Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koç Üniversitesi

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
pande'den blaw göremedim. italyanca alayım dedim ama hemencecik dolmuş. herkese 6. ders olarak elective'ler açılınca dil derslerinde yer bulmak daha da zorlaştı. core olarak civl. 201 alabilirsem alayım diyorum. eskiden çok kalabalık falan alınıyormuş, şimdi bilgisi olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi sizin history var ya, ( ki çok sevdiğim, çok zorla ısındığım adamın kafasın vura vura tarih öğrettikleri bir ders ) bizim zamanımızda historyler ( 2 tane ) den önce 2 tane civl. dersi alırdın.
Çok zevkli değiller pekte işe yaramazlar ve zorlatırlar. Paper falan yazıosun çünki.

Dil dersleri için hızlı davranmak gerek, ama dert etme ben italyanca bilom hocam diyip 2. dönem fabioyu kafalayı girebilirsin 2. kurdan. Çalışıp git ama.

Tiyatro falan alabilirsiniz yıldız kenter'den, dance falanda güzel şeyler.
Civlden daha yararlı sonuçta.

Bu arada pande ve keyman çooooooooooooook büyük kayıp olmuş ohaaa.
Pande hala maillaştığım, mükemmel bir heriftir.
Oğuz sunay ve reha civanlarda özyeğine geçmiş ztn asadasfa.

Neyse koç yerini doldurur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ya civl. 201 aslında almak olduğum zorunlu core dersi olduğu için alayım dedim. exchange işlerine falan girdiğim için bir üst dönemden elective yerine alsam daha işe yarar diye düşündüm. gideceğim okulda da pek böyle dersler yok, hep teknik dersler var. civl. 201'i ilerleyen senelerde almam mecbur olmasa yıldız kenter'den tiyatro falan almayı düşünürdüm valla. bu sene değiştirmişler ama civl. 201'i. daha önceden çok kalabalık falan alınıyormuş şimdi böyle 19-20 kişilik bir sınıfta alınıyor. fuat keyman cidden bir kayıp oldu ama dediğin gibi koç çabucak doldurur yerini. bilgisayar mühendisliğinden olmama rağmen kendisi benim advisor'umdu. bakalım yenisi kim olacak? :)

ha birde bir şey daha sorayım, bu derslerden f almadan withdraw olma olayı nasıl? bilen var mı? mesela 6. ders olarak şimdi aldım, baktım hiç olacak gibi değil kasım 26'da kolayca f almadan bırakabiliyor muyum?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
hat said:

sanmam, add/drop zamanı derslerden birini just drop yaparsın anca, onun haricinde withdraw yapabileceğini sanmıyorum valla. audit ders olsa problem olmaz ama.

aa, neden? akademik takvime baktım, orada dikkatimi çekti dersten f almadan geri çekilme falan diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
yok yok onu biliyorum, şimdi 6. ders olayı gelince core dersler için add drop formları çıktı. advisor ve dersini almak istediğin kişiden imza alıyorsun, sonra kayıt kabüle götürüp alabiliyorsun. benim demek istediğim mesela ben bu yolla 6. ders olarak core'dan civl. 201 dersi aldım. kasım'da akademik takvime göre bir dersten f almadan withdraw için son gün gibi bir şey var. onu öğrenmek istedim ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

tabi bide, bizim zamanımızda 5 ders seçmeyince ders seçtirmiyordu sistem ( şimdi değişti mi bilmiorm ).

o yüzden atıyorum alman gereken ve hızlı davranman gereken 3-4 ders belli diğerleri hocaya falan bağlıysa alıodun yalandan 2 ders.
Sonra çakıştırıp düşürüodun onları.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk önce 2 sayfa günlük kısmı var her gün neler yaptığını 2-3 cümlede anlatıyorsun. Şuşuşu kodu düzeltildi, buna yardım edildi, şu hakkında bilgilendirildim gibi. Sonra işte ana rapor kısmı var,giriş şirket bilgileri projeler ve sonuç olarak dörde ayrılmış şekilde. Girişte raporunu anlatıyorsun, şirket bilgilerin de 5 sayfa copy paste e izin var, projelerde stajını anlatıyorsun neyle uğraştığını varsa ikinci projeni anlatıyorsun vee sonucu yazıp bitiriyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok saçma aradan 17 saat geçtikten sonra uzattık demeleri :). 12de başladım 5te bitti 5 saatte yazdım ama nasıl yazdığımı bilmiyorum aheua 22 sayfa birşey :). Daha önce söleselerdi 1-2 kere okurdum direk okumadan yolladım gibi birşey oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...