Exodus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 256mb DDR PC-266 ram'im vardı, 2 tane 256 DDR PC-333 ile degistirdim, ama 2sini birden takınca bilgisayar bios dalgası ekranından sonraki ekranda takılıyor. slotlarda problem yok (ikisini de denedim). Ne yapmam gerek acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 2 tane 266mhz i 2 tane 333 ile değiştirmen pek fayda sağlamaz gerçi, anakartta sorun olabilir. ram uyusmazlıı vardır anakart ile, anakart desteklemiyo olabilir ramlerini, bi baktır ya da bak derim[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 anakartın kullanma kılavuzu şeysine bak derim[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bios'a reset attim, bu sefer açıldı bilgisayar, 512mb ram'i gördü, ama windows açıldıktan 5-10 saniye sonra bilgisayar kendine reset atıyor :/ güç kaynağında falan mı problem var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ram patlak olabilir[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 öncelikle ramlerinin ikiside aynı markamı diye sorayım sana daha sonra ramleri tek tek takıp ikisininde duzgun olarak calıstıgına emin ol eger ikiside duzgun calısıyorsa ve anakartın dual ddr destekliyorsa ramleri duzdun slotlara takmamıs olabilirsin burada sana en buyuk yardımcı anakartının kitapcıgı olacaktır dene bakalım !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ewt bence de anakartın kitapçığına baksan iyi olur. öncelikle anakartının ne tip ram desteklediğini we kaç mhz çarpanına kadar desteklediğini öğren. onun dışında bazı anakartlar (örnek epox) için ramleri belli slotlara takman gerekebilir. (örnek 1. ram 1. slota, 2. ram 3. slota, yani ortası boş kalcak şekilde... gibi)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koltz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 off.. ne çektim şu ramlerden.. eğer sorun yaşamak istemiyorsan tek slot kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar