Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Üniversitesi

Bella

Öne çıkan mesajlar

çünkü üniversiteler ayrı ayrı işletme fakültesi, iktisat fakültesi ve sbf açmak yerine bir fakülte açıyorlar adı da İİBF oluyor. Daha işlevsel sanki :D

vardır bir bürokratik geçmişi elbette ama ilginç gözüküyor kılavuzda falan
Sosyal ağlarda paylaş

iktisat fakültesi olunca iktisat ağırlıklı oluyor.

işletme fakültesi de işletmeye yöneliktir ordaki bölümlerin seçmemlileri falan işletme ağırlıklıdır ya da verilen ana derslere de işletme ağırlıklı derslerden konulmuşturbunu anlatmaya çalışıyorum.

spesifik işletme fakültesi olması işletme okuyanlar için ideal ve güzel bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
SodomVsGomore said:

şeyi soracadım şimdi bu beyazıttaki büyük kampüse kimliksiz giriliyor mu? bu sene marmara dan geçiniyoruz kimlik sorun olmuyor yemekhanesine damlıyoruz seneye istanbul üni sinin yemeklerine bi bakalım diyoruz asdf

hayır girilmiyor.
sadece ana kampüstekiler girebiliyor üstelik,yani fen-edebiyat falanda alınmıyordu en son.
içeriden bir arkadaşının olması lazım ki onu da her zaman almıyorlar.

yemekhaneye zaten giremezsin çünkü kimliğe para yüklüyorsun,yemekhanenin girişinde turnikeler var.yani totalde 2 engelin var=)

fakat yine de söyliyeylim.
50kuruş için yemekler BAYA iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Yemekte hiç sorun yaşamazsın birine rica edersin parayı ona verirsin o basar senin yerine.
İçeri de girersin kimliksiz ana kapıdan değil ek binanın olduğu yan kapıdan gir kimliğimi unutmuşum de, mezun oldum bi hocayla görüşücem de elini kolunu sallaya sallaya girersin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...