Eternal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Bu oyunu hiç oynamadım.. ve çok merak ediyorum işin acıgı .. Benim sevicem bir oyun tipiymiş sanırım çünkü ben keşke hiç oynamasamda izlesem oyunu kendi oynasa derim..Buda o sekil bir oyunmuş sanırım oturup izliceksin yani.. Ama benim bir sorum var tutupta final fantasy 1 denmi baslıcam yani en son 12 mi 11 mi neydi cıkarılan f.f nasıl olucak şimdi bu ..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal [Bu mesaj Eternal tarafından 15 Haziran 2004 11:12 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 son çıkan 12, 11 ise mmorpg olan diye hatırlıyorum ama fizzle olabilitem yüksek ihtimal :) ben 5 mi neydi onu oynamıştım turn based di sanırım capon tipli turnbased diablo diyebilirim.(bu da fizzle olabilir çok sene geçti..)[signature][hline]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.1 [b][son mesajlar|bilgisayar oyunları|arama]
malcolm Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Oyunun en son benım gordugum psde X-2 cıkmıstı ama bilgisayarda 8' i var oyun herhangi 1 konuyu takip etmiyo yani her bolumde karakterlerin buyuk kısmı degisiyo, konu degisiyo onun icin 1 den baslamak gibi bir hata yapma zaten bulamassın. Eger playstatıon varsa kacırma derım ama bilgisayarda eski versiyonları var ve cok ılgını cekmeyebilir.
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Final fantasy lerde X ve X-2 hariç hepsi değişik konulu X-2, X ten 2 yıl sonra geçiyor. 11 ise evet mmorpg olacak. In Rikku I trust.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki: yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls
Öne çıkan mesajlar