forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 21. yüzyilda hala patlıcan kıartıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 21.yy da sadece hamburgermi yicen Ellerine saglik guzel gorunuor yapmayi denicem de firin falan patlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 kiymalari kizartmadan once koyarsak dagilmiyorlarmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 dory said: Jahrein said: Cons said: ilk bakınca kaka sandım of AHAHAHAHA ben de "manyak mıyım lan" diye kendi kendimi sorguluyordum... omfg bok! capsiz capsiz konusmayin carpicam ikinizin de agzina. kol gibi birakmissin tabaga, neye carpiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Odeon said: kiymalari kizartmadan once koyarsak dagilmiyorlarmi? yok canim dagilmiyorlar. sukru, kendin sic, kendin ye seni gidi ucuz troll, kronik fake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Patlican yemekden çok zevk alan biri olarak (çok sakat bir cümle kurdum hehe), yemeğin gayet leziz durduğunu belirtmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soldier_wd Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Kendi kendime diyaloglar 1: "Ondan sonra yok kilo vercem , yok hedefim incelmek.. hede hödö... Olm Sen böyle tutorials okursan .. dayanamazsın 2.gun mutfaa yollanır patlıcan aranırsın fellik fellik..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 abi ne biçim çatal, kaşık, bıçaktır o. Yemek yenebiliyor mu onlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 tutoya rep baadlıcanı seviyoruz pijamalısına da bayılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar