synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 cici asagisi, eskiden sigara içilen yer vardı orda ilerdeki camlı yuvarlak yer falan. hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 cici orta kat işte, eskiden pigastro yerine cici vardı ondan adı cici. En alt kat divansa bir üstü cici onun üstü suzy. İlk duydugumda cok komık gelmıstı ama heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Tamam tamam, konsepti kaptım :) Omer dedikleride öğrenci merkezinin tamamı olsa gerek, yalnız hala "cici" deyim falan diyenler var Pigastro'nun oralarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 2004 ve oncesı gırıslı onlar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 2006 here! Gerçi normali 2005 olcaktıda nese :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 yok yok 2004 sonrasında da kullananlar var. 2004'te girişli olanlar olsa bile daha sonradan gelen nesile ciddi bir şekilde aktarıyorlar. mesela oda arkadaşımdan biliyorum. ben çok kullanmam hani cici falan onun yerine pigastro falan diyorum ama oda arkadaşımın eski dönemlerden olan arkadaşlarından alışkanlık oldu.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Peki su siralar ogrenci merkezine ne yapiyorlar? Pandora ve kuafor falan gecici sureligine alt kata tasinmisti mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 29 mayıstaki yurt kayıtlarını falan kaçırdım ben, şimdi gitsem batı kampüste yurt bulabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 koç'ta olan öğrencilerden son zamanlarda ne kadar çok kişi hayatını kaybetti. valla üzülüyorum haberleri aldıkça :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Ofgh ne dilekçeme cevap verdiler ne yurtlar açıklandı hadi be kayıt kabul :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 yeni girişli birinden edindiğim bilgiye göre yurtlar 15'inden sonra açıklanacakmış. kayıt kabulde bayram tatili falan girdiği için cevap atamamıştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Ya dilekçem alındı gözüküyor Fikri Karaesmen tarafından bakalım :/ Arkadaşın bölüm değişikliği bugün açıklandı belki benim de ders tekrarı bugün açıklanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 orc_lord said: hemen facebook'da koç üniversitesi'nin network'üne dahil olmanın avantajını kullanarak biraz bilgi edinelim yarışmacı hanım hakkında: 88 doğumluymuş. izmir'den. saygun ofluoğlu diye rize'li birisiyle nişanlıymış. nişanlısı şuan pepsico'da çalışıyor yanılmıyorsam. saygun'la 1 common friend'im varmış, bu sayade fotolara erişim sağladım. neyse hanzade'ye geçelim. 6 common friend'imiz varmış. profile picture'lara değil ama albümlere erişim mevcut. bu sene koç'tan mezun olmuş. 2008'de de ucla'e gitmiş sanırım exchange olarak. sanırım hem saygun'u hem de hanzade'yle okulda karşılaştım. neyse, belki acun'un kızı ile kanki falan olabilir bu kız. bildiğim kadarıyla acun'un kızı koç'ta. İzmirden arkadaşım benim bu kadar hayran kaldıysan tanıştırayım seni=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 hehe, yok osman valla öyle bir hayranlık durumu olmadı. forumdan başka birilerinin vardı onları aydınlatmak amacıyla araştırma yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 vee sonunda yurtlar belli olmuş. giriş tarihinde değişiklik yapmışlar. s'deyim ben gene bu sene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Yönetimin kafasına taş düştü herhalde, GPA bakılmaksızın +1 ders alınabiliniyor artık. Okul gittikçe ilgnçleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 aynı dönemde 2 farklı dil dersi alabilir miyim? şu an germ201 alıyorum elective olarak, ama madem 6. ders olayı geldi, arkaşla lang530 (arapça) almayı düşünüyoruz, mümkünatı var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Bir engel olduğunu sanmıyorum. Bir arkadaş zamanında 2 tane almıştı ama sonra 1ini bırakmıştı sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 gerçekten 6. ders olayı konusunda bende bayağı şaşırdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 elective olarak neler seçtiniz? böyle çok basittir kesin şunu seç falan dediğiniz bir şeyler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ne kalabalıktı bugün okul yahu. 9.30dan 17ye kadar dersim vardı tek bir ara ile canım çıktı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 comm 210 baya temiz ders mesela. feeney veriyosa hala blaw301 kesinlikle, pande, hukuktan azcık tad alıyosanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Osso said: ne kalabalıktı bugün okul yahu. 9.30dan 17ye kadar dersim vardı tek bir ara ile canım çıktı =/ benim geçen dönem öyle olmuştu. bu dönem 4 tanesi öyle oldu. yarın sanırım senin durumuna düşücem :) mgis 301 alan var mı? o nasıldır? aslında elective'den daha çok core olan derslerden civl 201 falan alabilsem daha iyi olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Yarın tek dersim var çok mutluyum o yüzden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 orc_lord said: elective olarak neler seçtiniz? böyle çok basittir kesin şunu seç falan dediğiniz bir şeyler var mı? Blaw al pandeden çok keyif alırsın ayrıca işine yarar, mühendissen eğer marketin al, ilk dersi işte o da çok zevkli. Ayrıca italyanca alabilirsin, 2 kur kışın, 2 kur yazın alıp ağustosta italyaya gidersin beleşe =) si posso parlare italiano =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar