Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ARKO nun yeni bebeli reklamı ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bana bişi olmadı..[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Mesaj tarihi:
said:
Seperate, 15 Haziran 2004 00:55 tarihinde demiş ki:
Bana bişi olmadı..

eeaheahheaaaa, bekle etkisi iki günde çıkıomuş. süper ya, bana bişi olmadı, ehahahaa, noolcaktı ki.[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Mesaj tarihi:
heh ...
banimde evlenip cocuk sahibi olup traş olup cocugumun suratına yanagımı surtesim geldi (ciddiyim :)) ...
cocugun tripler falan superdi bence ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Mesaj tarihi:
said:
blue_demon, 15 Haziran 2004 09:55 tarihinde demiş ki:
Yasaklansın. Her şey yasaklansın. Cinsel anlamlar ima ediyo yasaklayın onu bunu yasaklayın. Veyselide yasaklayın milletin özgüvenini artırıyo onuda yasaklayın.

cocugun babasini opmesinden nasi bi cinsel anlam cikardin anlaya bilmis degilim..
Mesaj tarihi:
hop burda bı olaymı var kım kımı tacız edıyo cıksın lan ortaya[signature][hline]
Edited by Ghaldszar: İmzan çok uzundu kırptım. Lütfen imza konusunda kurallara uyalım.

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 16 Haziran 2004 20:26 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...