Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir büyük şehir belediye başkanı Piriştina öldü!

DonCorleone

Öne çıkan mesajlar

Hem çok büyük bir solcu, hem çok büyük bir siyasetçi, hem de çok büyük bir CHP liydi.
Aynı zamanda da, aile dostumuzdu.
İzmir'in son yıllardaki bu büyük kalkınmasındaki en büyük pay sahiplerinden biriydi.

Tüm İzmir'in başı saolsun. Yanlış adamlar ölüyor :([signature][hline][b]Penthesilea, MSN = [email protected]
I feel peace within as your soul meets a new world
A world where you may step up to a higher learning
Take my hand and walk down the path of forgiveness
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 15 Haziran 2004 17:21 tarihinde demiş ki:
Ah ulan meydan AKP lilere kaldı...
Allah'ım ne olur bu ülkeden ideolojilerini ve kendilerini alarak gitsinler...

Dedim ya, yanlış adamlar ölüyor :([signature][hline][b]Penthesilea, MSN = [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DonCorleone, 15 Haziran 2004 17:53 tarihinde demiş ki:
said:
Raid3r, 15 Haziran 2004 15:48 tarihinde demiş ki:
nasıl yaa??

allah kahretsin! bu adam izmir'in tek şansıydı. şimdi izmir de düşecek ne yazık ki :(

yok izmir düşmez kolay kolay

İzmir her zaman solun kalesi oldu (siyasete pek girmemeye çalışıyorum.)
Ama Baykal bey'in denyolukları sebebiyle, sol iyice parçalandı + en büyük sol parti bile sürünüyor genel başkanın saçmalamaları sebebiyle. Kalemiz İzmir'de Piriştina farkıyla galip geldik. Ve birçok ilçeyi AKP'ye kaptırdık yani.
Durum sakat. Seneye Taha Aksoy başkan olursa eğer, ki olur gibi gösteriyor, bu Baykal'ın atamaları hiçbir işe yaramaz çünkü, İzmir'den tamamiyle soğurum.[signature][hline][b]Penthesilea, MSN = [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dojorel, 15 Haziran 2004 17:24 tarihinde demiş ki:
cok uzuldum ben. bu ara yayina onunla yaptigimiz programi tekrar vericez , izleyebilirsiniz. cok iyi bir adamdi..

Dojorel, TRT de mi çalışıyorsun?
Annem TRT Türk Halk Müziği Ses Sanatçısı da.[signature][hline][b]Penthesilea, MSN = [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Yakınım olmayan bi insan için bu kadar üzülebileceğimi düşünmezdim...Türkiyenin bunun gibi bir dönemde, en çok ihtiyaç duyduğu insanlardandı...
İyi ve vicdanlı insanlar böyle giderken Türkiye kimlere kalıcak onu zamanla görücez ve bunun için yapabileceğimiz çok az şey var...
Sosyal ağlarda paylaş

CHP nin büyük bir bölümünü tip, tisip, sodep, shp vsvs oluşturuyor ki şu an.
Şu anki CHP lilerin arasında en büyüklerindendir bence.[signature][hline]MSN = [email protected][i]
Hala gülümseyebilirken o çarpık tebessümünü dudaklarından eksik etme büyücü, çünkü kayıp da düştüğün zaman, o tek, minicik hatayı yaptığın an... ellerim üzerinde olacak. Tırnaklarım tenine batacak ve ölmek için yalvaracaksın. Ama ölüm bir türlü gelmeyecek Burada bir gün asırlar sürer Raistlin Majere. Ben de her gün, seni zindanında ziyaret edeceğim, -aklının zindanında. Ve beni eğlendirmiş olduğun için, beni eğlendirmeye devam edeceksin. Hem bedenin, hem ruhun işgence görecek. Ve her günün sonunda, acıdan öleceksin. Ve her gecenin başlangıcında seni yeniden dirilteceğim. Uyuyamayacaksın, onun yerine gelecek günün beklentisiyle uyanık yatacaksın. Sabah da göreceğin ilk şey benim yüzüm olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok tartışma yok, ama haklısın kirletmek yanlış forumu.[signature][hline]MSN = [email protected][i]
Hala gülümseyebilirken o çarpık tebessümünü dudaklarından eksik etme büyücü, çünkü kayıp da düştüğün zaman, o tek, minicik hatayı yaptığın an... ellerim üzerinde olacak. Tırnaklarım tenine batacak ve ölmek için yalvaracaksın. Ama ölüm bir türlü gelmeyecek Burada bir gün asırlar sürer Raistlin Majere. Ben de her gün, seni zindanında ziyaret edeceğim, -aklının zindanında. Ve beni eğlendirmiş olduğun için, beni eğlendirmeye devam edeceksin. Hem bedenin, hem ruhun işgence görecek. Ve her günün sonunda, acıdan öleceksin. Ve her gecenin başlangıcında seni yeniden dirilteceğim. Uyuyamayacaksın, onun yerine gelecek günün beklentisiyle uyanık yatacaksın. Sabah da göreceğin ilk şey benim yüzüm olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbullu olmama rağmen ne kadar üzlüdğümü ve şok geçirdiğimi anlatamam.. İzmir'in belki de İzmir olarak kalmasını sağlayan biriydi. Ne diyeceğimi bilemiyorum valla..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...