Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trans resim

DIEMASTER

Öne çıkan mesajlar

• 6 ay sonra ...
transparan yaparlar oyle, ancak o zaman cercevesiz olur yani client coker, uo client'larinda transparan yapinca direk olarak koordinatlar kayiyor, ve dialogda kayiyor eh buda client crash cokertiyor. tr'de cervesiz ilk transparan dialog bulunduran server olarak biz Quaxis bundan gurur duyuyoruz :) (ellerine saglik Pause diyelim.. :p)[signature][hline]- never too old to learn!
life isn't a coincidence, it's a reflection of us!
Dmx is a member & founder of PA-TSD
Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi
Quaxis | Dmx
Sosyal ağlarda paylaş

Quaxisinkinde ne varda aynı transparan menuyu 10 kere atmış bir menuyu kaldırmış ben hazırladım anetin transparan menusu aynı ve verdatamda hiç bir menuyu silmeden..

Quaxis : 2620 2621 2622 2623 2624 2625 2627 2628 2629 2630

İşte bu kadar sonrada cercevesiz oluor (: Bu kadarda övünülecek bişi deil.[signature][hline]FrmrLz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanl1z ben bu topic i açal1 5564651651 sene oldu yaw hangi ak1ll1 up lam1s :D Art1 yap1m1da cok cok kolay 1steyen varsa Bmp ler halinde gondereb1l1r1m[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Indinolla Developer || MSN || Hitoyun Yazar

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 13 Haziran 2004 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 13 Haziran 2004 01:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 12 Haziran 2004 22:52 tarihinde demiş ki:
Sadece bir ortasini editleyeceğine bütün menuyu editliyorsun oluyor bitiyor ben etrafını mesela cercevenin daha hoş bir transparan ile editledim ortasıda farklı bir transparan (renk açısından) boylece isterseniz cerceveli tamamen trans. menuye kavuşabiliyoruz.
Çok basit bişi.ztn

Sana Kim Öğretti Bunları :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardhath, 14 Haziran 2004 23:34 tarihinde demiş ki:
Script bile yazdık :)

Yaw Ardhath bişi soracam senin verdiğim ss'de htmlgump lar renkli biri beyaz biri sarı bunu nasıl yapıyorsun ben renk değiştiremiyorum hep siyah kaliyor boyle oluncada transparan menu kullanamiyorum (: dier yazi stilide sux be :-P[signature][hline]FrmrLz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dmx, 12 Haziran 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
transparan yaparlar oyle, ancak o zaman cercevesiz olur yani client coker, uo client'larinda transparan yapinca direk olarak koordinatlar kayiyor, ve dialogda kayiyor eh buda client crash cokertiyor. tr'de cervesiz ilk transparan dialog bulunduran server olarak biz Quaxis bundan gurur duyuyoruz :) (ellerine saglik Pause diyelim.. :p)

Yerim onunda seninde ağzını :D *kikirder*[signature][hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...