Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Narkoz

Anelor

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

İki ay önce Deviasyon ameliyatı oldum bende. Sana tavsiyelerimi yazayım.

Birtane yeşil merhem var, eczanelerde satılıyor, silindir şeklinde 4 5 santim boyunda, aynen şu salyangoz kremleri gibi. İğrenç kokuyor ama, 10 dakikada yara kapatan cinsten(ciddiyim).
Ödemleri bundan iyi söken görmedim.

Otrivine Mentollü burun açmak için bire birdir ancak, burun şuan sinirsel bakımdan çok hassas olduğu için kılcallarını çok zorlayacak otrivine mentol. Ekstra kanamaya yol açabilir... Hatta eminim açacak...
O yüzden dikkatli ol(otrivine bağımlıları var aramızda, onlar bilir ne demek istediğimi).

PS: O burundakileri temizlerken kullandığı ince aspiratör ne iğrenç bişeydir ya. Bütün vücudumdaki sinirlerimi ayağa kaldırdı şerefsizim...

PS2: Yaz allerjisi, toz allerjisi, mallerjisi kalmadı şerefsizim ameliyat olunca. Aldı gitti hepsini adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

hala hic bi acilma falan yok bok gibi agriyo :/ bakiyim yarin kontrolum var, burnu temizlicem dedi doktor. benim hic dikisten falan haberim yok, tek bildigim bi tampon taktilar, onuda 1 gun sonra cikardilar.

Bu arada şunuda ekleyeyim, o duydukların yalan. Senle aynı ameliyatı oldum, en erken 1 haftada alıyolar tamponları, sonra 2 haftalık bir büyük ödem atma periyodu, sonrası rahat... O büyük periyod çok canını sıkacak ama gün geçtikçe rahatlıcan. Sonra 1 yıla akdar gideri var hafız, burun halen kabuk bağlar felan, içleri arada sırada kanar kendi kendine, kemik oturur böle, hissedersin, tatak (:P) miktarı artar... vs vs. Soracağın bişi olursa sor. Yanımda sağlıkcıda var, cevaplarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...