Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 phys 101'in 2. midterm'ü nasıl geçti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 kermit said: koçta 2 tane fakir var otoparkındaki arabalardan farkettim bildiğin fakirler zaaa hey allam ya atın şunları okuldan diye dilekçe yazdım ahmet abide fiat dabloyla çıkıyo arada yeşilköye sdf ama fakir değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Güz ders programı iki hafta önce açıklandı tabi baya oynama olur alan dersi dışındaki dersler için de sdfgh bana sormadan overload yaptırtmışlar 6 ders koymuşlar. Sinyal da var ooh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Hangi Gökhan ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Aha uçuruldu tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 nelerle uğraşıyoruz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 aralik 7 hala midterm'lere giriyorum.. 17'sine de bi tane var sonra ay sonuna dogru 2 tane daha... sonra da finaller zaten... psikolojik olarak bu savasi kaybetmemek lazim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Preregistration var 7si 8si aman dikkat kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 valla benim bu cuma günü 2. midterm'lerim bitmiş olucak. sanırım ocak ayına kadar rahatlıcam projeler falan hariç :) bu arada preregistration'da pek bişi yapamadım. yani tüm session'lar dolmuş bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bana 4 tane seçmeli vermişler ama zaten 1. dönem aldığım derslerin çoğunun devamı 2. dönem devam edecek, econ311-312, history 301-302 gibi, ne diye vermişler bana 4 tane seçmeli, anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Avrupa'daki business schoollar sıralamasında 65 inci sıradasınız. Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ondan bahsetmeyi unutmuşuz galiba :) financal times'ın yaptığı sıralamaya göre dünya çapında 63. olmuşuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 sonunda cit bu hafta sonu attığı mail ile okulun bilişim sistemleri konusunda birşeyler yaptığını göstermiş oldu. açıkçası cit ile birlikte çalışan ekipte deniz yüret'in bulunması bile iyi işler çıkaracaklarını gösteriyor bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Oaeh deniz yüret cit ile mi çalışıo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bende yeni öğrendim ama çalışıyormuş. okulun cit ile çalışması için belirlediği bir ekip varmış. onun başında yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 hala disardan f-drive'a duzgun erisilemiyor di mi? ftp en son hata veriyordu portal.ku zaten baglanmiyo vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 erişilebiliyor sanırım çünkü bende şuan açılıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 nerden erisiyosun ftp://storage aciliyo ama hic bisiye basilmiyo portal.ku.edu.tr zaten acilmiyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 portal.ku.edu.tr'yi açıp oradan giriş yapıyorum. portal.ku.edu.tr'ye girerken ve oradan seçim yaptıktan sonra iki kere giriş bilgilerini giriyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 portal.ku.edu.tr kesinlikle acilmiyo nedense bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 portal.ku.edu.tr artik kullanimda degil benim bildigim mozilla varsa fireftp kur direk ordan baglan hallet islerini cok daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Sage said: Preregistration var 7si 8si aman dikkat kaçırmayın. of baya geç kaldım ben buna =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bosver abi dunyanin en yalan seyi zaten pre boyna degisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Osso said: Sage said: Preregistration var 7si 8si aman dikkat kaçırmayın. of baya geç kaldım ben buna =/ önümüzdeki hafta registiration var ona yetişirsin. olmadı add&drop var daha :) portal.ku.edu.tr'yi ben ankara'da evden açmayı başarabildim. bazı tarayıcılarda açılmıyor sanırım. eskiden internet explorer 7'de açılmıyordu fakat 8'de artık açılıyor. açıldığı zaman çıkan seçeneklerden "devam et" gibisinden olanı seçmek lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 4 saat sonra registration basliyor, kacirmayin gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar