Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koç Üniversitesi

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
sanırım benim bayramdan sonra 2 tane falan midterm'üm var. sonra aralık'ta tekrar ikinciler başlıyor. dediğine katılıyorum ama tatilde hiç fena değil ya şimdilik :)
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Biraz hortlatam konuyu. A beklediğim dersten A- aldım, yüzsüzlük yapıp hocaya niye böyle diye zorlasam mı, çok arada kaldım. Hocayı da çok severim, kafa dengi bir adama.
Mesaj tarihi:
fixmen said:

Biraz hortlatam konuyu. A beklediğim dersten A- aldım, yüzsüzlük yapıp hocaya niye böyle diye zorlasam mı, çok arada kaldım. Hocayı da çok severim, kafa dengi bir adama.

A- aldıysan git hocayla konuş derim, bu saatten sonra A- yi düşürecek hali yok. hatta konuşmakla kalma kafana ne geliyosa yap bence, yavşaklık olur tehdit olur vs.. sky is the limit yani...

Bu arada Koç'dan orc_lord dışında isveç erasmusçusu gelmiyor mu ya. Sabancı'dan 8 kişi gidiyoruz, orc_lordcum kendini yalnız hissetmesin o kadar sabancılının yanında ehi ehi..
Mesaj tarihi:
Mail attım dün gece bakalım ne dicek.

Bizimkiler genelde klasik Avrupa yapıyorlar, İskandinavlara giden bir arkadaşım vardı onun dışında giden görmedim. Genelde tipik İtalya-Bocconi, Amsterdam ve Fransa fln oluyor yoğunluk. Bi de benim arkadaş gibi macera perestler Singapura fln gidiyor :).
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Elma_v2 said:

Bu arada Koç'dan orc_lord dışında isveç erasmusçusu gelmiyor mu ya. Sabancı'dan 8 kişi gidiyoruz, orc_lordcum kendini yalnız hissetmesin o kadar sabancılının yanında ehi ehi..

yok valla başka gelen, ne yazık ki sadece ben geliyorum. Sabancılılar'da iyidir ya, bizim kendileri ile bir sorunumuz yok valla :P
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ben o katalog olayı bazen saçmalıyor, cidden. hatta bence bazen hocalar hiç ona aldırış etmeden kafalarına göre takılıyorlar..
Mesaj tarihi:
Bazıları kendi curvelerini fln yapıyorlar ve sonuç genelde güzel oluyor. Keşke öyle bişi yapsaymış. Gerçi adamın daha ilk dönemi bizim okulda alışır ilerde.
  • 3 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ya bence gidip direk dilekçeni onaylayan kişiyle yüz yüze konuşup sonra KUAIS'ten talep gönderirsen daha iyi olur. bu sene add&drop dönemi nasıl geçti?
Mesaj tarihi:
Hist302de yalnız kaldım ya istediğim yere alamadım ama ders programım çok iyi bütün günler 2de bitiyor ve cuma dersim yok ayrıca 4 bilgisayar dersim var aw ye :)
Mesaj tarihi:
Derslerim 12.30-2 de başlıyor 4.45 ve 6.15te bitiyor. Uyku düzenim bozuldu resmen. Sanırım ilk kez bu okulda Add-Dropta alakam olmadı, herşeyi Pre Reg.de halletmiştim aynen devam. Sadece 1 dersimin hocasını hiç mi hiç beğenmedim başka ders aldım.
Mesaj tarihi:
antebellum said:

Arkadaşlar bu tekrar olarak verilen d derslerinden nasıl kurtulabiliriz? Yazdığım dilekçeler hep reddedildi ne önerirsiniz, yeni bir dilekçe daha mı yazıyım?

abi dilekçeden önce dekanınla konusacaksın, veren o çünkü. git konuş bakalım ne dicek,

bide, bir dersin D ise ve o bölüm dersinse, al onu. D alman demek, hiç bişe öğrenmemişsin demek ve ileriki dersleri geçmekte çok zorlanır ve çok alakasız geçersin demek.
Üni okuosun, o kadar para veriosun imkanlarını kullan.
mezun tavsiyesi
  • 4 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
yaz okuluna bile bile bırakan bir okul olsa öyle derdim ama.. :P
sebebi yaz okulunda açılan derslerin sayısının artması olabilir belki..
Mesaj tarihi:
ben sanırım 2 basamaklı iq luyum ya.

yani hep 2-3 sene önceden gelio benim kafa.
atıyorum 24 yaşındaysam, zekam 22 yaşında felan.
:/
nese gençlik güzel şe
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
koç üniversitesi mühendislik fakültelerinde birinden okuyan ya da yakın zamanda mezun olmuş olan biri benle irtibata geçerse çoook sevinicem, malum tercih dönemleri. Teşekkür ettim şimdiden
  • Yeni Oluştur...