Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EuroBasket'09 Türkiye - Slovenya 16/09/09 22.00 2. Tur

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya böyle saçmalık görmedim, maç boyunca şut atmamış Engin kader sayımızı belirliyor. Ulan hiç olmazsa Ender o 2'liği basket yapabilirdi, en iyi ihtimallede basket faul olurdu. Ya da gidip Ender'e attır 3'lüğü kardeşim. Rezil oldu gitti takım.
Mesaj tarihi:
ah be. çok iyi son oyundu, ama engin olmayacaktı be ordaki.
neyse ya şu maçta bile oyunu son topa taşıdık. çok iyi oynadılar hakikaten.

işin zor kısmına denk geldik bundan sonra, ama kovalar bu takım her türlü maçı.
Mesaj tarihi:
post acma sevkine yenildik dartanian. sanki biz bilmiyoruz post acmayi :(

hayir ciddi inanmistim ben fistan uguruna sictik simdi. ciddi olarak da sinirlendim darta :) neden bilmem belkide suclamak istiyom :P

simdi sictik iste. yunanistan ardindan cikarsak ki inancim yok yunanistani yenebilecegimize. sonrasi daha da zor gelecek.

adamlarin 3 luk yuzdeleri inanilmazdi yoksa bizden iyi bir takim degil kesinlikle buna inanmiyorum. bu kadar sut yuzdesi ile maalesef bas etmek de zor , son periyotta coktu sutlari ama bu seferde bizim hucum verimsizdi.

ersani daha iyi kullanmaliyiz bence , hido takimin lideri olabilir ama bence ersan takimin sayi lideri olmali.

her neyse onumuzdeki maca konsantre olup fistanin post acmasini bekleyelim!!!!

ardindan sinerji olusturup yunanlilari yenebilmeye calisalim.

uhu kotu oldu :(
Mesaj tarihi:
mac sonunu oynamayı beceremedik. cok acemice davrandı herkes tek basına biseyler yapmaya calıstı. aslında son saniyede istedigimiz posizyonu da bulmustuk ama yetemedik. savunma konusuna hic girmiyorum yoktu oyle bisey bu aksam.

neyse hem futbolda hem basketbolda bu hafta yunanistan'ı deviricez insallah.
  • Yeni Oluştur...