cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 lan alamadım diplomamı hala 2 sene oldu çıkmamış daha pehh gidip biraz ağlayınca, yalan fln sıkınca hazırlıyolarmış 1 haftada onu denicem bi de alıyım şu diplomayı da sonradan uğraşmıyım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 abi bizdeki asistanlar bile daha alamamış.. hatta b,ir tanesi "8 senedir alacağım diplomamı" dedi ki adma doktora fln bitirdi AHAH hoş bundan sonraki mezsunlar direk alabilecek galiba komple bilgisayarlı sisteme geçtiklerinden onlarınki daha rahat oalcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 yüksek lisans başvurusunda diplomanın orjinali istenmio mu yaw??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 galiba baş vuruda değil de kayıtta noterden onaylı fotokoopisini istiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ben itüye kayıt yaptırırken geçici mezuniyet belgesini verdim ve yaptırdım kaydımı okul diplomayı vermiyorsa sizin yapacak birşeyiniz yok ama lisans diplomasını alıp diğer okula vermeden yüksek lisans diplomasını alabilir misiniz bilemiyorum kayıt yapılıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Yüksek başvuruları ne zaman başlıyor marmarada? Geçen sene sanki hazirandaydı diye hatırlıyorum da kaçırmıyım pisi pisine. Bir de diploma notum 2.42 (seçmeli derslerle not ortalamasının düştüğü tek bölümüzdür heralde...) ama kendi okulum kendi anadalımda yüksek yapmak istiyorum, heralde 2.5 olmadan gelme demezler (geçen sene aldılar gerçi de o zaman daha not ortalaması belli değildi milletin mezun olmadıkları için henüz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 haziranda yine başvurular galiba.. maramra.edu.tr yi kontrol et en iyisi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Öyle yapıyorum da sitede hiç birşey yok her zamanki gibi. Neyse her sabah bakıyorum zaten. Bütün belgelerim de hazır. Çıktıyı alıp okula gitmesi kaldı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 hangi bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Ekonometriydim, 2 ay 10 gündür de mezunum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 sizin bu marmara iibf'de genç bir prof var ismi Fuat çok sevdim adamı geçen gün bizim burdaydı keşke bizim hocamız olsaymış valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 fuat ercan valla kral adamdır.. her ne kadar onun dersinden okulum uzamış olsa da çok severim ehe adam her sene bi güneyt amerikaya gidip gelir seminmer söyleşi vs hatta "müslüm baba marx'ın kapitalini öğretiyor" diye bir yazı serisi var 3 bölümlük tadından yinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 kimler var şuan burda okuyan haydarpaşada? yol yordam gösterin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Hayatımda bir kere gittim haydarpaşaya o da kayıt içindi. Ama yol yordam dersen konumu hariç pek de birşey bekleme işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 haydarpaşa kampüse en rahat kadıköy rıhtımda inip yürüyerek yukarı çıkarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 yol yordam derken onu demedim lua takılmaca babındaydı ama nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Marmara'da yüksek lisans öğrencileri için otomasyon sistemi varmış. Görünce gözlerim doldu, yıllarca ders seçmek için kağıt doldur, danışmanının kim olduğunu bile bilmeden hademe dahil herkese bu ders nasıldır diye sor, sonra ise çatır çatır çalışan bir otomasyon sistemiyle karşılaş yine aynı okulda vay anasını. Edit: Ha bir de 999 adet ders seçme hakkım varmış, ona bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Otomasyon diye sevindim, saat 10'da açıldı bu sabah; en büyük başarım giriş sayfasına ulaşmak oldu. Şimdiyse çöktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 2005 girişli var mı hala benim gibi mezun olamayan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 sen mezun olma zaten artık kadrolu öğrenci ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 2004 var ama marmara universitesi degil :) ps: bolum baskanima asistan bile oldum demirbaslar arasina girdim giricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 DoubleW said: 2005 girişli var mı hala benim gibi mezun olamayan sdf. Ben varım da, mezun oldum, yüksek lisansı da bitiricem bu sene, tabii tezimi yazmaya başlarsam sdf 7 sene olmuş şaka maka, hayatım çürümüş lanet okulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mezun olunca harbiden kurban kesicem çok ciddiyim, gezip tozduğum kadar okula gitseydim bölüm birincisi olurdum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Marmara'da öyle akademisyenler var ki, tez danışmanınıza mail atarsınız 3 hafta olur cevaplamaya tenezzül etmez. Yüksek falan yapmayın Marmara'da, kaza bela lisans falan okuyup bitirdiyseniz başka okullara kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 beyler gelmeyin tünelin bu ucu bombok bi yere çıktı desem size okuldan iyi bir izlenim yaratmış olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar