Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marmara Üniversitesi

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

Ya ben de ek-g almaya gittim geçen gün, (dönerken sele yakalanıyordum az daha asdaf)

Güvenlikle garibim yeni gelen öğrenci ve annesi arasında süper bir diyaloğa denk geldim;

Çocuk-İyi günler ben burayı kazandım da binayı gezebilir miyim?
Güvenlik-Hayır şu an içeri giremezsiniz.
(Bu noktada ben güvenliğe hal hatır sordum girdim içeri, dinliyorum :P )
Hamfendi-Okulu görmek istemiştik biz sadece.
Güvenlik-Okul bu işte hamfendi, sınıflar kapalı görecek birşey yok içerde. Hangi bölümdeydi oğlunuz?
Hamfendi-İktisat
Güvenlik-Bu binada okuyacaksın, bakmana gerek yok, derslikler var sadece.

Ben bu noktada öldüm, çocuğa kaç kurtul 2 sene daha ÖSS'ye hazırlan başka yere git demek istedim ama işte.

Daha sonra zaten Ek-G'yi de alamadım, okullar açılınca halledecekmişim askerlik işlerini vermediler. Islandığımla kaldım.
Sosyal ağlarda paylaş

Hepinize geçmiş olsun o zaman. Öğrenci işlerinden çok çekeceğiniz var çünkü. Otomasyon sayesinde ders seçimimizi yaptık, daha doğrusu biz öyle sanmıştık.Günde 50 tane mesaj geliyor '' otomasyon bozuldu ders seçimlerinizi maille bize bildirin'', '' dersleri göremiyoruz kodlarını bilmem ne hocaya maille bildirin''..vs. Ama öğrenci işleriyle bizzat muhattap olmak daha da fena. Makbuzumu götürmeye gittim 2 gün önce. herifin makbuzu alıp '' bunu biz almıyoruz '' demesi yarım saat sürdü. En az 5-6 kere kaça geçtin deyip, ilgili kişiye kaça geçtiğimi yanlış söylemesi de ayrı bir konu. Telefonları asla açmayıp, bizzat yanlarına gittiğinizde de yine sizi azarlarlar. Artık hangi kampüste ve bölümdesiniz bilmiyorum ama, benim Göztepe kampüsünde fen-edebiyat bölümünde gördüğüm öğrenci işleri rezaleti böyle işte. Kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

ceddiye said:

Hepinize geçmiş olsun o zaman. Öğrenci işlerinden çok çekeceğiniz var çünkü. Otomasyon sayesinde ders seçimimizi yaptık, daha doğrusu biz öyle sanmıştık.Günde 50 tane mesaj geliyor '' otomasyon bozuldu ders seçimlerinizi maille bize bildirin'', '' dersleri göremiyoruz kodlarını bilmem ne hocaya maille bildirin''..vs. Ama öğrenci işleriyle bizzat muhattap olmak daha da fena. Makbuzumu götürmeye gittim 2 gün önce. herifin makbuzu alıp '' bunu biz almıyoruz '' demesi yarım saat sürdü. En az 5-6 kere kaça geçtin deyip, ilgili kişiye kaça geçtiğimi yanlış söylemesi de ayrı bir konu. Telefonları asla açmayıp, bizzat yanlarına gittiğinizde de yine sizi azarlarlar. Artık hangi kampüste ve bölümdesiniz bilmiyorum ama, benim Göztepe kampüsünde fen-edebiyat bölümünde gördüğüm öğrenci işleri rezaleti böyle işte. Kolay gelsin.

Otomasyonunuz varmış, bizde o da yok :P

Yalnız dünyada en rahat ders seçilen fakülte Marmara Üniversitesi bu konuda hakkını yemek istemem fakültemin. Gittim dilekçeyi aldım, derslerin hocalarını buldum, hocam dersiniz nasıl ne katkı sağlar vs. diye konuşup öyle karar verdim. Üstelik bizim bölüm sadece 40 kişi olduğu için kontenjan da yok derslere. Misler gibi ders seçtim yıllarca.

Benim Marmara Üniversitesi bağlamında tek şikayetim üniversite hayatı diye birşeyi tadamadan 4 sene geçirmiş olmam beton yığınında. Zaten okuldaki çoğu eksiklik yapılaşma yanlışlarına bağlanıyor sonunda.

Yoksa Serdar'ı Alberta'ya doktoraya göndermiş okul, herşeyi başarabilir :P
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

viyanaya da 2 kişi gönderdi kısmetse münihe de bir kişi gönderecek ehe

okumak isteyen adama seçenek çok :P

ama kampüs :( kampüs çok kötü be sabancıya çok imreniyorum mesela ya da maltepe üniversitesine

Maltepe Üniversitesi kampüsündeki Marmara Koleji'ne gittim 4 sene, biz de ordan kurtulmayı beklerdik hep. Ne var ki Maltepe'de ? :p
Sosyal ağlarda paylaş

kolej ufak da bu sene bina eklediler büyüttüler yerleşkeyi m,iamrlık fakultesi fln aşşağıya taşındı kocaman anfi yaptılar konser organizasyonu vs yapılacak işte bu sene

bir de orman içinde çogzel bence en azından binadan çıkınca rahat nefes alıyorsun :)

ben orada bi asaistsan olsam çok mutlu olacağım
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

kolej ufak da bu sene bina eklediler büyüttüler yerleşkeyi m,iamrlık fakultesi fln aşşağıya taşındı kocaman anfi yaptılar konser organizasyonu vs yapılacak işte bu sene

bir de orman içinde çogzel bence en azından binadan çıkınca rahat nefes alıyorsun :)

ben orada bi asaistsan olsam çok mutlu olacağım

biz de üniversiteyle dalga geçerdik.))
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe ben saymışsınız ama nickim değişti eskisine döndüm:)
Abi marmara ismi varda okumak çok bela hem yeri uzak (en azından bana öyledi) hemde hocaların 2.öğretime ters köşe yapacam bu sene şu kadar kitap satıracam mantığı hele ki bir ders seçimi var o tam bir rezalet.

Ekonometri deki kotasız olmadığı için insanlar sabahın 6sında gelip sıra oluyorlar millet 8 gidip istediği dersleri seçemiyor.
Birde delikanlı hocalarımızdan bahsetmek istiyorum,derslerde eserler gürlerler hükümeti herkesi eleştirirler ama ses kaydı olduğunu duyunca direk yusuflar bu bizim başımıza geldi fuat ercan denen zadın dersinde...
Herkes kendisine hasta ama ben hiç sevmem,hiçbir dersine vaktinde gelmez sınavları vaktinde okumaz soruları saçmadır. Kalkınmada master yapacaklara inanılmaz acıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Goarth said:

Herkes kendisine hasta ama ben hiç sevmem,hiçbir dersine vaktinde gelmez sınavları vaktinde okumaz soruları saçmadır. Kalkınmada master yapacaklara inanılmaz acıyorum

abi ama adam da tek başına çok iş alıyor ya ehe büyüme kalkınma dersine giriyor yükske lisasn dersine giriyor doktora dersine giryor makale yazıyor arada yurtdışına gidip gleiyor

ben bir kere odasına girmiştim adam bildiğin utyuyordu kıyamadım not yazıp bırakıp çıktım ehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...