catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Coşkun Sabah - Kırık Ud Batık bir gemiyim aşk limanında Kader bu deyipte avutma beni Hasret kapımızı çaldı sonunda Kadere kahredip söyletme beni Kırık bir ut gibi inletme beni Ayrılık çıktı bak sevda falında Ümit çiçeklerim soldu dalında Artık başkası var senin kolunda Kadere kahredip söyletme beni Kırık bir ut gibi inletme beni Çaresiz bıraktın umutlarımı Sabahsız bıraktın yarınlarımı Göz yaşı doldurdun şarkılarımı Kadere kahredip söyletme beni Kırık bir ut gibi inletme beni Ayrılık çıktı bak sevda falında Ümit çiçeklerim soldu dalında Artık başkası var senin kolunda Kadere kahredip söyletme beni Kırık bir ut gibi inletme beni
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 lirik epik satirik bir divan edebiyatı örneği.
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 arılar diye bir şarkısı vardı, showda sabahları hep çıkardı güzeldi
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Lopeth said: arılar diye bir şarkısı vardı, showda sabahları hep çıkardı güzeldi anılar olmasın o (:P)
Öne çıkan mesajlar