Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 cnbc-e'de izlediğimiz en güzel dizilerden seinfeld'le ilgili güzel bir topic bulamadım.. seinfeld hakkında herşeyi, en güldüğünüz bölümleri, aklınızda kalan quoteları burada paylaşalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 bu cuma sona erdiğini hemen belirtelim ... :( :([signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 [Bu mesaj jankis tarafından 19 Mayıs 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 burdaymış[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 baya bi eskide kalmış onun tarihi yaa.. ne dersiniz bu topic'e başlamayalım mı ??[signature][hline]Jherka McDougall from the Isle of Skye.. [AoL] a George Costanza lover.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 hayir deriz baslamayalim![signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 peki o zaman lock&garbage.. ;) ve sorry not: topici açmadan önce arama yaptım ama arama olayı bozuktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 hadi hadi ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 HAdi devam et devam :) Cuma günü bitio mu cidden?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ollleeeyyyyyy!! ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 bu cuma nasıl bitiyor ya ? bu kadar kısa mı bölümleri ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ben hergün 8 dekini bilereke izlemiom yani görsem cnbc e de heemn geçiorum çünkü birazdan tekrarını izlicem böle gece yatağıma girip televizyonu açıp uyumadan önce kopuyorum ve mutlu mutlu uyuyorum.. Süper bi dizi, Böle alakasız küçük şeyleri bulup büyütüolar aşırı komik oluyor. Kramer 'ın hareketlerine tepkilerine titremelerine hastayım.. Keşke şu an da çekilse[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 kramer in kapıdan girişi mükemmeldi .. bide george in "funny guy !" demesi süper euhe[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 george is getting upset! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 bide "özürlerini bir çuvala doldur bayım !" vardı ingilizce sini hatırlamıyorum :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 (bugünkü bölüme özel) gimmy is getting upset ! heheh bi de bugünkü tezgah sahnesi mükemmeldi ..[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 kramer ve george zaten dizinin en baskın karakterleri..jerry de başrol..ama elaine'den pek bahseden yok..bence elaine çok aşırı kendini tekrarlayan, birkaç bölüm izleyenlerin bile tahmin edebileceği hareketler yapan ve bu nedenle geri planda kalan karakter fakat örneğin elaine'ın dansıyla ilgili bölümdeki gibi bölüme damga vurduğu da oluyor..ayrıca keklerin en güzel kısımlarının üst katmanları olduğunu düşündüğü ve sadece kek üstlerinin satımasını daha mantıklı gördüğü "top of the muffins" fikri de hayli yaratıcıydı.. siz ne düşünüyorsunuz elaine hakkında??[signature][hline]Jherka McDougall from the Isle of Skye.. [AoL] a George Costanza lover.. [Bu mesaj Jhengie tarafından 20 Mayıs 2004 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: theKingpin, 20 Mayıs 2004 00:02 tarihinde demiş ki: bu cuma nasıl bitiyor ya ? bu kadar kısa mı bölümleri ? evet ya sadece 180 bölüm falan[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 36 hafta yani :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 evet cnbce tekrarlarına göre öyle amerikada 9 sezon yani hafiften[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 iyide abi bölümleri çok kısa yani 45 dk sürmüyor.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 sen fazla türk sitcomu izlemişin normal standart bir amerikan sitcomu 20-25 dakka arasında sürer. seinfeld 19-22 dakkadır genellikle. coupling kaç dakka sanıyorsun mesela ? ben sana sölim 25-28 dakka arası değişiyor bölümleri.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 haklısın sabo sadece türkiye de var 1 saat süren sitcomlar bu arada cuma bitio ha üzüldüm doğrusu :-( ama ama belkide marry with children ı koyarlar hiç de fena olmaz yani :-)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ya bi de türkiyedfeki sitcomlar çok yapmacık oluyor böle surat ifadeleri böle birisi bieşy dio dieri aşağılıyıcı bi surat ifadesi ile cevap verio. KEndini çok komik zannedio falna orda gülme efekti arkada. Bütün dizi böle ve rezalet o Who's the Boss ın türkçesi var Cem Davranın oynadıı PAtron Kim. Orda mesela hade bazen komiksin de bi kız var orda triplere giriolar falna stüdyoya gidip ordaki herkesi makineli tüfekle tarama ihtiyacı duyuom.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Coupling'in orjinali 1 saat civarında diye biliyorum ben. Amerikan versiyonu 30dk. civarında.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar