Osso Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Nottan kalınan dersi tekrar aldığım zaman devam zorunluluğum oluyor mu sevgili kıdemliler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 hocasına bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Osso said: Nottan kalınan dersi tekrar aldığım zaman devam zorunluluğum oluyor mu sevgili kıdemliler? nottan kalinan derken? ve hocaya bagli ama core ise ders veya son sinifsan attendance yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 /d+'dan kalma olayı yüzünden 3 kere sosyoloji aldım ben, geçen dönemde bol d/d+'li geldi ama bir tane ders versinler geri, ağızlarını kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ahahah teşkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 o değilde, bu topic çok account gördü ya, 3 accountumdan da mesajı var, kıyamam =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 belli bi kuralı yok, herşey hocaya kalır. attandance yok der ama derse gelmeyenin sorularını cevaplamicam kagıdını gostermicem der, attandance yok ama yoklama yapıp %15 puan vericem der, ite ite gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Şimdi bunlar bana alttan ders verdiler ama çakıştı başka dersle add/drop ta düzeltirim heralde diyorum düzelmeme ihtimali varmı peki bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 düzeltirsin ya, çarşamba sabahı direk hallet o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 oley saol ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Aaaaa bu saatte program mı değiştirilir ya neyse çakışan dersleri düzeltmişler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bu ne kardesim ya, 30 dkdir kuaisle bogusuyorum resmen acilmadi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ne kufurler sayiyorum var ya su an anasini ............. okulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 2 alan dersi, 4 seçmeli ile son dönemim waiting list'ten econ'lar dışında hiçbir derse giremedim, 4-5 saat KUAIS'de pusuya yatıp arts 351 ve comm 320'ye girebildim ancak.. ders programım şöyle: ARTS. 351 (1) TTUNA COMM. 320 (1) VTASIRAN ECON. 322 (1) BEYIGUNG ECON. 330 (1) MUSMAN LITR. 215 (1) EMORTENS PHIL. 225 (1) SELKATIP Erik Mortens'den ders alan var mı daha önce? veya LITR. 215 alan? girmedim de 2 dersine de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 mortenson`dan onceden LIT103 diye bir ders aldim, dersin pek zor olacagini zannetmiyorum. ama onun derslerinde attendance cok onemli zira derste ne anlatirsa sinavda o cikiyor, derslere girmeye bak yani. ben de econ330 aliyorum bu arada =), ilk derslerde pek birsey yapilmadi ama derse cok talep varmis anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 eyvallah econ 330 hakkında şunları diyeyim: en banko ve en kolay ekonomi derslerinden.. daha doğrusu okul hayatın boyunca murat usman'dan ders almaya çalış.. dersine gidersen bırakmaz ve çok iyi niyetli öğrenci dostu bir adam, C'den düşük not alacağını sanmıyorum bu dersten hiç gitmesen bile.. zaten ilk derste "bu dersi alan şanslı öğrenciler" falan dedi adam bize ciddi ciddi hahah 3 sınavı var, istiyosan sadece 2'sine giriyosun.. notunu beğenmezsen 3'ye giriyosun daha önceki girdiklerinden düşük olan iptal oluyo ps: masaj/dans dersi almışım çok mutluyum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 orc_lord said: okula geldiğimden beri okulu çok seviyordum fakat son günlerde çok gıcık bir akademisyen yüzünden biraz soğudum sanki. genede seviyorum, yok yok bir gıcık akademisyen yüzünden zor.. metin sezgin olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yok metin sezgin değil. bu dönem ilk defa ondan ders alıyorum. yoksa o da mı öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 kuais'e eklenen "my closest friends" olayını gördünüz mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 birde bu var http://www.kocsozluk.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 bu dönem 6 ders alıyorum sadece 3'sinin midterm ve vizesi var, onlardan biri de american literature =) cok kebap ama ekon alan dersi diger 2'si umarim patlamam.. edit: my closest friends nerde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 kuais'de registrar'ın içine eklenmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 FTP için FTP problemi olan arkadaşlar bunu uygulasın, hiç vo ile cebelleşmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 herkes geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 oo baya başarılı yanlız sanatçılar, hepsi bireysel olarak da iyiler toplucanak da baya iyi. saatleri hakkında bi bilgi yok ama dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar