Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koç Üniversitesi

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
koç'ta mühendislik içinde en yüksek puanla alan endüstri mühendisliği. diğer mühendisliklerin gerek burssuz gerek burslu programları endüstriye göre çok daha düşük. birde bu sene koç'un puanlarında ciddi bir değişim olacak. geçen senelere göre burs miktarı inanılmaz derecede arttı. benim girdiğim dönemde bilgisayara 30 küsür burssuz alınırken bu sene sadece 9 kişi alınıyor. onun haricinde %25'den başlayarak tam bursa kadar burslu alacaklarmış. o sebeple sıralama ve puanlar konusunda ciddi bir değişiklik bekliyorlar. ben bilgisayar mühendisliği bölümünde okuyorum ve şuana kadar fazlasıyla memnunum. kafana takılan herhangi bir sorun varsa direk yardımcı olabilirim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
evet, akademik başarı bursu diye yeni bir burs seçeneğide geldi. bence çokta iyi oldu. tabi şartları henüz belli değil ama sağlam bir başarı isteyecekleri kesin. arayıp sorduğumda daha tüzük yazılıyor demişlerdi. şartları kesinleşmedi fakat ya gpa yada akademik başarı sıralamasına göre olacakmış..
Sosyal ağlarda paylaş

orc_lord said:

evet, akademik başarı bursu diye yeni bir burs seçeneğide geldi. bence çokta iyi oldu. tabi şartları henüz belli değil ama sağlam bir başarı isteyecekleri kesin. arayıp sorduğumda daha tüzük yazılıyor demişlerdi. şartları kesinleşmedi fakat ya gpa yada akademik başarı sıralamasına göre olacakmış..

SPAya göre veriyorlarmış bursu 2010 Falldaki durumuna göre 2011 Springde burs alabiliyorsun.
Bursu da işte SPAye göre sıralıyorlarmış 28 kişiyi vee dağıtıyorlarmış bursu tabi bu ilk 28in arasında burslular da olduğu için ilk 40-45e girmek gerekiyor. Pff şunu bölüm birincilerine ve ikincilerine verseler alıcam bursu ama.. Neyse bakalım seneye inşallah :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
aa, akademik başarı bursunun detayları açıklandı mı? sitede yada başka bir yerde denk gelemedim. temmuz gibi telefonla aradığımda da daha yönetmelik yazılıyor falan demişlerdi. sıralamaya göre 28 kişiye veriyorlarsa bu üniversite sıralaması mı, bölüm sıralaması mı yoksa fakülte sıralaması mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Sage said:

orc_lord said:

SPAya göre veriyorlarmış bursu 2010 Falldaki durumuna göre 2011 Springde burs alabiliyorsun.
Bursu da işte SPAye göre sıralıyorlarmış 28 kişiyi vee dağıtıyorlarmış bursu tabi bu ilk 28in arasında burslular da olduğu için ilk 40-45e girmek gerekiyor. Pff şunu bölüm birincilerine ve ikincilerine verseler alıcam bursu ama.. Neyse bakalım seneye inşallah :)
Erdem 400 oldunu solemisti bozdun mu bu donem? :s
Sosyal ağlarda paylaş

orc_lord said:

aa, akademik başarı bursunun detayları açıklandı mı? sitede yada başka bir yerde denk gelemedim. temmuz gibi telefonla aradığımda da daha yönetmelik yazılıyor falan demişlerdi. sıralamaya göre 28 kişiye veriyorlarsa bu üniversite sıralaması mı, bölüm sıralaması mı yoksa fakülte sıralaması mı?
o bence donem siralamasidir
1.senesindekiler 2.3.4. zaten 5 - 10 arasinda kimse burs vermez
Sosyal ağlarda paylaş

400 ne :D
Ve ben kendim sordum kayıt kabüle ya o dönem okuldaki herkesi sıralıyorlar sonra bursluları eleyerek 28 kişiye burs veriyorlarmış. Yani üniversite sıralaması ama kuaisteki dönem sıralaması değil. Değiştirebilirlermiş ilerde sayısı artacakmış ama dedim işte keşke bölüm birincilerine verseydiniz ama dinlemediler :/.
Hayatımda ilk defa C aldım olm adsf neyse dilekçe verdim umarım tekrar alıcam dersi :D.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...