The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 gayet hoşuma gitti ... içime işledi ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bana bişi olmadı..[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Seperate, 15 Haziran 2004 00:55 tarihinde demiş ki: Bana bişi olmadı.. eeaheahheaaaa, bekle etkisi iki günde çıkıomuş. süper ya, bana bişi olmadı, ehahahaa, noolcaktı ki.[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Banada bişi olmadı :-O[signature][hline]Lyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 heh ... banimde evlenip cocuk sahibi olup traş olup cocugumun suratına yanagımı surtesim geldi (ciddiyim :)) ... cocugun tripler falan superdi bence ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Yasaklansın. Her şey yasaklansın. Cinsel anlamlar ima ediyo yasaklayın onu bunu yasaklayın. Veyselide yasaklayın milletin özgüvenini artırıyo onuda yasaklayın.[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: blue_demon, 15 Haziran 2004 09:55 tarihinde demiş ki: Yasaklansın. Her şey yasaklansın. Cinsel anlamlar ima ediyo yasaklayın onu bunu yasaklayın. Veyselide yasaklayın milletin özgüvenini artırıyo onuda yasaklayın. cocugun babasini opmesinden nasi bi cinsel anlam cikardin anlaya bilmis degilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Guzeldı begendık aılecek ızlıyoruz[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bende her fırsatta izliyorum aksatmadan[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: Way, 15 Haziran 2004 13:13 tarihinde demiş ki: cocugun babasini opmesinden nasi bi cinsel anlam cikardin anlaya bilmis degilim.. Zaten öyle bişey olmadığı için yazdım. Herşeyden bu anlamı çıkartır oldular. İnce espri hesaabı oki?[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 hop burda bı olaymı var kım kımı tacız edıyo cıksın lan ortaya[signature][hline] Edited by Ghaldszar: İmzan çok uzundu kırptım. Lütfen imza konusunda kurallara uyalım. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 16 Haziran 2004 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 cok guzel reklam etkiliyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar