BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 selam var mı yeni marmaralı? cavagnah ben deadwoll MD (mezun oldu bu) vardı en son vardı başka birileri de iki başlık daha var da onlar kampüssel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bendeniz varım selam.sarılalım sıkı sıkı:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 negzel lan :) en kalabalık öğenci nüfusuna sahip 2. okul artık buradan en az 20 tane mezun ya da öğrenci çıakr diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ben de varım. naçizane ingilizceme hazırlık atlama verip otomasyona vermediler ama 1. sınıflığımın tescilliğini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ben varım 2. sınıf ooof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bahçelievler kampüsde arkadaş olucak sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 5. sınıf oldum çok eğlenceli. Zaman Serileri Ekonometrisi'ni verince mezunum. Sonra en kötü ihtimalle askerlik üstüne yine Marmara'da yüksek lisans öğrencisi olarak devam edeceğim. Şu yeni bina açılacak mı bu sene bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 99-2006 arası ordaydım hey gidi ne günlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Ben vardim. SUKURLER OLSUN artik Marmarali degilim. 2008 de bitti kabus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 marmarayı sevmeyen marmaralı sayılmaz zati sen oldun zayı amman kanadalııı yavrum kanadalııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 @deadwoll o bina meslek yüksek okulu olacak ehe bu sene açılır ama ben kayıda gittiğimde bildiğin bitmişti mobilya falan taşımalık hale gelşmişti o bina da sanırsam esas plana göre yamuk yapılmış gibi duruyor.. yamuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Ya ben de ek-g almaya gittim geçen gün, (dönerken sele yakalanıyordum az daha asdaf) Güvenlikle garibim yeni gelen öğrenci ve annesi arasında süper bir diyaloğa denk geldim; Çocuk-İyi günler ben burayı kazandım da binayı gezebilir miyim? Güvenlik-Hayır şu an içeri giremezsiniz. (Bu noktada ben güvenliğe hal hatır sordum girdim içeri, dinliyorum :P ) Hamfendi-Okulu görmek istemiştik biz sadece. Güvenlik-Okul bu işte hamfendi, sınıflar kapalı görecek birşey yok içerde. Hangi bölümdeydi oğlunuz? Hamfendi-İktisat Güvenlik-Bu binada okuyacaksın, bakmana gerek yok, derslikler var sadece. Ben bu noktada öldüm, çocuğa kaç kurtul 2 sene daha ÖSS'ye hazırlan başka yere git demek istedim ama işte. Daha sonra zaten Ek-G'yi de alamadım, okullar açılınca halledecekmişim askerlik işlerini vermediler. Islandığımla kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceddiye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Hepinize geçmiş olsun o zaman. Öğrenci işlerinden çok çekeceğiniz var çünkü. Otomasyon sayesinde ders seçimimizi yaptık, daha doğrusu biz öyle sanmıştık.Günde 50 tane mesaj geliyor '' otomasyon bozuldu ders seçimlerinizi maille bize bildirin'', '' dersleri göremiyoruz kodlarını bilmem ne hocaya maille bildirin''..vs. Ama öğrenci işleriyle bizzat muhattap olmak daha da fena. Makbuzumu götürmeye gittim 2 gün önce. herifin makbuzu alıp '' bunu biz almıyoruz '' demesi yarım saat sürdü. En az 5-6 kere kaça geçtin deyip, ilgili kişiye kaça geçtiğimi yanlış söylemesi de ayrı bir konu. Telefonları asla açmayıp, bizzat yanlarına gittiğinizde de yine sizi azarlarlar. Artık hangi kampüste ve bölümdesiniz bilmiyorum ama, benim Göztepe kampüsünde fen-edebiyat bölümünde gördüğüm öğrenci işleri rezaleti böyle işte. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Saymasinlar abi Marmarali. Napiim? Gurur duydugum birsey degil yani Marmarali olmak, uzulmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 <--- Marmara Bilgisayar müh. 3 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ceddiye said: Hepinize geçmiş olsun o zaman. Öğrenci işlerinden çok çekeceğiniz var çünkü. Otomasyon sayesinde ders seçimimizi yaptık, daha doğrusu biz öyle sanmıştık.Günde 50 tane mesaj geliyor '' otomasyon bozuldu ders seçimlerinizi maille bize bildirin'', '' dersleri göremiyoruz kodlarını bilmem ne hocaya maille bildirin''..vs. Ama öğrenci işleriyle bizzat muhattap olmak daha da fena. Makbuzumu götürmeye gittim 2 gün önce. herifin makbuzu alıp '' bunu biz almıyoruz '' demesi yarım saat sürdü. En az 5-6 kere kaça geçtin deyip, ilgili kişiye kaça geçtiğimi yanlış söylemesi de ayrı bir konu. Telefonları asla açmayıp, bizzat yanlarına gittiğinizde de yine sizi azarlarlar. Artık hangi kampüste ve bölümdesiniz bilmiyorum ama, benim Göztepe kampüsünde fen-edebiyat bölümünde gördüğüm öğrenci işleri rezaleti böyle işte. Kolay gelsin. Otomasyonunuz varmış, bizde o da yok :P Yalnız dünyada en rahat ders seçilen fakülte Marmara Üniversitesi bu konuda hakkını yemek istemem fakültemin. Gittim dilekçeyi aldım, derslerin hocalarını buldum, hocam dersiniz nasıl ne katkı sağlar vs. diye konuşup öyle karar verdim. Üstelik bizim bölüm sadece 40 kişi olduğu için kontenjan da yok derslere. Misler gibi ders seçtim yıllarca. Benim Marmara Üniversitesi bağlamında tek şikayetim üniversite hayatı diye birşeyi tadamadan 4 sene geçirmiş olmam beton yığınında. Zaten okuldaki çoğu eksiklik yapılaşma yanlışlarına bağlanıyor sonunda. Yoksa Serdar'ı Alberta'ya doktoraya göndermiş okul, herşeyi başarabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 viyanaya da 2 kişi gönderdi kısmetse münihe de bir kişi gönderecek ehe okumak isteyen adama seçenek çok :P ama kampüs :( kampüs çok kötü be sabancıya çok imreniyorum mesela ya da maltepe üniversitesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceddiye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 BabacumMostors said: viyanaya da 2 kişi gönderdi kısmetse münihe de bir kişi gönderecek ehe okumak isteyen adama seçenek çok :P ama kampüs :( kampüs çok kötü be sabancıya çok imreniyorum mesela ya da maltepe üniversitesine Maltepe Üniversitesi kampüsündeki Marmara Koleji'ne gittim 4 sene, biz de ordan kurtulmayı beklerdik hep. Ne var ki Maltepe'de ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 kolej ufak da bu sene bina eklediler büyüttüler yerleşkeyi m,iamrlık fakultesi fln aşşağıya taşındı kocaman anfi yaptılar konser organizasyonu vs yapılacak işte bu sene bir de orman içinde çogzel bence en azından binadan çıkınca rahat nefes alıyorsun :) ben orada bi asaistsan olsam çok mutlu olacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 taksimde takılıp nerde okuyon sorusuna "maağmaarağ" diye cevap veren gideri olan hatun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceddiye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 BabacumMostors said: kolej ufak da bu sene bina eklediler büyüttüler yerleşkeyi m,iamrlık fakultesi fln aşşağıya taşındı kocaman anfi yaptılar konser organizasyonu vs yapılacak işte bu sene bir de orman içinde çogzel bence en azından binadan çıkınca rahat nefes alıyorsun :) ben orada bi asaistsan olsam çok mutlu olacağım biz de üniversiteyle dalga geçerdik.)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ün,versite iyi oldu da ben hep iç mimarlık asisatnalatıla hocalarıyla muhabbet içerisindeyim :P ulan kesin ben yanlış mesleği seçtim müjendir mimar fln olacaktım hata ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Hehe ben saymışsınız ama nickim değişti eskisine döndüm:) Abi marmara ismi varda okumak çok bela hem yeri uzak (en azından bana öyledi) hemde hocaların 2.öğretime ters köşe yapacam bu sene şu kadar kitap satıracam mantığı hele ki bir ders seçimi var o tam bir rezalet. Ekonometri deki kotasız olmadığı için insanlar sabahın 6sında gelip sıra oluyorlar millet 8 gidip istediği dersleri seçemiyor. Birde delikanlı hocalarımızdan bahsetmek istiyorum,derslerde eserler gürlerler hükümeti herkesi eleştirirler ama ses kaydı olduğunu duyunca direk yusuflar bu bizim başımıza geldi fuat ercan denen zadın dersinde... Herkes kendisine hasta ama ben hiç sevmem,hiçbir dersine vaktinde gelmez sınavları vaktinde okumaz soruları saçmadır. Kalkınmada master yapacaklara inanılmaz acıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Marmara'nin adi var derken? Nerede adi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Goarth said: Herkes kendisine hasta ama ben hiç sevmem,hiçbir dersine vaktinde gelmez sınavları vaktinde okumaz soruları saçmadır. Kalkınmada master yapacaklara inanılmaz acıyorum abi ama adam da tek başına çok iş alıyor ya ehe büyüme kalkınma dersine giriyor yükske lisasn dersine giriyor doktora dersine giryor makale yazıyor arada yurtdışına gidip gleiyor ben bir kere odasına girmiştim adam bildiğin utyuyordu kıyamadım not yazıp bırakıp çıktım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar