Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koç Üniversitesi

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
yok yok 2004 sonrasında da kullananlar var. 2004'te girişli olanlar olsa bile daha sonradan gelen nesile ciddi bir şekilde aktarıyorlar. mesela oda arkadaşımdan biliyorum. ben çok kullanmam hani cici falan onun yerine pigastro falan diyorum ama oda arkadaşımın eski dönemlerden olan arkadaşlarından alışkanlık oldu.. :)
Sosyal ağlarda paylaş

orc_lord said:

hemen facebook'da koç üniversitesi'nin network'üne dahil olmanın avantajını kullanarak biraz bilgi edinelim yarışmacı hanım hakkında:

88 doğumluymuş. izmir'den. saygun ofluoğlu diye rize'li birisiyle nişanlıymış. nişanlısı şuan pepsico'da çalışıyor yanılmıyorsam. saygun'la 1 common friend'im varmış, bu sayade fotolara erişim sağladım. neyse hanzade'ye geçelim. 6 common friend'imiz varmış. profile picture'lara değil ama albümlere erişim mevcut. bu sene koç'tan mezun olmuş. 2008'de de ucla'e gitmiş sanırım exchange olarak. sanırım hem saygun'u hem de hanzade'yle okulda karşılaştım. neyse, belki acun'un kızı ile kanki falan olabilir bu kız. bildiğim kadarıyla acun'un kızı koç'ta.

İzmirden arkadaşım benim bu kadar hayran kaldıysan tanıştırayım seni=)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Osso said:

ne kalabalıktı bugün okul yahu. 9.30dan 17ye kadar dersim vardı tek bir ara ile canım çıktı =/

benim geçen dönem öyle olmuştu. bu dönem 4 tanesi öyle oldu. yarın sanırım senin durumuna düşücem :)

mgis 301 alan var mı? o nasıldır? aslında elective'den daha çok core olan derslerden civl 201 falan alabilsem daha iyi olacak..
Sosyal ağlarda paylaş

orc_lord said:

elective olarak neler seçtiniz? böyle çok basittir kesin şunu seç falan dediğiniz bir şeyler var mı?

Blaw al pandeden çok keyif alırsın ayrıca işine yarar,
mühendissen eğer marketin al, ilk dersi işte o da çok zevkli.

Ayrıca italyanca alabilirsin, 2 kur kışın, 2 kur yazın alıp ağustosta italyaya gidersin beleşe =)

si posso parlare italiano =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...