Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adam gibi server

_Bloody_

Öne çıkan mesajlar

Benim herhangi bir yerde reklam yaptığımı yada oyuncu olarak giripte milleti gazladığım ı duydun.TEk yaptığım reklam paticik forumlarına verdiğim sitemin ismidir.Senin le tartışmamda buranın kirlenmesinden başka bir şeydir. Dediğim gibi konuda gayri gereksiz sende.

Unutmadan başkalarının serverlarından oyuncu çalacak olsam gidipte diğer serverlara yardım etmem değil mi?[signature][hline]Sihirlisayfalar Owner
www.sihirlisayfalar.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Drachai, 15 Haziran 2004 16:48 tarihinde demiş ki:
said:
_Bloody_, 15 Haziran 2004 16:43 tarihinde demiş ki:
senin serverını adamdan saymadığım içinmi bu kadar tepkin var drachai

Sebebi ise sen sadece oyun oynayıp macroman kullanabilen bir kişisin ve nerede nasıl konuşacağın hakkında b,ir bilgiye de sahip olduğunu sanmamaktayım.

nerden bilebilirsin gördünmü hiç beni allhım yarabbim ya illa topicin içine etçek ayrıca ben uoya başlayalı 5 sene oldu senin gibi bunak değilim hatırlarım...[signature][hline]:rock: N2O :rock:
Let's See The Future
[email protected]
ICQ=234576166
Sosyal ağlarda paylaş

Bıktım artık şu saçmasapan konulardan da , saçmasapan insanlardan da.

Açılan konuya,yazılan yazıya bakın.Bloody bilmiyorum kimden öğrendin buranın adresini ama burayı sana yanlış tanıtmışlar.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım...

Who is that ?
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni serverin Nicoyla bir ilgisi yok o zaten emanyakla çalışmıo su an.Zaten bu server avatarland deki edit ve speed olaylarından gına geldiği için açılıyor ve tamamen player ların isteklerine göre hareket edilcek bizler editin servera ne kadar zarar verdiğinin bilincindeyiz gidip 3-4 adam edit yaparsın onları kazanırsın ama o adamların kestiği 10 kişiyi kaybedersin bu böyledir
Sosyal ağlarda paylaş

o server hakka kabul bi server diil nico yu gec m.k healing bug lu iken gm in biri durduk yere ben tanadığım halde allskills 100 koydu titleyi gm wrestler yaptı :D anlıcağın adam olmas o serverden + admin adamın kasaya 65k odun koydu dume etti 25 kumas koydu oynanmaz avatarland falan[signature][hline]Msn = [email protected]
Icq Yok Calışmıyo !
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Lyn, 15 Haziran 2004 15:27 tarihinde demiş ki:
hesapladımda 2 günde bir ayda 15 kere :-) bu topicden açılıyor.

doğrudur..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
PaticikPET İSTİYORUZ

Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü...
Sosyal ağlarda paylaş

Larethian yanlıs anlamada suan ki arqas eski arqas in tırnagi bile olamaz bence ilk seferleri guzeldi o donemler ite Verminaard ve Anthelas var di ( Saoalssun her gun ayri bir quest yapiyordu ) cogu kişide o donem sizin server da idi sizin serverin dagilmaya basladigi ilk olaylar ...(Charlarin silinmesi olayi ) ile basldi ve daha sonra da bi kac tipin inexgrav in icinde dolasmasi durmadan sersemletmesi ( burda o stun scp sini kastetmiyorum )ozelligi bulunan karekterler cogalmaya basladiginda az cok ilerdeki hali dusunebilirdi ..neyse ama en cok sevidgim shard o zamanlardaki arqasti kim ne derse desin[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda
Msn > [email protected]
Icq > 6100072
=->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins
Sosyal ağlarda paylaş

said:
boruuu, 15 Haziran 2004 19:10 tarihinde demiş ki:
Yeni serverin Nicoyla bir ilgisi yok o zaten emanyakla çalışmıo su an.Zaten bu server avatarland deki edit ve speed olaylarından gına geldiği için açılıyor ve tamamen player ların isteklerine göre hareket edilcek bizler editin servera ne kadar zarar verdiğinin bilincindeyiz gidip 3-4 adam edit yaparsın onları kazanırsın ama o adamların kestiği 10 kişiyi kaybedersin bu böyledir
allah aşkına deme .. :D tbe ben orda admindim niconun huyu emanyak gorevlilerine de gecmistir zaten eskiden millet edit yaparken kacinirdi hic deilse ben yakalardim ama daaha sonra staff + emanyak gorevlileri bq unu cıkardi[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda
Msn > [email protected]
Icq > 6100072
=->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...