Rerore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 sımayıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ahahaa aynı mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 fede said: yapsınlar gizli anlaşma %500 zam yapsınlar aynı anda 3ü de sonra kartel-tröstten gghah tam fede'nin dediği şey doğru işte, en kısası o. herifler uygulamada değişiklik yaparak uçuk bir zam yapacak, rekabet hukuku falan armut toplayacak. rte akp tt qq falan diye gelinecek bir konu değil bu yahu. esas tekel dediğin şirketler öyle aptal değil. ki bunlar tekel de değil. böyle abuk bir iş yapıp kartelleşen şirketler milleti aptal yerine koymuş olmuyo, bizzat kendi ipini çekerek aptallık etmiş oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 GSM firmaları %500 zam yaparsa TELEKOM bayram eder. tüm türkiye cep telefonunu kenara koya ev telefonu ve WIROFON falan kullanır. nasıl şimdi herkes ev telefonlarını iptal ettirdi sadece cep takıulıyo, o zaman da herkes cep iptal eder ev telefonu kullanır. cep telefonunda internet bağlantısı ile telefon görüşmesi devri başlar. basit güzel ve kullanışlı olan GSM ölür lan asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bu sistem kullanıcı için daha yararlı. İlk çıktıgında 1 kontör 6 saniyeye denk geliyordu. Konuşurken 7. saniyenizde 2. kontörü sayardı. Şimdi 7 saniye konuştuysan 7 saniye gidicek hattından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 şu forumda hala anlamayan insanlar var burayada yazayım nillepin bütün olayı bi konuya girip aykırı olmak karşı fikirde olmak ve tartışma yaratmak. biz ona "mualefet forum botu" diyoruz. nedanko tarafından programlandırıldı ve insanların sabrını test etmek için. eğer yazdıklarını ciddiye alıp cevap veriyosanıoz bu demektirki ileriki testlerde herhangi bi hakaret ve küfür ederek yörüngeyi zorlarsınız. eğerki ilerde görüp "oıf lan yine gelmiş saçmalamaya ne ciddiye alıcam" dersenizde testi başarıyla geçmiş bulunmaktasınız ve bu sizin pati kariyerinizde önemli bi referans olacaktır. ilerde size paticikte modlukta yada adminlikte yada herhangi bişey için başvuru yaptığınızda "paticikte başardığın işler" diye bi soru gelirse sizin cevabını "nillepin hiç bi mesajını dikkate almadım" diye bi cevap verirseniz işe alındınız. yazdıklarımın özeti ise şudur forum botu bot bilgisayar mantık kullanırmı ? cevap : hayır sorduğunuz sorulara ne tür yanıt verir ? cevap : mantık kullanmadan sağdan soldan download ettiğiniz, yüklediğiniz bilgileri kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Şu forumda sevip saydığım insanlardan biriydin Kermit ya yazıklar olsun valla.. Genele göre farklıbiriyim. Belki de garip biriyim. Belki deliyim ne derseniz kabul. Ama muhalefet olmak için muhalefet olmuyorum. Bana ters ve yanlış gelen şeyleri belirtiyorum sadece. Bütün forumun 150 tane doğrusu benim 150 tane yanlışım olabilir. Bu beni herşeye muhalefet olmaya çalışan gerzek yapmaz, sadece genelden farklı bir karakter yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 hehe süper bi yazı olmuş katılmadan edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 taam kavga etmeyin herkese parça kontör yüklücem. verin numaraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 insanlar genelde kendilerini etkileyen hayran bırakan kişilere farklı derler. bu durumda sen farklı olmuyosunki. insanları saçma sapan düşüncelerinle sinir edip bir sınava tabi tuttuğun için sıkıcı biri oluyosun. farkına varmalı kendini değiştirmelisin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 canım benim söylemek istediğim şu mualefet oluyosun ama bi gelişme yok dediğim dedik çaldığım düdük diyosun her lafında sana birisi gelipte mantıklı bi şekilde anlatsada yok öyle olmaz diyip diretiyosun. sorun orda. pek bi bilginde yok çoğu konuda ama bana göre bildiklerim bana yeter anlayışısındasın. yannış yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 kermit said: canım benim yerim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bi alt dudak versene fatih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 al :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 kermit said: şu forumda hala anlamayan insanlar var burayada yazayım nillepin bütün olayı bi konuya girip aykırı olmak karşı fikirde olmak ve tartışma yaratmak. biz ona "mualefet forum botu" diyoruz. nedanko tarafından programlandırıldı ve insanların sabrını test etmek için. eğer yazdıklarını ciddiye alıp cevap veriyosanıoz bu demektirki ileriki testlerde herhangi bi hakaret ve küfür ederek yörüngeyi zorlarsınız. eğerki ilerde görüp "oıf lan yine gelmiş saçmalamaya ne ciddiye alıcam" dersenizde testi başarıyla geçmiş bulunmaktasınız ve bu sizin pati kariyerinizde önemli bi referans olacaktır. ilerde size paticikte modlukta yada adminlikte yada herhangi bişey için başvuru yaptığınızda "paticikte başardığın işler" diye bi soru gelirse sizin cevabını "nillepin hiç bi mesajını dikkate almadım" diye bi cevap verirseniz işe alındınız. yazdıklarımın özeti ise şudur forum botu bot bilgisayar mantık kullanırmı ? cevap : hayır sorduğunuz sorulara ne tür yanıt verir ? cevap : mantık kullanmadan sağdan soldan download ettiğiniz, yüklediğiniz bilgileri kullanır. AHAHAHA şu forumda sevip saydığım insanlardan biriydin,şimdi daha çok sevip sayıyorum seni kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 kermit şu forumda sövüp saydığım ender insanlardan birisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 of hgahahahahaha olm ankarada sıkıntıdan birbirimize sövüyoduk cidden kahdgasjgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 hakkaten ya ne günlerdi senin mataranda su bitmiş mermi zaten yok dedin fatih mataramda su bitti ben de gözlerinden anlamıştım hemen. o bombalar üstümüzden geçiyodu filan ne günleri be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 kermi olay şu. Biri bana gelip mantıklı şekilde anlatır ama benim mantığıma yatması lazım. En basitinden din meselesi. Benim mantığıma yatmadığından inanmıyorum. Çok mantıklı ve dindar insanla konuştum ama hiç biri mantığıma yatmasını sağlayamadı. Dediğim dediklikten değil ki, defalarca oldu farklı bir görüşü benimsediğim. Ben paticikte büyüdüm ya. Burada keşfettim kendimi. Bir çok farklı görüşle karşılaştım, buradan ve buradaki insanlardan çok şey kazandım. Ama benim mantığım insanların genelinden farklı işliyor. Bunu övünmek için söylemiyorum zaten sonucunda size rahatsızlık veriyorum. İyi bir şey değil. Ama farklı işleyen mantığımın da sesini duyurmaya ihtiyacı var. Burada fikir paylaşıyoruz sonuçta. Burada UFO konusunda mesela, bir inanan da olsam sove ve lath'in bir çok mesajına ben muhalefet oldum çünkü mantıksız buldum. Ama karşıt görüşe de muhalefet oldum yine mantıksız laflarında. Mantıklı laflarında da "tamam haklsıın ama bi de bunu düşün" dedim. WOT oldu kusura bakmayın da içimi dökmem lazım üstüme gelmeniz cidden rahatsız edici oluyo. Arada kalmış bi karakterim var sen çok takip ettiğinden sen bilirsin kermit, faşist bir sosyalistim. Irkçı değil elitist faşistim ama. Hem faşist hem sosyalist olunur mu? Büyüyorum hala, ama görüşlerimi de bu aşamada paylaşmak istiyorum. Tartışmak ve tartışarak kendime bişeyler katmak istiyorum.. @böjeek: Farklı kelimesinin sözlük anlamına göre konuştum ben. Toplumun genelinden farklı olmak yani benimki. Üstün olduğumu söylemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 nileppezdel said: Ama farklı işleyen mantığımın da sesini duyurmaya ihtiyacı var. sen sesini duyurcağına daha çok sesini kısıyon haberin yok. insanları sıkarak bunu yapamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 dostum konuyu dine neden çektin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 fede said: kermit said: canım benim yerim seni kermit said: bi alt dudak versene fatih fede said: al :P bu arada burda noluyo ? hayır konu benim konu nası buraya geldi hı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 tamam olm sakin lan kermit sevdiğinden diyo sana öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 nileppezdel said: Ama farklı işleyen mantığımın da sesini duyurmaya ihtiyacı var. aslansın kaplansın. bide tam az önce "oo akp'ye girmiş,dine ne zaman giricek acaba" diyodum yine dini karıştırmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 dudak yapmayı beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar