di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Selamlar, Hizlica sorunuma geceyim; Bir sure once aldigim ama ancak bugun kurmaya firsat buldugum bir kasa ile elimdeki board'u ic ice koyunca kisa devre oluyor. Elektrik geliyor fakat board kendini baslatmiyor dogal olarak. Az once de powersupply'i yakiyodum az daha. Kokular mis. Simdi kasa degistirmekle ugrasmak istemiyorum. Hizli bir cozum oneriniz var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 anakartı monte ettiğin kasadaki ayak vidalara dikkat et, anakartın delik olmayan yerine denk gelen vardır belki. ya da bu ayakların hepsine yalıtkan conta mıdır nedir onlardan koy vidadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Kasadan yükseltmen gerek kartı, altına anakart kutusundan çıkan süngerlerden koy. Daha olmadı büyük bir naylon bile işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Öncelikle kısa devre olduğu sonucuna nerden vardın? Statik elektrik vs gibi başka basit nedenlerde olabilir. Önce uzay montaj çalıştır, çalıştığına emi ol tekrar kasayta monte et. Bakalım nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 abi direkt aliniyorum bana boyle "nerden anladin" tarzi sorular sordugunuzda =) calisan bir board'du zaten, sadece kasa degisti. bununla birlikte kasanin disinda calisirken icinde calismiyor. vidalari sikmayinca yine calisiyor. ona da ek olarak elektrigi tam kesmeden board'u kasanin icine yerlestirirken cizirti tipinde sesler duyuyorum. zaten o esnada yakiyodum neredeyse psu'yu. ozetle bildiginiz sase yapiyor alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Uzunca bir lehim kasada yuksek bir noktaya deyiyormus. Gorunmuyor bir turlu serefsiz. Neyse halletim gecti gitti. Lakin PSU patlak kaldi. Durup dururken bi ton para yine be. Of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 normalde anakartların koruması olur, kısa devre yaptırtmaya karşı ama allah allah yazık olmus psu na. benimde başıma geldi kaç kere ama bi zarar görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Makinayi topladim. Goturdum DC icindeki yerine koydum, baglantilarini yapip actim, KVM taktim kurulum icin. Geldim yerime oturdum ofis icine. Baktim kitlenmis alet. Gittim dugmesine bastim kapattim ve gidis o gidis. Acilmadi tekrar. Olmaz bu kadar sanssizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 o makine iflah olmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Abi alip cope atayim sorun degil de neden lazim oldugu gun yani neden ? Aylarca oyun oynadim, tekmeledim hic bisey olmadi da niye simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 belki de bir dine yönelmenin vakti gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 USB DVD RW'i cikarip yerine USB CD-ROM takinca calisti alet. Saka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar