Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ne ameliyati oluyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 :D cok seker adamsin fede burun 2 delikte tikali kikirdak falan nefes alamiyorum gece uyuyamiyorum sinir krizine giriyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 korkma,hiçbişi anlamicaksın. çok zevkli cidden keyif almaya bak sdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 narkoz güzel şey ama ilk aldığımda toptancı zihniyet kıymetlimisss ten bir parçamıda aldı ben 5 6 yaşındayken. O yüzden buruk bir deneyim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 tek korkum uykuda sayiklayip sacmalamak bilincaltimi desifre etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 sapık mısın manyak mısın bilinçaltından amma korktun he 2 sayfadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Yok öyle bişey yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 1 hafta once aldım ben de narkoz, super bi deneyim valla. nezaman bayılıcam dedim bi balyoz kapıp geliyoruz dedi kolumda bi uyusma derken basım karıncalanmaya basladı kaldırdım kafayı odama gidiyorum alkollu gibi konustum bi sure, sonra dayadılar serumu verdiler belime belime bişeyciim kalmadı ama öle ben aslanım kaplanım diye ayaga zıplarsan bayılabilirsin, sakin hareket etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ahahah hakkaten haa gay olduğun belli olcak. veya başka bişi var bişey yani. abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ameliyat masasinda sunnet olan zuppe velet olarak ''KOKUNDEN ALMAYIN LAN EAEHEA'' dedigimi hatirliyorum ben, ameliyathaneye goturulurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 paylasma fobisi gibi bisey var bende kimseye hicbiseyimi anlatmam yada cok yuzeysel anlatir gecerim ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bunu paylaştın ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 neyse ben bi yikanayim o bandajlarla saclari yikayamam bidaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 paylasma fobisi neya ahah bi yasima daha girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Merak etme sen sayıklasan bile paragraf paragraf döktürmiyeceksin.Taş çatlasa 2 kelime sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 iyi ki paylaşmıyosun he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 narkoz kafası muhteşemdir. go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 doktordan rica et önce bi oksijen maskesi tak onun kafasını yaşa akabinde narkoz gelince ex+kokain kafası yaşıyomuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 3 sene önce benzer amilyat geçirdim ben de, totalde de 3 kere amilyat oldum saçma sapan şeylerden, şöyle oluyor şimdi; Narkozu yiyorsun bayılıyorsun falan, ayıldığında vücut ısın bayaaa düşmüş oluyor; deli gibi titreyebilirsin, normaldir. Sonracıma narkoz sanırım 2 şekilde atılıyor vücuttan ya kusuyorsun ya işiyorsun. Ben kustum öğür öğür, o yüzden hazırlıklı olsun yanındakiler. Narkozu vücuttan atana kadar biraz kötü oluyorsun ama çok da rahatsız birşey değil. Zaten yüzündeki zonklama yüzünden farketmeyebilirsin bile. Halisnasyon görebilirsin normaldir ama kişiden kişiye değişiyor; bir arkadaşımın başında beklediydim mesela, adam gelmişini geçmişini anlattı. Ben birşey anlatmadım ama 3 seferde de. Sarhoş olduğun zaman nasılsan narkozla da öyle olursun işte, aynı şey. Amilyattan sonrası için birkaç şey söyliyim bir de, buzları falan ihmal etmeyin kesinlikle; kocaman mosmor bir suratla gezersin uzun süre, ödem oluşmasını engelliyor buz. Yanına mp3 çalar falan al, nitekim hiç birşey görmeyeceksin ve büyük ihtimalle uyuyamayacaksın gece, vakit geçmez başka türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 adam akıllı hastanelerde ameliyattan çıkmış hastaların alındığı recovery bölümü oluyordu, hatta sadece oraya özel kopuk hemşireler seçer, başka da cumhurbaşkanı gelse sokmazlar o odalara hasta uyanana kadar. çok tehlikeli bir evre çünkü hakikaten tüm korteksi bilinçaltını bodof diye döküyorsun hehe. tr de var mı bilmiyorum recovery odaları falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Anelor said: tek korkum uykuda sayiklayip sacmalamak bilincaltimi desifre etmek meme meme göt meme diye sayıklamaktan korkuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 amelıyattan sonra yellenırsen herkes mutlu oluyor degısık bı duygu sanırsam yellenınce narkozuda atıyormussun az az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 peki o osuruk başkalarına narkoz olarak verilebilir mi? Anelorun osuruğu dört hastaya umut oldu gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 olabilir neden olmasın tıpta hersey mumkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bu durumun üstesinden ancak houz gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar