catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Coşkun Sabah - Kırık Ud Batık bir gemiyim aşk limanında Kader bu deyipte avutma beni Hasret kapımızı çaldı sonunda Kadere kahredip söyletme beni Kırık bir ut gibi inletme beni Ayrılık çıktı bak sevda falında Ümit çiçeklerim soldu dalında Artık başkası var senin kolunda Kadere kahredip söyletme beni Kırık bir ut gibi inletme beni Çaresiz bıraktın umutlarımı Sabahsız bıraktın yarınlarımı Göz yaşı doldurdun şarkılarımı Kadere kahredip söyletme beni Kırık bir ut gibi inletme beni Ayrılık çıktı bak sevda falında Ümit çiçeklerim soldu dalında Artık başkası var senin kolunda Kadere kahredip söyletme beni Kırık bir ut gibi inletme beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 lirik epik satirik bir divan edebiyatı örneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 while(coskun) > sabah saat++; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Samimi bu adam, seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 arılar diye bir şarkısı vardı, showda sabahları hep çıkardı güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceddiye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 adam yazmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Lopeth said: arılar diye bir şarkısı vardı, showda sabahları hep çıkardı güzeldi anılar olmasın o (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar