Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 kendini diğerinden sansiz görme durumumu war orda canims.En kral sansiz benim mi diyorum bak bi ne diyorum pozitif bak biz sinirlenmiyoruz bile fark ettik güldük filen yaziyo şsansızım diye dolaşmıycaksin ortalikta her şeyi o tarafindan görürürsün diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 elaidi said: karma is a bitch. here's your karma, bitch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Bence v yerine w yazdığın için Türkçe hayaleti lanetlemiş seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 kızların geçiştirmelik çok genel laflarla moral vermesi daha da moralimi bozuyor ya, ne biçim yaratıklarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar