deyse.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu laptoplar sadece istanbulbilisim'in sitede bukadar ucuz yalnız, diğer sitelerd +100, hatta +200 lira falan. istanbul bilişim niye bukadar ucuz diğer sitelere kıyas bilginiz var mı?

bi de sanırım ilk linkteki laptopta parlak ekran varmış, parlak ekran film izlerken daha mı iyi olur daha mı kötü? lcd monitörlerde pek tavsiye edilmiyodu sanırım parlak ekran? nedir hatta bu parlak ekran =D bi de eğer istanbulbilişim güvenllirse, aradaki 160liralık farka değer mi ilk linkteki laptop? amd'nin mi uzun süre açık kalmada yarattığı sorun daha fazla intelin mi?

bi de bimexin sitede hdmi girişi olduğuna dair bişey yok ilk laptopun, sanırım yok ya =/

bi de nekadar çok bi de dedim ya.
Sosyal ağlarda paylaş

160 TL lik fark var ise Istanbul bilişimden alma, keza o farkın daha fazla olması gerekiyor. Ben aldığımda piasanın 800 TL altına almıştım laptop ı.

Istanbul bilişim elinde olan olmayan bütün malları sitesine koyar, sitedeki 10 maldan 9 u stok da yoktur, telefon acıp model ellerinde varmı ilk basta onu öğrenmen de yarar var.

Istanbul bilişim in yaptığı işe grey market deniliyor. Önden ödemeyi alıyor, ödemeler belli bir sayıya ulaştığı zaman malın toplu alımını yapıyor ve teslim ediyor. Garanti yi kendisinin servisi veriyor, ürünün kendi garantisi yok (en azından türkiye içi).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...