Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12 Server kapaniyor


Kanuni

Öne çıkan mesajlar

15 ekim itibari ile asagidaki serverler kapanacak free transfer mevcut olacakmis.


o Corbantis
o Europe-Infinity
o Intrepid
o Kauri
o Kettemoor
o Lowca
o Naritus
o Scylla
o Tarquinas
o Tempest
o Valcyn
o Wanderhome

http://starwarsgalaxies.station.sony.com/players/news_archive.vm?id=68443&month=current
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bu serverler kapanıyor da, sonunda Eclipse'de nüfus artışı yaratır mı? Bunu görmek ve biraz zaman geçirme adına accountumu aktif ettim.

Ara ara girip zaman geçircem, bu esnada yıllarca depoladığım resourceları açık artırmalar ile nakde çevirmeyi planlıyorum. Tabi oyun dinamikleri ne şekilde gelişti yıllar içinde bilemem, enflasyon banka hesabımızı nasıl yedi o da bilinmez. :)

Duruma göre Eclipse oynanamayacak kadar boş ise hala mantıklı bir avrupa serverına transfer bile olabilirim. Tabi oyunun tekrardan biraz sarması lazım. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yeniden açtım charı.Eclipsedeyim ve genelde serverda tek başıma oynuyorum.Veya o kadar yabancı kalmışımki insanları bulamıyorum:)Ayrıca eclipseden transfer paralı.Ondan hayatta geçmem başka servera.Eclipsede oynayanlar bayramdan sonra /tell magnesia dan bna ulaşabilirler :)Baya bişey değişmiş oyunda.restuss'da en son pvp yaparken baygınlık geçirip kapamıştım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Arkadaslar o server'lardan (sadece o 12 serverdan) uzun zamandir ucretsiz transfer yapiliyor. Hatta 2 de resim hediye ediyorlar transfer edildigin server'da. :) Ucretsiz transferler 15 ekime kadar devam ediyor. Sonrasinda sanirim o serverlara ve dogal olarak da o karakterlere ulasmak mumkun olmayacak. Ya da belki transfer icin karakterlere erisime izin verilir ama oyuna o karakterlerden baglanmak mumkun olmayacak. 15 ekim'den sonra transfer etmek isteyenler de ucretli olacak.

tekrar hesabini acip oynamak isteyenleri chimaera'ya beklerim (ign:Solaris, Zeus, Bastian)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...