kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 böjeekte bu adama angut demek istemiş ama bu adam onuda nlamamış beni sen anladın yazmış =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ben orda seni anladığımı değilde senin düşünceni ne kadar saçma bulduğumu belirtmiştim. yanlış anlamışsın bence sen beni. bu arada cinnet geçiren sorunlu bi insandır. manyaktır gene yapar gene geçirir. bence tıksınlar içeri çıkmasın bidaha topluma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Abi bjeekin önceki mesajınaydı o. Kermit hakaret etme azcık seviyeli ol yeter. Adamın psikolojisini bilmiyorsun. Bildiğini iddia edemezsin. Bu yüzden direk yargılayamazsın. Bunu söylüyorum. Bunu anlayamıyorsan angut ben deilim o kadar söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Nilep çok çiçekler böcekler, insan doğası lay lay lom, hayat toz pembe diyerek bakıyorsun. Biraz hayatın gerçeklerini ve gerçek dünyayı görmelisin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 nileppezdel said: çocuğu sorguya aldıklarında yalan makinasına falan da bağlanırsa vs. anlayabilirler bence gerçekten cinnet var mı yok mu diye. Hmm şimdi çözdüm seni, fazla CSI izliyorsun. Sen böcek bile öldüremessin, değil parçalamak. PS: Oops Böjeek sen alınma:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Böjeek said: ben orda seni anladığımı değilde senin düşünceni ne kadar saçma bulduğumu belirtmiştim. yanlış anlamışsın bence sen beni. bu arada cinnet geçiren sorunlu bi insandır. manyaktır gene yapar gene geçirir. bence tıksınlar içeri çıkmasın bidaha topluma. Saçma buldun da ne düşüdüğümü anladın en azından. Onu söylüyorum. O seviyeye gelemeyenler var. Saçma bulursun o senin görüşün, ne yapalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 nileppezdel said: Of gidemiyorum sizin yüzünüzden. Cani olması için cinayeti bilinçli işlemesi gerekli. Cinnet olmadan. Sonrası iş işten geçmiş, insan doğası.. İnsan doğasında kızarkadaşının kafasını kesmek diye birşey yok, işlenen cinayetlerin çok az bir kısmında cesetler parçalanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 adam kıskançlıktan işledim demiş cinayeti ya ne manyak fantaziler kurdun şurda 2 dakika da. git oku haberlerde sayfa sayfa neden işlediği yazıyo. sence bu adamın neresi haklı. veya cidden seviyosa bile kıskanınca sevdiği insana zarar verebiliyosa ciddi bi manyaktır bu adam. yeter farklı düşüncem diye saçmalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bence kermit'e birazcık tahrik vardı.. sakinlikle hakaret ettiğine inanmıyorum ben. planlanmmış bir olay değildi. klavye sürçmüştür, elinden yanlışlıkla yazmıştır. buradan onu anladım ben. kermit'in suçu olduğunu sanmıyorum. evet evet yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 psikolojimi biliyomusunuz o hakareti yazarken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 dasaaa ahahahah cidden kahkaha attım ofiste. off tamam kitleyin konuyu. en güzel cevap geldi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Abi bi anlık bir şeydi pişmanım keşke ben ölseydim de dedi. Hangi lafa inanalım? MEdyanın her dediğine inanıyorsunuz ya. @dasaa: Gözünün seviyim ya :D Kolluyosunuz.. Her neyse hayat toz pembe değil de bu çocuğun vahşi bir cani olduğunu kanıtlamaz bence. ada ben de vahşi ve canşi zengin piçiyim. Zten çoğunuz bana piç der. Devam ein. Angut da olduk. Nays. Hadi eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 kermit said: psikolojimi biliyomusunuz o hakareti yazarken ? ben biliyorum. ben gaza getirdim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 nileppezdel said: Abi bi anlık bir şeydi pişmanım keşke ben ölseydim de dedi. Hangi lafa inanalım? MEdyanın her dediğine inanıyorsunuz ya. @dasaa: Gözünün seviyim ya :D Kolluyosunuz.. Her neyse hayat toz pembe değil de bu çocuğun vahşi bir cani olduğunu kanıtlamaz bence. ada ben de vahşi ve canşi zengin piçiyim. Zten çoğunuz bana piç der. Devam ein. Angut da olduk. Nays. Hadi eyvallah abi nden kollayım ki.. ben düşündüm haklısın sen. düşündüm de yazanların psikolojilerine empati yapmak lazım. belki kermitin geçmişinde zarar görmüş başka bir kurbağa var.. nerden bilelim psikolojisini! bence suç unsuru yok. kermit'e sadece telkinde bulunuyorum "benden bi çay ısmarla kendine" çay sakinleştirir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 kermit said: psikolojimi biliyomusunuz o hakareti yazarken ? Zaten bjk da yenildi mançıstıra dokunmayın lan kurbağaya!!! DAILIN! Yoksa... http://content.ytmnd.com/content/6/3/9/639a9a6f06f5c8554eac045e887eca10.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 dişi gördüm sanki kurbağının yanında kim o? şimdi bende kıskançlıktan bi cinnet geçirip biçip doğrasammı. hem tahrikte var resim koydular derim. bilincimi kaybettim derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Nilep. Git tanıdık olmayan birinin yanında işe gir. Ama üst düzey iş falan değil. Asgari ücretle çalışanlar ne yapıyorsa o işten yap. Gerçek hayatta neler oluyor bitiyor. İnsanlar nasıl yaşıyor. Biraz öğren. Çok evde büyümüş gibisin. Ciddiyim. Geyik yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 nileppezdel said: Abi bi anlık bir şeydi pişmanım keşke ben ölseydim de dedi. Hangi lafa inanalım? MEdyanın her dediğine inanıyorsunuz ya. İyi de adam başka laf etmedi ki zaten? Herhalde pişmanım diyecek adam yırtmak istiyor lol. Medyanın her dediğine inanmıyoruz, bu olay medyayı aştı artık kızın ailesi medyadan öğrenmiyor sonuçta. Albayla mesajlaşma olayı da medyanın halt yemesiydi mesela, önemli birşeymiş gibi sürdüler ortaya olayı tahriğe çekme fırsatı doğdurdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ahahaha bak nasıl bilincimi kaybedip cinnet geçirdiysem burda resimde kızı kestiğini bile görmemişim. vah vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 piggyi öldürdükten sonra cinnet geçirdim psikolojim yerinde değildi diye ve teslim oldum diye 2 ay yedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Eğer kaçmasaydı 18 yaşından küçük çok pişman ve cinnet sonucunu göz önüne aldığımızda çok az yatardı.Şimdi de hakettiğini alcağını sanmıyorum neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 http://i.sabah.com.tr/galeri/turkiye/cem_garipoglu_yakalandi/zopt_3.jpeg Adamın saçına bak, sakalına bak. Ne bu şimdi evden dışarı çıkmadım perdeyi bile açmadım deniliyor, saçlarını kim kesti o kadar kısa o zaman? E hadi evde birini saçını kesti diyelim. Sakallarının hali ne o zaman? Sakalı gören ıssız adadan gelmiş der. Saçları benim şu anki saçımdan düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 imaj her şeydir. herhalde bu adamın savunmasının "kaçtığı" süre içerisinde çatır çatır oluşturduğunu düşünmeyen yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 kaçarken hidayete ermiş olmasın bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Belli zaten kurmuşlar senaryoyu oynuyorlar hep birlikte avukat, bu velet(!), baba falan da karışır bir iki güne. Savunmasız, korkmuş, çok pişman, cahil rolünü vermişler buna da. Tamamını olmasa da kamuoyunun, büyük bölümünü inandıracaklar böyle böyle. Görünüşe göre nilepde pati sorumlusu olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar