cemad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 kurumsal web sayfası olsun, mikrosite olsun ankarada web tasarım ajansı arıyorum ancak hemen hemen hepsi istanbulda. positive dışında hiç üst seviye, ödül vs. almış kendini kanıtlamış ajans bulamadım bilgisi olan var mı? önerebileceği ajans vs. olan teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 kariyer için mi yoksa iş yaptırmak için mi arıyorsun? gerçi ankara dediğine göre kariyer için sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 iş yaptırmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 www.izarttasarim.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 üstteki linkin referanslarına kısaca bi göz attım da Nasa Aydınlatma için yaptıkları sitenin introsu oldukça popüler bir taslak sitesinin taslaklarından alıntı(!). işlerini kendileri yapmayan bir tasarımcıya ne güvenirim ne de para veririm. büyük ihtimalle site tasarımda da yer yer alıntı işler çeviriyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 http://www.eflatunkonsept.com bunlarda web tasarım yapıyor ankarada 2 sene falan oldu açılalı bi bunada bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 cemad said: iş yaptırmak için ne gibi bir iş tam olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Selam, Bu konuda dikkat etmeni oneririm. Odul almis tasarim sirketi olmasi islerini iyi yaptiklarini gostermiyor ne yazikki. Cunku bir web sitesi sadece goruntusunden olusmuyor. Cogu zaman alt yapisi da oldukca onemli oluyor. Cok basit bir ornek vereyim; calistirmak icin sunucu kiralamak zorunda kaldigimiz bir web sitesini yeniledik gecenlerde. Sacma sapan herseyi degistirdik. Senelik 20 lira bedeli olan bir hosting altinda her zamankinden daha hizli calisiyor su anda. Bir de artik google'da adam akilli index'leniyor =) Siteyi yapan ismi lazim olmayan ama piyasada oldukca bilinen bir firmaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 istanbulda bi yer biliyorum cok ucuza yapmiyolar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar