Anelor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 yok kanayacakmis oyle ya aslinda kanamiyorda sanirim o icinde biriken kan deniz suyu ve badem yagi slktlkca buruna akiyor kivamida giderek azaliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Ben bi rulo tuvalet kağıdıyla geziyordum o akıntı yüzünden, o bir kaç gün devam eder, deniz suyu kullanıyorsan gelen büyük ihtimalle kabuklarla renklenmiş deniz suyudur. dikişler hala duruyor mu burnunda? Aldılar mı yoksa, alınınca rahatlarsın baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ya ben anlamadim allah allah dikis falan almadilar acaba atmadilarmi ama burnumun icinden cikan ipler gordum doktor 2 ucunu tutmus bisiler yapiyodu. of bugun igrenc uyandim ya resmen sumugumde boguluyomusum az daha kulaklar tikali basim agriyo bogazim sismis falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 hala hic bi acilma falan yok bok gibi agriyo :/ bakiyim yarin kontrolum var, burnu temizlicem dedi doktor. benim hic dikisten falan haberim yok, tek bildigim bi tampon taktilar, onuda 1 gun sonra cikardilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 burnu temizlicem dedigi iste deniz suyu badem yagi ikilisi banada aynisi dendide sende ne vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 simdi geldim doktordan, bende direk aspiratorle girip cekti burundaki otu boku. bi de otrivine verdi iki gunlugune odemi azaltsin diye. burun damlasi olarak kullandigim iki tane damla var tonimer ve rinopanteina diye. neyse bi kac gune kurtulacam insallah su dertten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bu otrivine nane kadar güzel bişi yok kış boyunca yanımdan ayırmam müthiş bişi kim bulduysa helal olsun(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Selamlar, İki ay önce Deviasyon ameliyatı oldum bende. Sana tavsiyelerimi yazayım. Birtane yeşil merhem var, eczanelerde satılıyor, silindir şeklinde 4 5 santim boyunda, aynen şu salyangoz kremleri gibi. İğrenç kokuyor ama, 10 dakikada yara kapatan cinsten(ciddiyim). Ödemleri bundan iyi söken görmedim. Otrivine Mentollü burun açmak için bire birdir ancak, burun şuan sinirsel bakımdan çok hassas olduğu için kılcallarını çok zorlayacak otrivine mentol. Ekstra kanamaya yol açabilir... Hatta eminim açacak... O yüzden dikkatli ol(otrivine bağımlıları var aramızda, onlar bilir ne demek istediğimi). PS: O burundakileri temizlerken kullandığı ince aspiratör ne iğrenç bişeydir ya. Bütün vücudumdaki sinirlerimi ayağa kaldırdı şerefsizim... PS2: Yaz allerjisi, toz allerjisi, mallerjisi kalmadı şerefsizim ameliyat olunca. Aldı gitti hepsini adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Disappear said: hala hic bi acilma falan yok bok gibi agriyo :/ bakiyim yarin kontrolum var, burnu temizlicem dedi doktor. benim hic dikisten falan haberim yok, tek bildigim bi tampon taktilar, onuda 1 gun sonra cikardilar. Bu arada şunuda ekleyeyim, o duydukların yalan. Senle aynı ameliyatı oldum, en erken 1 haftada alıyolar tamponları, sonra 2 haftalık bir büyük ödem atma periyodu, sonrası rahat... O büyük periyod çok canını sıkacak ama gün geçtikçe rahatlıcan. Sonra 1 yıla akdar gideri var hafız, burun halen kabuk bağlar felan, içleri arada sırada kanar kendi kendine, kemik oturur böle, hissedersin, tatak (:P) miktarı artar... vs vs. Soracağın bişi olursa sor. Yanımda sağlıkcıda var, cevaplarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar