DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Arkdaslar biliyorum konuyla ilgili çok topic var benim sadece elnizde photo shop hazırlanmış trasn resim varsa yollarmısınız bana dicektim de icq:208663264[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 diemaster bak, 2 ye 2 bi resim olustur paintten, 4 tane yer olucak ya boyanacak, bunlardan üstteki 2sinden ilkini siyah digerini gri yap alttakilerden ilkini gri 2. yi siyah yap kaydet verdataya patchle. transparan gibi gözükecektir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 eyvallah canem[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinghsaw Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Saol taz çok işime yaradı..[signature][hline]Dev. [Bu mesaj Kinghsaw tarafından 12 Haziran 2004 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bu gri tonunu tutturmak pek kolay değil.Ama tutturan tutturmuş(a.k.a Exile).Varsa verdata coder yada avp izin verirse onu kullan derim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 transparan yaparlar oyle, ancak o zaman cercevesiz olur yani client coker, uo client'larinda transparan yapinca direk olarak koordinatlar kayiyor, ve dialogda kayiyor eh buda client crash cokertiyor. tr'de cervesiz ilk transparan dialog bulunduran server olarak biz Quaxis bundan gurur duyuyoruz :) (ellerine saglik Pause diyelim.. :p)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Quaxisinkinde ne varda aynı transparan menuyu 10 kere atmış bir menuyu kaldırmış ben hazırladım anetin transparan menusu aynı ve verdatamda hiç bir menuyu silmeden.. Quaxis : 2620 2621 2622 2623 2624 2625 2627 2628 2629 2630 İşte bu kadar sonrada cercevesiz oluor (: Bu kadarda övünülecek bişi deil.[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 5054'un cercevelerini eklersiniz olur biter :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Sadece bir ortasini editleyeceğine bütün menuyu editliyorsun oluyor bitiyor ben etrafını mesela cercevenin daha hoş bir transparan ile editledim ortasıda farklı bir transparan (renk açısından) boylece isterseniz cerceveli tamamen trans. menuye kavuşabiliyoruz. Çok basit bişi.ztn[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koltz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 transparan menüler çok da gerekli birşey değil bence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Yanl1z ben bu topic i açal1 5564651651 sene oldu yaw hangi ak1ll1 up lam1s :D Art1 yap1m1da cok cok kolay 1steyen varsa Bmp ler halinde gondereb1l1r1m[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN || Hitoyun Yazar [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 13 Haziran 2004 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 13 Haziran 2004 01:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Harbi sağolsun kingsaw uplamışta bende hiç tarihine bakmadım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Xharloan, 12 Haziran 2004 22:52 tarihinde demiş ki: Sadece bir ortasini editleyeceğine bütün menuyu editliyorsun oluyor bitiyor ben etrafını mesela cercevenin daha hoş bir transparan ile editledim ortasıda farklı bir transparan (renk açısından) boylece isterseniz cerceveli tamamen trans. menuye kavuşabiliyoruz. Çok basit bişi.ztn Sana Kim Öğretti Bunları :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 bunu benden baska dusunen olmus muydu ya :)[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Script bile yazdık :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 rexx azcık yardımın oldu desem yalan olmaz hani (:[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Ardhath, 14 Haziran 2004 23:34 tarihinde demiş ki: Script bile yazdık :) Yaw Ardhath bişi soracam senin verdiğim ss'de htmlgump lar renkli biri beyaz biri sarı bunu nasıl yapıyorsun ben renk değiştiremiyorum hep siyah kaliyor boyle oluncada transparan menu kullanamiyorum (: dier yazi stilide sux be :-P[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Dmx, 12 Haziran 2004 22:41 tarihinde demiş ki: transparan yaparlar oyle, ancak o zaman cercevesiz olur yani client coker, uo client'larinda transparan yapinca direk olarak koordinatlar kayiyor, ve dialogda kayiyor eh buda client crash cokertiyor. tr'de cervesiz ilk transparan dialog bulunduran server olarak biz Quaxis bundan gurur duyuyoruz :) (ellerine saglik Pause diyelim.. :p) Yerim onunda seninde ağzını :D *kikirder*[signature][hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lost_ExTReMe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Transparan menu jpg'i halihazırda yok ama istersen bizim verdatanın içinden çekebilirsin.[signature][hline]ExTReMe / Lost Land Staff Member Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Ardath o htmlgumpları nası renkli yaptın hep siyah oluor Xharloan dediği gibi.. (aynı cafe :-P)[signature][hline]Lyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 nasi renkli yapilicagini kesfetmek cok zor olmustu ufak bi trick'i var zebula-ocak'ta help.scp ye bakin[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: Bronx, 14 Haziran 2004 23:08 tarihinde demiş ki: bunu benden baska dusunen olmus muydu ya :) Bi arama yap istersen :D[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN || Hitoyun Yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Help.scpde sadece linklerde ayarlanıyor. diye biliyorum ama deniyeceğim..[signature][hline]Tanık oLsun maVi gozLu Istanbul FirardayIm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ayni mantik[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shrieden Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 zebula ocak scplerini nereden bulabiliriz evden takılıcam baydım artık :)[signature][hline]In every j0b there is a n0! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar