Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 şimdi ev yalnızım ama kredi kartım bende değil.yemek söylicemde.pos makinesine kart numaramı yazarakta alabiliomuyum.hiç denemedim soriyim dedim.öyleyse bişiler söyliyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 yemeksepeti gibi sitelerden söyleme imkanın yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 yemeksepetinden söylüyorum ztn.siteden ödeme yapılıomuki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 nakit öde paran varsa(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 itşe ztn suan fazla nakitim yok.kartta bende değil.numara ve şifre ile olursa kral olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bazı yerlerde (pizza hut kentucky felan) site üzerinden ödeme yapabiliyosun bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 burger dan söyliycem de göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 paran yoksa yeme bence ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ölsün mü adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 paran kadar ye abi yok mu 1 liran git ekmek al ye işte mis gibi doyarsın eeehe ya da klasik fakir öğünü ye, boyoz+simit+üçgen peynir. sağlam doyurur hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ahahah evde kasamıcam yemek yapmaya ve sbaahtan beri hiç bişi yemedim neyse nakite kıyıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 dediğim her şeyi fırından alıyosun bildin mi neyse adamda nakit varmış dağılabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 fede said: ölsün mü adam bi kere burgerda yemese ölmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ölür bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ozaman atın ölümü arpadan olsun sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 evettabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar