BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Arma said: at yarışı ve iddaa konuşulmayan berber berber değildir. posta gazetesi de olması gerek sehpalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 BloodyBeast said: Arma said: at yarışı ve iddaa konuşulmayan berber berber değildir. posta gazetesi de olması gerek sehpalarda Onu unutmuşum işte :(. Tabiki posta da olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Lancelion said: Xtreme_Chill said: abi yemişim sertifikayı hemen yan masada adam çok iyi tıraş ediyor da müsait değildi ben de diğerine oldum ki of of of of OF OF OF ULAN OF. işte esas kötü olan bu, orada birşey diyememek. desen usta çırağına güvenmiyo musun diye gider yapacak, demesen saç gg of. tam bir mutsuzluk anı. olay tam olarak böyle ama ben söyledim söyleyeceğimi. her zaman 3 numara kestiriyorum çok rahat geliyor bir de böyle iyi yani neyse ön tarafları düzelteyim dedi altı eline usturayı ben de birşey bekliyorum ki o da ne abi öyle içten aldı ki ön taraf çok içerde yani alakasız garip bi model oldu. w.cam olsaydı daha iyi anlatırdım düştüğüm durumu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Hakikaten abi var mı bildiğiniz adam akıllı bir yer ? Istanbul Gaziosmanpaşa tarafındayım adres verin giderim ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 a.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bugün tam da bunu açacaktım kısa saçı keser unuturum diye 1 metrelik saçıma kıydım, ülkede adam gibi berber yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 yani bu kadar açık değil normal de ampül gibi olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 komple surattan çekte yakışmışmı söyleyelim üzülme sende keserken müdahale etseydin napıyon birader diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 biraz açık gibi ama geniş alın ezelden beri bir ihtişamın simgesi olmuştur bir de tam yüzünü gösterecek şekilde çekersen kötü olup olmadığını söyleyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 senko said: pati olarak toplaşıp bella'nın kuaförüne gitcez artık. Öyle bi ortak karar aldık... saça tükürmesin köpürsün diye ya da jole niyetine evet saç niye köpürsün kahve köpürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 lustral kullanan sen miydin?yoksa dart mıydı? sensen fazla kaçırmışsn. sen değilsen daha kötü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 benim, yaklaşık 1 aydır kullanmıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 AHAHAHAHHAHAHAHAHhaxsafsdfbvdvsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 benim berberim cok kral muabbeti vardır jöleden ekstra muameleden para almıyor herkese tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ekstra muamele? o tahta oyuncak araba ile masaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 kolonyayla masaj alkolle kulak kılı yakma gıdık ovalama pamukla kulak ici temizleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bella said: benım kuaförüm iyi. gel. o değil de bella sürekli kaaförünü öneriyor bilmem dikkatinizi çekti mi? Komisyon falan alıyor sanırım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 "nutella yerim" said: kolonyayla masaj alkolle kulak kılı yakma gıdık ovalama pamukla kulak ici temizleme o el hareketi yok mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 cok pro yapıyo o hareketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 benim favorim paket lastiği ile sakal almadır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 benim favorim lastikle paketi almadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ABİ O KULAK KILI OLAYINDA HER SEFERİNDE Bİ GERGİNLİK OLUYOR caps açıkmış sori de birde üşenip saçla birlikte sakal traşını da yaptırtırsam tam adem elmasının olduğu yerde bi içim gidiyor her seferinde yok adamlar pro en azından benim berberim öyle kesmez biliyorum ama yine de bi içim gidiyo bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 calimero said: Bella said: benım kuaförüm iyi. gel. o değil de bella sürekli kaaförünü öneriyor bilmem dikkatinizi çekti mi? Komisyon falan alıyor sanırım:P evet alıyorum komisyon. hem de küçümsenicek bi para değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 yıllardır kuafore kestirmiorum saclarımı. hatta kesmiorum ole daha rahat. hem sonradan kestirme parası vermedigin gibi satıp para bile kasıorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar