Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koç Üniversitesi

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
fixmen said:

Biraz hortlatam konuyu. A beklediğim dersten A- aldım, yüzsüzlük yapıp hocaya niye böyle diye zorlasam mı, çok arada kaldım. Hocayı da çok severim, kafa dengi bir adama.

A- aldıysan git hocayla konuş derim, bu saatten sonra A- yi düşürecek hali yok. hatta konuşmakla kalma kafana ne geliyosa yap bence, yavşaklık olur tehdit olur vs.. sky is the limit yani...

Bu arada Koç'dan orc_lord dışında isveç erasmusçusu gelmiyor mu ya. Sabancı'dan 8 kişi gidiyoruz, orc_lordcum kendini yalnız hissetmesin o kadar sabancılının yanında ehi ehi..
Sosyal ağlarda paylaş

Mail attım dün gece bakalım ne dicek.

Bizimkiler genelde klasik Avrupa yapıyorlar, İskandinavlara giden bir arkadaşım vardı onun dışında giden görmedim. Genelde tipik İtalya-Bocconi, Amsterdam ve Fransa fln oluyor yoğunluk. Bi de benim arkadaş gibi macera perestler Singapura fln gidiyor :).
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Elma_v2 said:

Bu arada Koç'dan orc_lord dışında isveç erasmusçusu gelmiyor mu ya. Sabancı'dan 8 kişi gidiyoruz, orc_lordcum kendini yalnız hissetmesin o kadar sabancılının yanında ehi ehi..

yok valla başka gelen, ne yazık ki sadece ben geliyorum. Sabancılılar'da iyidir ya, bizim kendileri ile bir sorunumuz yok valla :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
antebellum said:

Arkadaşlar bu tekrar olarak verilen d derslerinden nasıl kurtulabiliriz? Yazdığım dilekçeler hep reddedildi ne önerirsiniz, yeni bir dilekçe daha mı yazıyım?

abi dilekçeden önce dekanınla konusacaksın, veren o çünkü. git konuş bakalım ne dicek,

bide, bir dersin D ise ve o bölüm dersinse, al onu. D alman demek, hiç bişe öğrenmemişsin demek ve ileriki dersleri geçmekte çok zorlanır ve çok alakasız geçersin demek.
Üni okuosun, o kadar para veriosun imkanlarını kullan.
mezun tavsiyesi
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...