Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marmara Üniversitesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan alamadım diplomamı hala
2 sene oldu çıkmamış daha pehh
gidip biraz ağlayınca, yalan fln sıkınca hazırlıyolarmış 1 haftada
onu denicem bi de
alıyım şu diplomayı da sonradan uğraşmıyım ya
Mesaj tarihi:
abi bizdeki asistanlar bile daha alamamış.. hatta b,ir tanesi "8 senedir alacağım diplomamı" dedi ki adma doktora fln bitirdi AHAH

hoş bundan sonraki mezsunlar direk alabilecek galiba komple bilgisayarlı sisteme geçtiklerinden onlarınki daha rahat oalcak
Mesaj tarihi:
ben itüye kayıt yaptırırken geçici mezuniyet belgesini verdim ve yaptırdım kaydımı
okul diplomayı vermiyorsa sizin yapacak birşeyiniz yok
ama lisans diplomasını alıp diğer okula vermeden yüksek lisans diplomasını alabilir misiniz bilemiyorum
kayıt yapılıyor ama
Mesaj tarihi:
Yüksek başvuruları ne zaman başlıyor marmarada? Geçen sene sanki hazirandaydı diye hatırlıyorum da kaçırmıyım pisi pisine.

Bir de diploma notum 2.42 (seçmeli derslerle not ortalamasının düştüğü tek bölümüzdür heralde...) ama kendi okulum kendi anadalımda yüksek yapmak istiyorum, heralde 2.5 olmadan gelme demezler (geçen sene aldılar gerçi de o zaman daha not ortalaması belli değildi milletin mezun olmadıkları için henüz.)
Mesaj tarihi:
fuat ercan valla kral adamdır.. her ne kadar onun dersinden okulum uzamış olsa da çok severim ehe

adam her sene bi güneyt amerikaya gidip gelir seminmer söyleşi vs

hatta "müslüm baba marx'ın kapitalini öğretiyor" diye bir yazı serisi var 3 bölümlük tadından yinmez
  • 2 ay sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Marmara'da yüksek lisans öğrencileri için otomasyon sistemi varmış.

Görünce gözlerim doldu, yıllarca ders seçmek için kağıt doldur, danışmanının kim olduğunu bile bilmeden hademe dahil herkese bu ders nasıldır diye sor, sonra ise çatır çatır çalışan bir otomasyon sistemiyle karşılaş yine aynı okulda vay anasını.

Edit: Ha bir de 999 adet ders seçme hakkım varmış, ona bayıldım.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
DoubleW said:

2005 girişli var mı hala benim gibi mezun olamayan sdf.

Ben varım da, mezun oldum, yüksek lisansı da bitiricem bu sene, tabii tezimi yazmaya başlarsam sdf

7 sene olmuş şaka maka, hayatım çürümüş lanet okulda.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Marmara'da öyle akademisyenler var ki, tez danışmanınıza mail atarsınız 3 hafta olur cevaplamaya tenezzül etmez.

Yüksek falan yapmayın Marmara'da, kaza bela lisans falan okuyup bitirdiyseniz başka okullara kaçın.
  • Yeni Oluştur...