yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 çünkü üniversiteler ayrı ayrı işletme fakültesi, iktisat fakültesi ve sbf açmak yerine bir fakülte açıyorlar adı da İİBF oluyor. Daha işlevsel sanki :D vardır bir bürokratik geçmişi elbette ama ilginç gözüküyor kılavuzda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 iktisat fakültesi olunca iktisat ağırlıklı oluyor. işletme fakültesi de işletmeye yöneliktir ordaki bölümlerin seçmemlileri falan işletme ağırlıklıdır ya da verilen ana derslere de işletme ağırlıklı derslerden konulmuşturbunu anlatmaya çalışıyorum. spesifik işletme fakültesi olması işletme okuyanlar için ideal ve güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bu dönem fizik 201 alan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Yeni gördüm topiki pardon İktisat fakültesi iktisat bölümünde okuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaNG Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 İst.Üni. Veteriner Gıda Bölümünde doktorantım.. Özellikle fakültemizin geniş uygulama alanlarına sahip.Ayrıca verilen eğitim ve hasta hizmetlerinde de prestijli bir yeri vardır.Tavsiye eder, bölüme beklerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 meendis olcam ben burdan çıkınca. avcılar genchlik full pichlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 acil bişi sorcam, ders kayıt ettirmeyle ilgili problem yaşayan oldu mu hiç? 1 ders unutan falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 bizim bölümden bi arkadaş geçen hafta yaptırdı bütün derslerin kaydını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ben istanbul universitesinde kimya muhendisliği son sınıftayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 vizelerden aldığımız notları internetten öğrenebilceğimiz bi adres var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 iktisattaysan, www.istanbul.edu.tr/iktisat dan sınav sonuçlarına bakabilirsin. diğerlerini bilmiyorum.ama panolara asıyolar genelde ordan bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Bella sen hani şu İlkokul'un karşısındaki ek binada mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 fen edebiyat fakültesi yada yakınındaki başka bir fakültede okuyan var mı, varsa bana ulaşabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 konu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 sahibi geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Bende yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bizim öğrenci numaralarının baştaki 4 hanenin hangi fakülte hangi bölüm olduğunu gösteren bi yer vardı sitede bulamadım var mı bilen açık listesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 şeyi soracadım şimdi bu beyazıttaki büyük kampüse kimliksiz giriliyor mu? bu sene marmara dan geçiniyoruz kimlik sorun olmuyor yemekhanesine damlıyoruz seneye istanbul üni sinin yemeklerine bi bakalım diyoruz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 arıyorum güvenliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 beyazıta iü de okuduğum halde ben giremiyorum. oraya gittiğimde güvenlik bana sen mühendislik okuyosun ne işin var burda yörü git dedi. hadi ben avcılar kampüsündeyim ama orda fen fakültesinde okuyan arkadaşıda almadılar benim. fen fakültsiyle ana kampüsün arasında sadce bi yol var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 SodomVsGomore said: şeyi soracadım şimdi bu beyazıttaki büyük kampüse kimliksiz giriliyor mu? bu sene marmara dan geçiniyoruz kimlik sorun olmuyor yemekhanesine damlıyoruz seneye istanbul üni sinin yemeklerine bi bakalım diyoruz asdf hayır girilmiyor. sadece ana kampüstekiler girebiliyor üstelik,yani fen-edebiyat falanda alınmıyordu en son. içeriden bir arkadaşının olması lazım ki onu da her zaman almıyorlar. yemekhaneye zaten giremezsin çünkü kimliğe para yüklüyorsun,yemekhanenin girişinde turnikeler var.yani totalde 2 engelin var=) fakat yine de söyliyeylim. 50kuruş için yemekler BAYA iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Yemekte hiç sorun yaşamazsın birine rica edersin parayı ona verirsin o basar senin yerine. İçeri de girersin kimliksiz ana kapıdan değil ek binanın olduğu yan kapıdan gir kimliğimi unutmuşum de, mezun oldum bi hocayla görüşücem de elini kolunu sallaya sallaya girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 hmm ist. ünisine giden arkadaşlar var olmadı onları bulurum yemek kartı için. diyorum acaba güvenliği kafalayabilir miyiz 'abiii açız abiii' desek alırlar herhalde. en olmadı baklava götürür işi tatlıya bağlarız (:P) cevaplar için teşekkürler bu arada. edit: noktalamaya abanmışım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 öğrenci işlerine gitcem deyin fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar