Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koç Üniversitesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kermit said:

koçta 2 tane fakir var
otoparkındaki arabalardan farkettim
bildiğin fakirler zaaa
hey allam ya atın şunları okuldan diye dilekçe yazdım

ahmet abide fiat dabloyla çıkıyo arada yeşilköye sdf ama fakir değil
Mesaj tarihi:
Güz ders programı iki hafta önce açıklandı tabi baya oynama olur alan dersi dışındaki dersler için de sdfgh bana sormadan overload yaptırtmışlar 6 ders koymuşlar. Sinyal da var ooh mis.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
valla benim bu cuma günü 2. midterm'lerim bitmiş olucak. sanırım ocak ayına kadar rahatlıcam projeler falan hariç :)
bu arada preregistration'da pek bişi yapamadım. yani tüm session'lar dolmuş bile..
Mesaj tarihi:
bana 4 tane seçmeli vermişler ama zaten 1. dönem aldığım derslerin çoğunun devamı 2. dönem devam edecek, econ311-312, history 301-302 gibi, ne diye vermişler bana 4 tane seçmeli, anlamadım.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
sonunda cit bu hafta sonu attığı mail ile okulun bilişim sistemleri konusunda birşeyler yaptığını göstermiş oldu. açıkçası cit ile birlikte çalışan ekipte deniz yüret'in bulunması bile iyi işler çıkaracaklarını gösteriyor bence :)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
bende yeni öğrendim ama çalışıyormuş. okulun cit ile çalışması için belirlediği bir ekip varmış. onun başında yanılmıyorsam.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
portal.ku.edu.tr'yi açıp oradan giriş yapıyorum. portal.ku.edu.tr'ye girerken ve oradan seçim yaptıktan sonra iki kere giriş bilgilerini giriyorum..
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Osso said:

Sage said:

Preregistration var 7si 8si aman dikkat kaçırmayın.

of baya geç kaldım ben buna =/

önümüzdeki hafta registiration var ona yetişirsin. olmadı add&drop var daha :)
portal.ku.edu.tr'yi ben ankara'da evden açmayı başarabildim. bazı tarayıcılarda açılmıyor sanırım. eskiden internet explorer 7'de açılmıyordu fakat 8'de artık açılıyor. açıldığı zaman çıkan seçeneklerden "devam et" gibisinden olanı seçmek lazım..
  • Yeni Oluştur...