Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 oyşşh uzun bir bayram tatili iyi gelecek gibi görünüyor midterm'lerden sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Tatil sonunda midtermleri sıralayınca aynı şeyleri diyebilcek misin acaba :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 sanırım benim bayramdan sonra 2 tane falan midterm'üm var. sonra aralık'ta tekrar ikinciler başlıyor. dediğine katılıyorum ama tatilde hiç fena değil ya şimdilik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Biraz hortlatam konuyu. A beklediğim dersten A- aldım, yüzsüzlük yapıp hocaya niye böyle diye zorlasam mı, çok arada kaldım. Hocayı da çok severim, kafa dengi bir adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Valla bence şansını deneyebilirsin, sormaktan zarar gelmez ama şöyle güzel cümleler kurup akıllıca sormalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 fixmen said: Biraz hortlatam konuyu. A beklediğim dersten A- aldım, yüzsüzlük yapıp hocaya niye böyle diye zorlasam mı, çok arada kaldım. Hocayı da çok severim, kafa dengi bir adama. A- aldıysan git hocayla konuş derim, bu saatten sonra A- yi düşürecek hali yok. hatta konuşmakla kalma kafana ne geliyosa yap bence, yavşaklık olur tehdit olur vs.. sky is the limit yani... Bu arada Koç'dan orc_lord dışında isveç erasmusçusu gelmiyor mu ya. Sabancı'dan 8 kişi gidiyoruz, orc_lordcum kendini yalnız hissetmesin o kadar sabancılının yanında ehi ehi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mail attım dün gece bakalım ne dicek. Bizimkiler genelde klasik Avrupa yapıyorlar, İskandinavlara giden bir arkadaşım vardı onun dışında giden görmedim. Genelde tipik İtalya-Bocconi, Amsterdam ve Fransa fln oluyor yoğunluk. Bi de benim arkadaş gibi macera perestler Singapura fln gidiyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Elma_v2 said: Bu arada Koç'dan orc_lord dışında isveç erasmusçusu gelmiyor mu ya. Sabancı'dan 8 kişi gidiyoruz, orc_lordcum kendini yalnız hissetmesin o kadar sabancılının yanında ehi ehi.. yok valla başka gelen, ne yazık ki sadece ben geliyorum. Sabancılılar'da iyidir ya, bizim kendileri ile bir sorunumuz yok valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Koç gibi üniversite vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Eh bu katalog sistemini ben. Ortalamaya 16 puan fark atmışım B- vermiş. Diğer derste 5 puan fark atmışım B gelmiş. /rage quit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ben o katalog olayı bazen saçmalıyor, cidden. hatta bence bazen hocalar hiç ona aldırış etmeden kafalarına göre takılıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Bazıları kendi curvelerini fln yapıyorlar ve sonuç genelde güzel oluyor. Keşke öyle bişi yapsaymış. Gerçi adamın daha ilk dönemi bizim okulda alışır ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antebellum Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Arkadaşlar bu tekrar olarak verilen d derslerinden nasıl kurtulabiliriz? Yazdığım dilekçeler hep reddedildi ne önerirsiniz, yeni bir dilekçe daha mı yazıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ya bence gidip direk dilekçeni onaylayan kişiyle yüz yüze konuşup sonra KUAIS'ten talep gönderirsen daha iyi olur. bu sene add&drop dönemi nasıl geçti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Hist302de yalnız kaldım ya istediğim yere alamadım ama ders programım çok iyi bütün günler 2de bitiyor ve cuma dersim yok ayrıca 4 bilgisayar dersim var aw ye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Derslerim 12.30-2 de başlıyor 4.45 ve 6.15te bitiyor. Uyku düzenim bozuldu resmen. Sanırım ilk kez bu okulda Add-Dropta alakam olmadı, herşeyi Pre Reg.de halletmiştim aynen devam. Sadece 1 dersimin hocasını hiç mi hiç beğenmedim başka ders aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 antebellum said: Arkadaşlar bu tekrar olarak verilen d derslerinden nasıl kurtulabiliriz? Yazdığım dilekçeler hep reddedildi ne önerirsiniz, yeni bir dilekçe daha mı yazıyım? abi dilekçeden önce dekanınla konusacaksın, veren o çünkü. git konuş bakalım ne dicek, bide, bir dersin D ise ve o bölüm dersinse, al onu. D alman demek, hiç bişe öğrenmemişsin demek ve ileriki dersleri geçmekte çok zorlanır ve çok alakasız geçersin demek. Üni okuosun, o kadar para veriosun imkanlarını kullan. mezun tavsiyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bu sene yaz okulu bayağı kalabalıkmış diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 para lazimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 yaz okuluna bile bile bırakan bir okul olsa öyle derdim ama.. :P sebebi yaz okulunda açılan derslerin sayısının artması olabilir belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Hist 301-302 bile açıldı, ilk kez matematik gördüm yaz okulunda. Daha noolsun. İlk gün pek bi kalabalık göremedim, her yer bomboştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 2 basamak iqlu arkadaşım mezun oldu bu sene acıdım okula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 2 basamak iq'lu insanlara bile deger katabiliyorsa iyidir okul. Dunyanin en iyi universitesinden bile mezun olabilir 2 basamak iq'lu insan, calisinca yapiyorsun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ben sanırım 2 basamaklı iq luyum ya. yani hep 2-3 sene önceden gelio benim kafa. atıyorum 24 yaşındaysam, zekam 22 yaşında felan. :/ nese gençlik güzel şe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 koç üniversitesi mühendislik fakültelerinde birinden okuyan ya da yakın zamanda mezun olmuş olan biri benle irtibata geçerse çoook sevinicem, malum tercih dönemleri. Teşekkür ettim şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar