dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 eveeet, yemegimizin adini bilmiyorum, bu yuzden yaraticiligim ve ben ona pijamali patlican kisaca P diyoruz.malzemeler: patlicanin ici icin: 250gr dana kiyma 1 kucuk sogan(rendelenmis) tuz karabiber pul biber biraz sivi yag.geri kalanlar: patlican 2 3 biber 1 domates salca kiyma harcindaki herseyi bi kaba koyyoruz. iyice yoguruyoruz sonra. bu sirada patlicanlarin kabuklarini pijama seklinde soyuyoruz cizgili yani, enlemesine degil diklemesine. sonra patlicanlari enlemesine dilimliyoruz ama tamamen dilimlemiyoruz birazcik tutcak kadarini birakiyoruz, aralarina kiyma koycaz cunku. sonra iste kiyma koyma kismi geliyor ardindan. patlicanimizin dilimlerinin arasina kiymalari koyuyoruz kucuk kucuk. bu islemden sonra patlicanlari yagda 5dk kizartiyoruz. patlicanlar kizardiktan sonra, firin tepsisine yerlestirin, yanina tercihinize gore domates dilimleri, patlican patates dilimleri(patates koycaksaniz onceden biraz kizartmaniz gerekiyor) ekleyebilirsiniz. tepsiye yerlestirdikten sonra, sicak suyun icine salca (biber-domates karistirdim ben) ekleyip yemegimizin uzerine dokuyoruz. sonra firinda, suyu kaynamaya basladiktan sonra 5 dk sureyle tutuyoruz. afiyet! suan pisiyo, az sonra resim eklicem =) edik: fotosipsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 tadi karniyarik gibin olur heralde. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 yok öle değil, aradaki kıymalar, hafif köftemsi oluo birlesip, karnı yarıktan biraz daha farklı, aslında daha çok patlıcan kebabı tadında oluyo. gerçekten çok lezzetli, çok güzel <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 karniyarik gibin degil, daha hosuma gidiyo benim boyle. mutlu mideler <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Patlıcan Beyti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 işte ben de bugün akşam yemeği olarak haşlanmış patates yedim... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 said: sonra patlicanlari enlemesine dilimliyoruz ama tamamen dilimlemiyoruz birazcik tutcak kadarini birakiyoruz, aralarina kiyma koycaz cunku. sonra iste kiyma koyma kismi geliyor ardindan. patlicanimizin dilimlerinin arasina kiymalari koyuyoruz kucuk kucuk. keske su kisma da foto cekseymissin askus. tam yetemedim ben oraya mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mmmm Mmmm.. çok hoş gözüküyor ellerine sağlık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ben görünüşünden hoşlanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 her yörede ismi farklı olabilir burda patlıcan oturtma deniyor annem yapar süper bi yemektir.patatesle de yapılıyor sadece patlıcan yerine pattes konuluyo o da pattes oturtma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ellerine sağlık dorycan, +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 eline saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 patlıcan oturtması vardı bi de , ama bu tam o değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yazık etmişsin patlıcana çiğ çip yiyeceksin patlıcanı pijamalı olması güzel ama. çıplak patlıcan hoş olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 yazik neyin etmedim. cok sukela oluyo cidden. goruntusu bi acaip tabi, irite olunabilir, homofobikler en basta korkabilir ama tadini aldiktan sonra bunun da artik bi onemi kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 aç karna bi daha baktım da gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ilk bakınca kaka sandım of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 zebra boku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 dory said: bu sirada patlicanlarin kabuklarini pijama seklinde soyuyoruz cizgili yani, enlemesine degil diklemesine. oha enine kesendemi var. yanliz catal kasik beni benden aldi hele rengi müthis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 napae said: işte ben de bugün akşam yemeği olarak haşlanmış patates yedim... :( bende! dün de makarna yedim üstüne hardal basıp :( imdak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Jahrein said: Cons said: ilk bakınca kaka sandım of AHAHAHAHA ben de "manyak mıyım lan" diye kendi kendimi sorguluyordum... omfg bok! capsiz capsiz konusmayin carpicam ikinizin de agzina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 hakkaten ha yemege bok denir mi, deyyuslar. bok yiyin siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 görüntü için +rep ama yemem tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Cons said: zebra boku bu espriye gülündü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar