Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Narkoz

Anelor

Öne çıkan mesajlar

1 hafta once aldım ben de narkoz, super bi deneyim valla.
nezaman bayılıcam dedim
bi balyoz kapıp geliyoruz dedi
kolumda bi uyusma derken basım karıncalanmaya basladı
kaldırdım kafayı odama gidiyorum
alkollu gibi konustum bi sure, sonra dayadılar serumu verdiler belime belime bişeyciim kalmadı

ama öle ben aslanım kaplanım diye ayaga zıplarsan bayılabilirsin, sakin hareket etmek lazım
Sosyal ağlarda paylaş

3 sene önce benzer amilyat geçirdim ben de, totalde de 3 kere amilyat oldum saçma sapan şeylerden, şöyle oluyor şimdi;

Narkozu yiyorsun bayılıyorsun falan, ayıldığında vücut ısın bayaaa düşmüş oluyor; deli gibi titreyebilirsin, normaldir.
Sonracıma narkoz sanırım 2 şekilde atılıyor vücuttan ya kusuyorsun ya işiyorsun. Ben kustum öğür öğür, o yüzden hazırlıklı olsun yanındakiler. Narkozu vücuttan atana kadar biraz kötü oluyorsun ama çok da rahatsız birşey değil. Zaten yüzündeki zonklama yüzünden farketmeyebilirsin bile.
Halisnasyon görebilirsin normaldir ama kişiden kişiye değişiyor; bir arkadaşımın başında beklediydim mesela, adam gelmişini geçmişini anlattı. Ben birşey anlatmadım ama 3 seferde de. Sarhoş olduğun zaman nasılsan narkozla da öyle olursun işte, aynı şey.

Amilyattan sonrası için birkaç şey söyliyim bir de, buzları falan ihmal etmeyin kesinlikle; kocaman mosmor bir suratla gezersin uzun süre, ödem oluşmasını engelliyor buz. Yanına mp3 çalar falan al, nitekim hiç birşey görmeyeceksin ve büyük ihtimalle uyuyamayacaksın gece, vakit geçmez başka türlü.
Sosyal ağlarda paylaş

adam akıllı hastanelerde ameliyattan çıkmış hastaların alındığı recovery bölümü oluyordu, hatta sadece oraya özel kopuk hemşireler seçer, başka da cumhurbaşkanı gelse sokmazlar o odalara hasta uyanana kadar. çok tehlikeli bir evre çünkü hakikaten tüm korteksi bilinçaltını bodof diye döküyorsun hehe. tr de var mı bilmiyorum recovery odaları falan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...